- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Muhahaha.

Remekül szórakoztatod az embert a nagyon furcsa feltételezéseiddel, de közben szerencsére jó dolgokat is mondasz.Arról sehol nem volt eddig szó, hogy mekkora méretű lenne az adat. Én eddig mindvégig azt feltételeztem, hogy kicsi.
"select meg watch service meg toronyóra lánccal... az eredeti kérdés szerint linuxon futna, ami egy unix. nem bohóckodunk ilyenekkel." És a select melyik oprendszer egyik fontos syscallja?

A tee-t tök jó, hogy felhoztad, mert magamtól nem jutott volna eszembe a neve, remélem most jobban elmélyül a tudatomban.
A syslogos megoldás az amúgy tetszik, bennem is bennem volt."tail -f /tmp/dumpfile | java -jar tefeldolgozod.jar
második esetben esetleg van értelme jávás watch objektumozni..."
De ilyenkor egy sima Scanner.nextLine is elég. Az vár az új inputig, vagy amíg a stdin-je el nem tűnik."miért érzem azt, hogy azért jobb a jáva szerinted, mert a shell programozásról fogalmad sincs?"
Én ilyet sehol nem írtam. Különböző célokra különböző eszközök a jók. Hirtelen meg az ember mindig úgyis azt a megoldást fogja ajánlgatni, amivel éppen a legjobban képben van. Ha nagyon akarnék, akkor én is elkezdhetnék kötekedni, hogy miért mysql-ben akarod a szenzor adatokat eltárolni, amikor vannak más kifejezetten ilyen célú adatbázisok is. De nem teszem, mert valószínűleg a probléma olyan kis méretű, hogy igazából nem számít.Ui. a mysql klienst úgy kezeled itt mindenhol, mintha minden linuxon kötelezően rajta lenne, de az ugyanúgy egy dependencia, ami vagy van, vagy nincs.
"most eltekintve attól, hogy tök értelmetlen http-n csinálni ilyet, a curl-ben túl sok hiba van ahhoz, hogy komoly rendszeren használd."
Ezt btw. még kifejthetnéd, hogy mire gondolsz. Milyen hiba? (És természetesen a curl sem feltétlen minden disztró része)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Házimozi belépő szinten
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Eredeti játékok OFF topik
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs