- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Az igaz, hogy jelentos algoritmust kevesen irhatnak - nagyreszt en se kimondottan bonyolult folyamatokat irok le (kivetel a prog.versenyek mint hobbi), de nekem azert van most szamottevo alkoto resze a munkamnak.
Viszont ezt a korabban leirt problemat is meg lehet csinalni erobol, azaz sima sorbarendezes-kereses kicsit megberhelt valtozataval. Es ott akkor azert eleg sok emberbol nem ismerte'k az ide illo megoldast, egyszeruen a kepzesukon nem kerult elo, az igy gondolkozas sem, igaz nekem is csak speckoll-on, de azota javulhatott a dolog -- en 15+ eve vegeztem, lattam mar neten is tananyagban emlegetni.
Mondjuk itt a forumban se derult ki, hanyan tudjak, mire gondolok.
WonderCsabo: arra gondoltam, hogy a mernokok a hardverek, elektromos aram stb. dolgokat is melyen kell tanuljak, es ahhoz akar kellhet is. De ezt csak tippeltem, hogy igy johetett bele az anyagba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest