Új hozzászólás Aktív témák

• Cicero

őstag

válasz FehérHolló #14930 üzenetére

Elviekben tök jó amit írsz, és az szerencsés, ha valóban kerültél már olyan helyzetbe, ahol tudtad ezt a tudást hasznosítani - és emlékszel is rá, hogy ezeken az előadásokon hallottad -, de ahhoz nagyon kevés az a ~12 előadás, hogy bármiféle kézzel fogható tudáshoz juss. Egyrészt, ha olyan szerencsés helyzetbe kerül az ember, hogy céget alapítson, úgyis utána kell járjon a dolgoknak, kútfőből nem fog menni. Másrészt én ezt a legalább nem vernek át dolgot nehezen fogadom el. Diplomásként tudni kell disztingválni az ilyen ügyletek között, amihez szintén nem ez a 12 előadás fogja a kellő ésszerűséget adni.

Ezek ellenére a tárgynak van helye a képzésben, mint úszógumi, pontosabban karúszó funkcionálhat. Sajnos nekem a tárgy nevén kívül nem maradt sok minden meg a tartalomból, ha jól emlékszem szakdolgozat évében csináltam és teljesen elcsúsztam vele, ZH-ra csak úgy beestem, kitöltöttem, aztán jött a neptun levél, hogy megvan.

p.s. közben megnéztem neptunban, valóban utolsó félév, és négyest kaptam végül rá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés