Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz Daneeka #2321 üzenetére
Nálunk villanyszakon amikor szükséged lenne rá, nem engedik használni. Egyéb időben meg ott van melletted a számítógép, ami megcsinálja a számológép helyett az ábrázolást. Sőt, még nyomtatni is lehet vele, amit az ilyen esetek 95%-ában elvárnak tőled. (Pl. jelek házihoz grafikonok, stb.)
Skynet is real. It's called Google.
-
bdav
őstag
válasz Daneeka #2321 üzenetére
milyen szakra jösz? infon alig van olyan hely ahol elvileg használható lenne (talán a méréseken itt-ott), ami számolós oda bőven elég egy sima tudományos gép is; de a legtöbb zh meg vizsga az ugyis olyan h. nem azon fog mulni h. mennyire tudsz számolni.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
bpx
őstag
válasz Daneeka #2339 üzenetére
én nem tudom ilyeneket ki mond, semmi ilyet nem hallottam, és még most, harmadévesen sem érzem semmi szükségét annak, hogy laptoppal járjak
legfeljebb akkor lenne jó, ha mondjuk előadások között van 1-2 óra szünet és nincs mit csinálni, vagy a napi vonatozás közben (persze kétlem hogy magammal hordanám ha lenne, vonat+busz+villamos kicsit sok lenne)laptop előadásra tök felesleges, akiknél látom hogy hozzák magukkal, beüllnek a leghátsó sorba és végig neteznek/játszanak/akármi, órára nem is figyelnek, na most ennek aztán sok értelme van, ennyi erővel maradjon otthon/koliban és csinálja ott
-
Drizzt
nagyúr
válasz Daneeka #2339 üzenetére
A teljesen felesleges/akár okosan is használható kategória. Hasznai: előadáson esetleg ha van valami beadandó, s közel a határidő, akkor még el tudod végezni esetleg a végső simításokat. De ugyanezt otthon a meleg szobácskádban is el tudod végezni,l úgyhogy egyfajta kényelmi lehetőség. Én nem láttam soha hátráynát a laptop hiányának, leszámítva, hogy néha unalmamban nem aludtam volna előadáson, hanem neteztem volna. :-D
Önlab zárása meg: gáz! Egész félévben írtam csomó cuccot, erre 5-7 oldalt szabad beadni, ráadásul olyan formában, hogy jó ha 3-4 oldalnyi szöveg belefér. Szerintem már van annyi anyagom, amiből a jövő félévet is ki lehetne hozni, ezzel a formával.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Daneeka #6263 üzenetére
Köszi, már felvettem
Végül a csütörtökit választottam, mert elég lesz nekem az a maradék egy óra az előadásból, amire még épp beérek
Most két kötvált is választottam a köv. félévre, Pénzügyek és Ergonómia (persze az elsőt csak azért, mert a Pedagógia betelt ).
Pótolnom kell a kieső kreditet ugyebár...Sk8erPeter
-
Foxi
senior tag
válasz Daneeka #6395 üzenetére
Amennyire én tudom az egyetemre nem felvételizhetsz 1 évig. Megpróbálhatsz felvételizni máshova hasonló szakra és megpróbálni akkreditálni az ott végzett tárgyakat mikor visszajössz, de ez nem túl könnyű.
Fizika elvégezve Valahogy a Papp/Varga duó szimpatikusabb volt pár nagyságrenddel mint az Orosz/Pacher...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Daneeka #6414 üzenetére
Én úgy tudom, hogy intézményen belül felvehetsz bármilyen tárgyat, aminek az előkövetelményeit teljesítetted. Tehát elvileg megcsinálhatod azt, hogy felvételizel bármilyen karra, és kérvénnyel felveszed a mérnökinfo-s tárgyakat.
Persze ennek nézz utána, mostanában egy csomó minden változott az új dékán miatt. -
Korcsii
őstag
válasz Daneeka #9037 üzenetére
VIK-ről elég sok helyen kikötnek az emberek... én eddig BMF-ről (ÓE) tudtam, hogy sokan oda mennek át... biztos van különbség a kettő között, mert szerintem másért nem hagynák itt ezt a jó társaságot... én is úgy vagyok, hogy vagy BME-VIK, vagy semmi... kivágnak, visszajövök (azért ezt nem szeretném bebizonyítani )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest