Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Kis Ajandek. Showder Klub hanganyagok megspekelve szamos radiokabareval. Biciglizes,buszozas kozben, vagy csak ugy.
-
yash
senior tag
Köszönöm nektek a névnapi köszöntőt!
Hedgének itt is Boldog Szülinapot akkor megint
Hát a falu project egyelőre még marad úgy néz ki. Még bíro ma strapát, de azért bevallom, rohadt kemény. A fizikai részét már régóta megszoktam, de a stressz, az megszokhatatlan
De azért próbálom optimistán nézni a dolgokat. Na mindegy, szóval megy a szívás, ez van, majd lesz jobb is egyszer biztosan!
Ja, amúgy nem tudom tudtok-e róla, de létezik egy ilyen, hogy reachservices.ie. Múlt héten regisztráltam rá, és igen okos dolog! Aki nem tudná, az adóhivatalos cuccokat lehet online elérni vele... pl megnézheted mennyit tejeltél a közösbe, megváltoztathatod a postázási vagy lakcimed, meg pár hasznos dolog... többet már a Tax Office-ba sem kell bemennem
Azért ez szerintem nagyon király... se BOI, se Tax, semmit nem kell személyesen intézni, ha lusta dög vagy, mindent csinálhtasz otthonról. Remélem hasznos tippet adtam annak aki még nem tudott róla!
Vannak mg ilyen varázs-service-ek, amikre érdemes odafigyelni? Amúgy nyitottam egy PayPalt is, rájöttem, ez okos dolog szintén csak. Meg eBay-re is. Jó ha van egy nemzetközi vatera, ki tudja mit hoz a holnap, és eladni is lehet, nem csak venni (igen, gondolom ezt már mindenki tudta).
Amúgy, mennék én szivesen Dublinba, csak még nem vok elég "erős", meg csak úgy a vakvilágba biztos, hogy nem fogok, mert azért nem 2 kilométer innét... de ha tudtok vmi tutit, a privát üzeneteket mindig olvasom ;)
-
Balinov
titán
válasz
Hedgehanter #892 üzenetére
akutyafajat,eltevesztettem....bacsi kerem,tegezhetem?
-
Balinov
titán
válasz
Hedgehanter #890 üzenetére
akkor neked is happy birthday! hanyadik, a 18ik?
-
Hedgehanter
őstag
Na ja Happy Nameday..!!!!!!! Pont a szulinapomon van...!!!
-
Balinov
titán
válasz
Hedgehanter #888 üzenetére
ja,tenyleg,most volt/lesz Laszlo nevnap.itten etesse Lacinkat!
-
yash
senior tag
válasz
Hedgehanter #882 üzenetére
hmm... a getting nem feltétlenül folyamatosan kapásra van kihegyezve... az ing jelenthet közlejövőben bekövetkező dologra való utalást is, amiben szinte már teljesen biztos vagy... legalábbis én igy tanultam
tehát az I'm getting sg azt jelenti, hogy szinte már teljesen biztos, hogy az enyém lesz vmi... amugy meg -ás -és képző is, tehát a getting roditható szerzés-nek is... I'm getting =honositva: Úgy néz ki, hogy lesz egy (izém)... na jó, kicsit túlzásba vittem az angolt
de anno nem csak forditani, hanem honositani is megtanitottak... legalábbis iylen alapvető dolgokból... ha kérdés van, szóljatok csak, igyekszem
anno pénzért is forditottam...
-
yash
senior tag
válasz
Hedgehanter #880 üzenetére
tegnap eldöntötte, hogy neki fog állni megtanulni, a szlovák csaj segit neki, mert ő már valamennyire megtanult lengyelül
jó kis társaság, kicsit vicces ez a bábeli zűrzavar
majd ha már jobban megy neki az angol, akkor talán tudok neki explainelni pár dolgot én is. amúgy értelmes srác, csak rúgdosni kell, hogy csináljon is vmit (mint pl angol tanulás). amugy 5 honapja itt van, és nem értette, hogy mi az a file sharing
-
yash
senior tag
az ugy van, hogy: "lengyel magyar két jó barát, együtt isszák egymás borát!" - nekem igy tanitották.
amúgy most én is egütt lakok 1 lengyel sráccal, meg egy szlovák nővel. tanultam két szót lengyelül: sztú az asztal, sztovek a szék
a srác totál nem beszél angolul, ugyhogy vagy én tanulok meg lengyelül, vagy nem beszélünk
pedig jó lenne, mert állandóan a nappaliban ülünk egymás mellett a notebook-okkal, és értelmesnek tünik a srác, csak baromi lusta
-
Hedgehanter
őstag
válasz
BÁ Nutrition #877 üzenetére
Ja lehet, nem figyeltem mert az uj melohelyen 2 het utan a staff party-n 2 lengyel melotarsam mellett ultem es ok szurtak nekem (1 lany meg 1 fiu) es mar egy par sor utan voltam...
Erdekes volt ahogy a csaj is megtudta hogy magyar vagyok egybol szurta....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Hedgehanter #874 üzenetére
en valahogy ugy hallottam hogy lengyel magyar eros a piaban eros a csataban
-
Balinov
titán
válasz
enmeg sose,pedig gyorben volt lengyelpiarc,nem is kicsi..
viszont ez a csoka, lengyel letere tort magyarul kezde el,igaz,o is csak a refrenig tudta...
a lenyeg,tok jol indult a nap,hogy el tudtam neki magyarazni, hogy a 41C a tuti Swords Boroimhe reszere..jotett helyebe jo hetet varjon az ember..remelem..
-
Balinov
titán
válasz
2x..sry
-
Balinov
titán
ma reggel belefutottam egy 40-50koruli lengyel fazonba,kerdezte ,hogy melyik busz megy a Coolock lane-rol Swordsba.Elkezdtunk beszelgetni,kisult,hogy magyar vagyok,erre O :" lengyel magyar ket jobarat" igy,ahogy mondom,eleg turheto magyar kiejtessel. Kisult,hogy imadja magyarorszagot, 15-20eve beutaztak a fel orszagot, sorolta,Kecskemet,Debrecen,Szeged,Buka..Budapest,Esztergom..tokre orult lathatoan annak, hogy magyarul mondtam neki par szot. Hogy mik vannak!
szerk: link lemaradt
-
yash
senior tag
Balinov, az aláirásod nem stimmel... nem Irealand... elgépelted asszem
-
yash
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #870 üzenetére
ez igaz
baromira nem vok tisztában az otthoni dolgokkal, de régen sem voltam, úgyhogy ez megnyugtat
vmiért nem szeretek híreket olvasni... mindig depressziósak
egyedül prohardvert meg logout-ot szoktam
szerintetek még tovább fog erősödni a forint? ma néztem BOI online-on, 227-ért váltják. ez, hogy is mondjam, kicsit... khm. a végére nem is fogja megérni hazautalni az egészet
-
yash
senior tag
válasz
Hedgehanter #865 üzenetére
Lehet venni kéne pár hordó olajat
Hogy megy ez a biznisz?
-
yash
senior tag
Na, vissza is ugrott egy nap alatt majdnem 240-re, csak írnunk kellett róla
Majdnem utaltam tegnap haza, még jóhogy nem. Vmiért én most örülnék neki, ha romlana a forint, persze hosszú távon jobb, ha erősödik, mert akkor irány haza ;) Mondjuk ha 2-3 forint lesz 1 euro, az már úgy király lesz
De ha eléri a 10-et, eskü hazamegyek
De az még 20 év szerintem...
-
yash
senior tag
vmi nem stimmel... iskolában azt tanultuk, 240 ft-ra van szavatolva az MNB által, és hogy az alá nem mehet... ennek ellenére ez van és durva!
-
yash
senior tag
edigital.ie?
-
Balinov
titán
válasz
Hedgehanter #857 üzenetére
rendben,el is kezdtem egy hofeher A4-es lap szemelyeben...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Hedgehanter #847 üzenetére
annal inkabb gusztustalan hogy azert nem szavaztak meg az eu egyezmenyt mert felnek hogy kevesebb penzuk lesz akkor. aztan elso helyen allnak mani szempontjabol...
az idegenellenessegre. en nem tapasztaltam, de erre annyit lehet mondani hogy ha elhuznank a csikot akkor ok csinalnak a szar fos melokat? ki fog dolgozni? mert ok nem szeretnek... neha hitvany egy nepseg tud lenni.
persze nem ebbol van tobb de epp eleg -
Balinov
titán
válasz
Hedgehanter #854 üzenetére
az nem jo.
..ugy hozzaszoktam mar..netkultura otthon azert nagysagrendekkel jobb...
-
Hedgehanter
őstag
Nincs semmi jo oldal itt......
A csavarhuzos story-t olvastam de az csak egy kirivo eset volt.. (a lengyelek reszegek voltak es nem akartak venni piat a kis fakinoknak vagy valami ilyesmi)
Nem rosszabb mint pest....#rup1u5
A lakas miatt ne aggodj kezd tulkinalat lenni itt tenyleg berelheto lakasokbol... Amire meg te jossz tuti lesz eleg (a sok tanulo hazamegy a nyari munkabol)... -
Balinov
titán
kerdes, mondjatok nekem egy olyan jo,megbizhato irorszagi idojaraselorejelzos oldalt,mint otthon a met.hu,met.net,stb. met.ie sztem egy kalap szar,meg a yahoo.com/weather-t szoktam nezni. Nincs valami helyi tuti?
Amugyis eleg szegenyes az itteni net,nincsenek olyan fasza oldalak,mint a ph,sg,hwsw,terminal,startlap,zindex,zorigo..vagy csak en vagyok fogalmatlan?
-
Balinov
titán
ez nem teljesen igaz, albiert van ahol sorba kell allni,de az szvsz jellemzoen inkabb a frekventalt helyekre igaz. Mivel az epitoipari boom kezd kifulladni,nemcsak elado lakasok, hanem berelheto lakasok,hazakban is kezd tulkinalat lenni.legalabbis nekem ezt mondta Hedge baratja,o meg itt el mar 2-3 eve.
idegenellenesseg: hat ,ezek a tipikus edzocipos,szurke melegitos,lenyalt haju utcai irek lehettek.Sajnos vannak ilyenek,bar engem meg nem kptek le,csak egy siraly,hogy a rak egye ki a szivet,pont az Oconnelen.. Sajnos volt tel vegen gyilkossag is,suhancok csavarnyuzoval leboktek 2 lengyel sracot. Meg vannak razos helyek,amiket el kell kerulni. Mi pl. masodik nap lattunk a Gardiner str. lwr-rol nyilo utcaban egy felgyujtott,langolo Citroen BX-et..vagy gyori srac meselte,hogy 4 napig laktak olyan helyen -asszem ballymunban,hogy elso nap delutan petardaval dobaltak meg oket a suhancok,masodik nap meg sracot felhivata a haverja, hogy ugye nem te vagy az az ember,akit lelottek reggel a kornyeken.
persze ez mind csak kirivo pelda, pesten is van ilyen szerintem.
-
Balinov
titán
Norvegia szvsz azert van kulon, mert nem tagjai az euroovezetnek, meg mindig az eros norveg koronat hasznaljak. Luxemburg meg az offshore,stb cuccokbol olyan magas. Apum dolgozott ott 2 hetig 2 eve,egy boszme hazat festettek haverjaval, neki mondta a bankar tulaj, hogy fele lakossag bevandorlo,foleg portugal,de olyan jol elnek,mint az allat,mert 1800-2000k koruli segelyeket kapnak havonta az allamtol..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Hedgehanter #846 üzenetére
egyelőre eléggé elment a kedvem dublintól az ismerősöktől hallott sztorik alapján.
-albérletért sorállás van és nem te választasz hanem téged választ a bérbeadó. egyik ismerősömnek ez a tapasztalata.
-másik srácot kiskölykök leköpködték az utcán mert magyarul beszélt. ő azt mondta, hogy annyi már kint a magyar meg a lengyel, hogy helyi csoportok kezdenek alakulni kifejezetten a bevándorlók ellen. az meg nekem nem hiányzik hogy ilyenekben legyen részem.
persze ki mit tapasztal az alapján itél. -
yash
senior tag
válasz
Hedgehanter #847 üzenetére
Luxemburg hogy-hogy ilyen durván kiugró? Meg norvégia sem gyenge, de miért van külön szekcióban?
-
Hedgehanter
őstag
Kicsit jol all az orszag..... csekk
-
Balinov
titán
okes,tegnap azert beugrottam, 11,99€-ert van az a fuzott,A4-es meretu terkep,amin meg a buszvonalak is fel vannak tuntetve,hogy melyik utcan melyik busz megy.
Figyu,jol kerdezz korbe embereket, hogy merre,milyen jellegu munkak adodnak es milyen mennyisegbe. Szvsz - bar sosem dolgoztam a vendeglatasban - az udulokorzetek azok ketelu pengek is lehetnek.Marmint ugy ertem, hogy amikor szezon van,akkor kanaan,utana es elotte meg pangas.
Feltetlen ajanlom az iranyirorszag.com-ot, van Cork es kornyekes topik is.
-
rup1u5
nagyúr
dehogy haragszom! ne viccelj! inkább nekem ég a pofám, hogy ilyenekkel basztatlak.
nem is baj hogy nem vettél, mert egyelőre még nagyon képlékeny minden és kissé elhamarkodottan izgultam rá dublinra.
ha még nem vettél akkor ne is tedd légyszives!
és mégegyszer köszönöm!
azt hiszem inkább délebre fogunk koncentrálni és ha ír akkor cork, ha uk akkor portsmouth vagy plymouth lesz belőle, mert sok rosszat hallottam dublinról az elmúlt időben és inkább kerülném, meg azt tanácsolták, hogy a déli üdülőkörzetek felé keresgéljünk mert ott van munka dögivel és nem utolsósorban szeretném elkerülni az időjárásilag nyálkás környékeket. -
Balinov
titán
workaniat szvsz felejtsd el. a Monsternek van ilyen, online cv buildere,az nem rossz.Elsonek feltetlen nezd meg,meg azt is, word-be exportalva hogy nez ki.
Terkepet neharagudj elfelejtettem, ezren voltak a DublinBus irodajaban,epp hogy zarasig letudtam a fenykepes igazolvanyomat,utana meg rohantam felesegem ele a nyelvsulihoz,mert estere rohantunk Rathminesbe szulinapi zsurra. Hetvegen meg notivasarlas volt,meg masnaposkodas,szulokkel vegre otthonrolskypeolas,nem voltunk a belvarosba. Viszont ma (is) ott megyek elotte,megnezem. Neharagudj erte,eg a pofam.
-
rup1u5
nagyúr
tudtok valami jó CV tervező oldalt?
valami olyasmire gondlok ahova csak be kell pötyögni az adatokat és kap az ember egy pofásított változatot amit nyomtathat, menthet, küldhet.
itt találtam egyet de ezzel az a baj hogy egyből bekerül az adatbázisukba is azt meg még nem szeretném.Balinov : Lett valami a térképből?
-
-
Balinov
titán
válasz
Intelligencs #836 üzenetére
jobs.ie,monster.ie, itjobs.ie oldalakon nezz korul, hogy milyen gyakorlattal milyen iranyban,mennyiert vannak melok.
-
yash
senior tag
válasz
Intelligencs #836 üzenetére
Cisco-val jó esélyek vannak... de én azt mondom, inkább progizás. Java vagy C#, 2 év experience, ütősek! mindig hiány van, főleg itt...
-
Két hete kint voltam húgomnál Írországban, mint ne mondjak, szép ország. Húgom mindig nagyon könnyen talál kint munkát, igaz, hogy ő a vendéglátásban dolgozik, és gyakorlata is van. Viszont én két diplomával nem igazán szeretnék pincér lenni...
Mi a helyzet az értelmiségi munkákkal? Itthon termékmenedzserként dolgozom évek óta, de akár projektmenedzser / marketingmenedzser pozíció sem áll távol tőlem. Vajon hasonló jellegű munkát lehet kint találni?
Esetleg még azon gondolkozom, hogy leteszem - még itthon persze - a Cisco-s CCNP-t, hátha azzal könnyebb lesz hálózati szakemberként elhelyezkedni kint. Persze az újabb 1 év kemény tanulást jelentene, de megszoktam már. Vélemény?
-
yash
senior tag
válasz
Hedgehanter #834 üzenetére
az nem is telefon, hanem kőbalta
-
yash
senior tag
maps.google.com nem jó? én pl mindenhova igy megyek... screenshotba lementem, és feltolom telóra képben, aztán zoom-olok... eddig szinte mindenhova eltaláltam igy, de van amikor notebook-ot is viszem...
-
Balinov
titán
Persze,szivesen.Sot,ha javasolhatom, szerezz be egy ir simkartyat is,majd ha palyazgatsz otthonrol,sokat fog jelenteni az esetleges telefonos interjuknak,hogy nem magyar szamot tudsz megadni (magyaran ir szamon felhivnak, magyaron szinte sose)
nekunk a collins fele Dublin Atlas & Guide van meg. Ez asszem 7,85 volt,de nincs benne pl. mar az a hely se ahol mi lakunk,meg a buszok sem. Az a valtozat valamivel 10 euro folott van,de azt erdemes megvenni (konyvszeru,nem az az orjito hajtogatos).ma megyek a Dublinbus irodaba az O`connelre,ott van mellette,ha akarod megnezem,mennyibe kerul pontosan.
-
rup1u5
nagyúr
hát igen. sejtettem, hogy az 5szörösével még keveset is mondok.
köszönöm a jókívánságokat! most elég komolyan ráindultunk mindketten erre a témára.
esetleg tudnánk olyat csinálni hogy átutalok neked egy térképre+pk-ra valót és te veszel egyet és elpostázod nekem? nem akarlak ezzel terhelni, meg lehet hogy itthon is kapnék csak utánna kéne néznem de hírtelen ez jutott eszembe. -
Balinov
titán
Keveset mondtal szerintem az 5xsevel. En keresek,kozelsem olyan pozicioban kozel 4,5x annyit,mint otthon hasonlo munkahelyen.
Collins fele terkepeket,abbol is az A4 meretut javallot beszerezni,de csak ha itt vagy. Caroll`s fele Ir ajandekbolthalozatban lehet pl. megvenni, tizenegynehany euro.
Okaidat megertem, mi is kozel ugyanebben a cipoben jartunk,mikor tavaly eldontottuk, hogy kijovunk ide szerencsetprobalni. Szivbol kivanom, sikeruljon a Ti elkepzelesetek is itt, hamar otthon nincs ra realis esely.
Bali
-
rup1u5
nagyúr
ja!
már 5éve itt vagyok a nagytesónál de már elegem van. panaszra mondjuk nincs okom, 8 órából átlag 5 netezés, V8-assal furikázok, biztos állás, ingyen mobil de ennyi idő után már unalomba sűlyedek és nincs kihívás. De a fő ok amiért lépnék az a netto 100Kennyiből nem tudok budai lakást venni és gyerekeket nevelni. ráadásúl most már elszált az optimizmusom is és ugy érzem nem fog rövid idő alatt ez változni ebben az országban mert "naggyaink" mindent elbasznak. mindenki mutyizik, kiskapuzik, csal, még a legkisebb szinten is, az emberek depressziósak és barátságtalanok. röviden: elegem van!
kigyűjtöm a linkeket!
köszi!
az biztos hogy jól felkészülök, mielőtt mennék.
kéne egy részletes dublin térkép, hogy bejelölhessem a számomra fontos ojjektumokat.
lehet megkeresem majd a kinti amcsi követséget, hátha.....azt biztosra fogadom, hogy az ottani csóka az én poziciómban, aki ugyan azt csinálja mint én minimum az 5szörösét keresi az én béremnek. -
Balinov
titán
akkor mar ertem,miert irt ennyit. Az jo lehetoseg,ha van fizetett tulora. Csakhat nem mindenhol lehet tulorazni, vagy ha lehet is,nem fizetik ki. Nekunk sem fizetik ki itt Swords-ben a tulorat.Helyette jarhatunk rugalmasba.
Workanian is lennenek ilyen allasok? fas.ie,jobs.ie ill. monster.ie-t nezegessetek.Otthon mit dolgozol, lenni arab diak,kuldeni kis ajandek pifpuff amerikai testvernek meg mindig?
-
rup1u5
nagyúr
azért lehet találni igéretes hirdetéseket! kár hogy nincsen E kategóriám. ezek a feltüntetett fizetések mind bruttóban értendők ugye?
-
Balinov
titán
terulettol fugg..de a 2k az nem atlagos kereset,legalabbis nem nekunk,kulfoldieknek. 1300-1400at hallani atlag fizunak (hule pelda 8.65brutto*39*4=1 havi brutto,mondjuk. -20% koruli sarc).
Mostani Team Managerem pl. Xeroxnal volt szinten team manager, masfel evig,ugy hogy elotte egy masik cegnel dolgozott irorszagban hasonlo teruleten. epp 2 napja meselte,hogy bastard egy ceg,mert 20,5 btto/evvel vettek fel,ami nagyon durvan 1350netto..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Hedgehanter #811 üzenetére
az egy havi átlagfizetés nem?
mi az a doubleroom?
nekünk egy egyszerű garzon kéneű
majd még nézegetem ezt a linket. -
Balinov
titán
nem -ert,hanem -tol. ezek alt egyszobas,konyha,etkezo,nappali,halo egy legterbe kecok,legalabbis a daft.ie-n talalhato kepes hirdetesekbol nekem ez tunik ki. ja,+ a rezsi. Sztem jobban jartok,ha hozzank hasonloan doubleroomot bereltek.Azt ha kifogja az ember 400€/hotol ki lehet fogni.
jaja,klikk,lehet mindenfele szempont alapjan szurni. Ha kesztetest erzel van Teamup database is a dafton.Mi nem eltunk a lehetoseggel,de elvileg mondjuk adott a lehetoseg,hogy egy masik part keresni ezen az organumon keresztul,mondjuk peldanak okadek 1kEUR/ho hazat/lakas bereltek,es ha talaltok egy masik part,akkor 500-ert 4-en laktok csak,nem szaznegyvenen.
-
rup1u5
nagyúr
meg tudná nekem valaki mondani, hogy mennyiért lehet dublinban bérelni egy kis lakást kb. ?
-
-
yash
senior tag
Meteoros kérdés: passz.
Bank: Ha van ilyen log, akkorén is valószinüsitem, hogy lehet ilyet. már csak az a kérdés, hogy csak személyesen, vagy net-ről is kezdeményezhető-e az átutalás... amúgy pl BOI-nál nincs átutalási limit, izgi mi?
Monduk nagyon félni nem kell, erre van az International Payment igénylése... akárhova nem utalhatsz nemzetközileg, csak ahova előzőleg megigényleted (postás-autentikációs játék reloaded)
-
Balinov
titán
Meteornal,ha majusban regisztralt Friends opcio lejart junius 9-en,akkor eleg-e egy ujabb 20assal feltolteni az egyenlegemet,vagy ujra el kell kuldeni a regisztracios sms-t? Hule voltam,mert amit kuldtek ertesito sms-t,azt veletlen kitoroltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest