Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudnátok linkelni elsősorban magyar (picit még lassan megy az angol) nyelvű doksit Spring, egészen pontosan Spring Boot kezdeti elsajátításához?
Kitaláltam gyakorlásnak egy hobby project-et (web view, mysql a crud műveletekhez) ahol az MVC-t szeretném begyakorolni. A szokásos JDBC/SQL Query használata helyett szeretnék JPA-t kipróbálni, még sohasem használtam.
Illetve nem tudom mi annak a technikának a neve, amikor először a Unit teszteket írják meg, de azzal a megoldással próbálkoznék majd.A Spring számomra még ismeretlen terület, ezért kellene pár kezdeti info hozzá magyarul. Aztán úgy gondolnám, ha van egy kis alap és nem a tanulási görbe legalján vagyok akkor már a még nem megfelelő angolommal már mennének az idegennyelvű doksik is. (legalább fejlődik az angolom is)
A Spring Tool Suite (Eclipse) IDE-t használnám. Megfelelő választás lehet a projecthez? Látom vannak kiegészítők VS Code és Atom IDE-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest