- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudnátok linkelni elsősorban magyar (picit még lassan megy az angol) nyelvű doksit Spring, egészen pontosan Spring Boot kezdeti elsajátításához?
Kitaláltam gyakorlásnak egy hobby project-et (web view, mysql a crud műveletekhez) ahol az MVC-t szeretném begyakorolni. A szokásos JDBC/SQL Query használata helyett szeretnék JPA-t kipróbálni, még sohasem használtam.
Illetve nem tudom mi annak a technikának a neve, amikor először a Unit teszteket írják meg, de azzal a megoldással próbálkoznék majd.A Spring számomra még ismeretlen terület, ezért kellene pár kezdeti info hozzá magyarul. Aztán úgy gondolnám, ha van egy kis alap és nem a tanulási görbe legalján vagyok akkor már a még nem megfelelő angolommal már mennének az idegennyelvű doksik is. (legalább fejlődik az angolom is)
A Spring Tool Suite (Eclipse) IDE-t használnám. Megfelelő választás lehet a projecthez? Látom vannak kiegészítők VS Code és Atom IDE-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest