- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudnátok linkelni elsősorban magyar (picit még lassan megy az angol) nyelvű doksit Spring, egészen pontosan Spring Boot kezdeti elsajátításához?
Kitaláltam gyakorlásnak egy hobby project-et (web view, mysql a crud műveletekhez) ahol az MVC-t szeretném begyakorolni. A szokásos JDBC/SQL Query használata helyett szeretnék JPA-t kipróbálni, még sohasem használtam.
Illetve nem tudom mi annak a technikának a neve, amikor először a Unit teszteket írják meg, de azzal a megoldással próbálkoznék majd.A Spring számomra még ismeretlen terület, ezért kellene pár kezdeti info hozzá magyarul. Aztán úgy gondolnám, ha van egy kis alap és nem a tanulási görbe legalján vagyok akkor már a még nem megfelelő angolommal már mennének az idegennyelvű doksik is. (legalább fejlődik az angolom is)
A Spring Tool Suite (Eclipse) IDE-t használnám. Megfelelő választás lehet a projecthez? Látom vannak kiegészítők VS Code és Atom IDE-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged