Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Drizzt #10245 üzenetére
Itt most azert kell a generic, mert ahogy latszik is, pl. az add az direkt csak a sajat underlying-jait tudja osszeadni. Tehat egy kod nem keverheti az underlying-okat, mert pont az a lenyeg hogy ne legyen az egesz lehuzva a get(x,y) szintjere, hanem a meglevo megvalositas "teljes erejet" hasznalja ki. Senki nem is fog es nem is akar olyat irni, hogy nd4j matrixot adunk az apache-oshoz.
A cel nem az, hogy az interface elrejtse a megvalositast, csak hogy lehessen idovel cserelni alatta. De kozben nem fogjuk kidobni az nd4j sebesseget... [idokozben atment vegre a 3rd party engedelyezesen], meg az esetleges kesobbi GPU-val gyorsitast. Ugy kell elkepzelni, hogy a program egy futasa alatt a megvalositasok kozul mindig csak egy letezik, jojjon az barhonnan, es mint ProjMatrix tipusu valtozok lesznek kezelve [igen, van ProjMatrixUtils is create-tel... az interface amugy nekem kivulrol jon mint input, nem mondom hogy nem szolhatok bele - bar amikor probaltam, hogy ha csak 2dim matrixaink vannak, talan nem kene-e az interface-t se altalanos n-dim-nek csinalni, foleg ha a ket "gyari" megvalositas egyike alapbol se kepes ra... de siman lepattantam], egy teljes refactort tuti nem tudnek atvinni. A ...Utils-t bovithetem, masikat nemigen. Es en kell az implementaciokat csinaljam, a flatmatrix csak azert merult fel, mert az apache-t akartam "legyorsulni" (az nd4j-t mar vszinu nem fog sikerulni, bar majd meglatjuk, mivel naponta es hosszan futo job-rol van szo, csak az azon mert sebesseg szamit, nem az "altalanos").
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest