- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
OK, koszi. En orulok ha nincs es megirhatom
Csak azert probaltam guglizni meg kerdezni, hatha van valami, mert ki tudja. Es hat ugye a cegnek se mindegy, hogy dolgozom rajta vagy csak hasznaljuk. (Bar amennyit az nd4j-nek a sikertelen approve-jaba belefektettek, mar reg keszen lehetnek...)
Az egyetlen kerdes, hogy probaljam meg java-ban, vagy egybol C es JNI. A cucc csak nalunk fog futni (inputot general a userek altal hasznalt programhoz), nem baj ha platformhoz kotjuk. Na majd meglatjuk, nem csak rajtam mulik, koltoi kerdes volt. Sot me'g az is lehet hogy meregetjuk, hogy a mi specko felhasznalasunknal (tipikus matrixmeret 70x70 es 70x250, nem oriasi, csak a muveletek vannak sokan) mennyit hozna a C, ha adnak arra is idot.
(A fonok elsosorban egy nagyon basic matrix-muveletes interface-t akar es alarakni most az apache-ost, hatha kesobb lesz olyan nd4j verzio ami atmegy es/vagy elokerul valami jobb. Csak hat az jelenleg minden lesz csak nem gyorsabb, sot, attol hogy a lepeseket elemibbre bontja, szebb a kod de lassabb lesz, van ami 2-3x menne igy vegig az elemeken, mig a jelenlegi nativan, for ciklusokkal megirtban egyben benne lehet egy osszetettebb muveletsor. De szerencsere egyelore ugy latszik, hogy nyitott az egyeb megoldasokra.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Spórolós topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azert probaltam guglizni meg kerdezni, hatha van valami, mert ki tudja. Es hat ugye a cegnek se mindegy, hogy dolgozom rajta vagy csak hasznaljuk. (Bar amennyit az nd4j-nek a sikertelen approve-jaba belefektettek, mar reg keszen lehetnek...)