- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
A jovoheti labor anyagommal szorakozok, de ugy erzem, hogy az abstract dolgot nem nagyon sikerult megertenem, de nem tudom igazabol pontosan, hogy mi lehet a gondja a kodomnak.
A Jatekos osztalyomban abstract(virtual) a lep(). Ebbol szarmaztatom le a Kezdo illetve a Robot-ot.
Az addJatekos-nal sipol a programom. Viszont en szerintem jol hasznalom ezt a Vector<>-t. Annak van egy add fuggvenye, amivel pedig hozzaadom az argumentumkent kapott Jatekos j-t, ami igazabol Robot, meg Kezdo lesz, de ugyebar azt a Jatekosbol szarmaztatom. Ez a feladat egyebkent CPP-ben meg van a gepemen meg tavalyi felevrol, abbol emeltem at par dolgot, lehet, hogy rosszul?!
Valaszaitokat elore is koszonom,
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest