Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diskcopy
tag
Na jahm. Amit javasoltál, azt javasoltam én is a #381-ben, de úgy látszik elkerülte Sianis figyelmét.. Tényleg elég egy ciklus, nem kell külön kigyűjteni még1 tömbbe, ami már eleve egy tömb.. na off.
Ja amúgy System.out.println nél nem kell Integer.toString elég simán hogy ''a szám: ''+változó.
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Megnéztem, létezik olyan, hogy System.in.read(), és elvileg van olyan verziója, ami int-et kér argumentumnak, de miután megkapja, gondol egyet, és kér még egy int-et, meg egy byte-ot. Pedig van olyan read aminek 1 int argumentum kell. Szerintem be van b*szv* a fordítóm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest