- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bemásolok ide egy e-mailt, gondolom az előadó úr akinek küldtem ma már nem fog válaszolni, remélem itt tudja majd valaki.
Tisztelt Tanár úr!
Nagy házimnak egy space invaders szerű játékot választottam. A specifikációt már kitaláltam hozzá. Úgy szeretném megcsinálni, hogy az ablak default felbontása 1280*720 legyen, és mivel csak vektorgrafikus elemekkel dolgozom, ezért nyugodtan skálázódhat kisebb-nagyobb méretre. De hogy ne nézzen ki bugyután a játék, ha átméretezik az ablakot, ahhoz az kéne, hogy csak úgy lehessen átméretezni, hogy megtartja a 16:9-es képarányt. Ehhez tudna adni egy kis segítséget?
Lenne még egy kérdésem.
A JFrameben olyan Layoutot szeretnék, hogy középen egy négyzetben folyik a játék, két szélen pedig egyenlő szélességű sáv található, ahol statisztikák meg egyéb dolgok jelennek meg. BoxLayouttal próbálkoztam, le is tudtam tenni egymás mellé a 3 JPanelt, de nem tudom hogy változtathatnám meg a méretarányukat. Csatolok 2 painttel szerkesztett képet, hogy hogy képzelem el, és hogy mit sikerült alkotnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- PS Plus előfizetések
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest