Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Elég kevés a JSON, jellemzően eddig csak Google API-k esetén találkoztam vele.
XML-t népszerűbbnek találom azok kevés webservice közt, amikhez szerencsém volt eddig.Nem egészen értem hogy kellene összefűznöm több getElementsByTagName hívást.
Ezzel csak gyerekek nélküli tag-et tudok lekérni, amint képbe került egy-egy alsóbb szint, úgy a hívás már nem működik még a 0 sorszámokkal sem a tömbben.Fiddle: csalás, itt te már jQuery-t használsz, ha jól sejtem!

Egyelőre még hanyagolom a library-k használatát, azon egyszerű okból, hogy a natív JS kóddal se barátkoztam még meg igazán. Meg a jQuery is egy tekintélyes tananyag W3School-on JS után, szóval nem is látom még a fától az erdőt.
De köszi az oldalt, remélem pont azt tudja, mint a Tasker környezet!
Meg az XML kezelését is el szeretném sajátítani, tekintve, hogy azok vannak többségben.
...talán vmi programozói attitűd maradványa, hogy először a nehezebb úton akarok menni, mielőtt megismerem a módját hogy lehet egy huszárvágással elintézni ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB (21330-01-20G)
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 Magyar 2025 éjfekete színben, 2 év garanciával eladó!
- Intel I5-9500
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest