Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem most egy nem szorosan Javához kapcsolódó, inkább általában vett objektumorientált tervezéshez kapcsolódó kérdésem lenne.
Tower Defense játékot tervezünk.
Van egy absztrakt Tower osztályom és ebből leszarmazik 3 különféle Tower.
Van egy absztakt entity osztály, amibol meg leszarmaznak a különféle ellenségek.KRITERIUM: Minden toronynak eltérő mennyiséggel kell sebeznie a különböző típusú ellenségeket.
Ugy van megtervezve a játék, hogy a tornyok ismerik a hatósugarukban lévő ellenségeket, es loveskor az egyiknek a doDamage metódusát hivja meg.
Hogyan lehetne megvalósítani a kritériumot getType() hivas nelkul? Most kulon kulcs-ertek parokban van tarolva a tornyokban, hogy mely tipusu ellenségeknek mely erteket kell átadni a doDamage metodusban. Ez nem valami szep megoldas, szeretném polimorfizmus segítségével megoldani, de nem tudom, hogy lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest