- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Szerintem, ha értesz a Groovy-hoz, vagy előtte fejlesztettél a Ruby in Rail-ben akkor a Grails-ben lehet "közepes" méretű alkalmazást is készíteni. Kicsiket, szerintem tényleg gyorsan lehet létrehozni.
De valahogy én is úgy látom (bár perfekt nem vagyok még), hogy csak kisebbekhez használható jól és gyorsan.
De majd a nyár végén erre visszatérhetünk, akkor már a Spring-et is ismerni fogom. (Bár a Grails elméletben a Spring-re épül, és ők is támogatják, de valahogy van egy butított hegesztett érzése az egésznek még... nekem)
Azonban a MongoDB driver Grails alá, hááááát, nem olyan jó... (Nekem nem tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest