- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Adott egy díjkalkulátor elkészítésének feladata. A teljes szövegét nem másolnál be a lényeg, hogy vannak kulcs érték párok:
adott csoport neve - hozzá tartozó adott ár
és
adott elem neve a csoportból - az elemet tartalmazó csoport neve
Megjegyzésnél oda van írva, hogy "Az árak konfigurációban tárolandók." és "Az összerendelések is
konfigurációban tárolandók."A program bemenete egy megadott formátumú CSV állomány kell, hogy legyen.
Kiértékelési szempontként többek között ez van feltüntetve:
- Build rendszer (Ant, Maven)
- Konfiguráció tárolásaMivel sajnálatos módon új vagyok az Ant, Maven témában ezért nem vagyok benne biztos mi értendő konfiguráció alatt. Tudom magyarul kevés infó van, szóval, ha nincs más angolul is jöhet bármi hasznos
Apropó Mavenhez tud valaki jó tutorialt vagy könyvet kezdésnek? (Netbeans-t preferálok leginkább)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Xbox Series S 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest