Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Ez a medical card dolog csak akkor érvényes, és kaphatod meg, ha a kereseted nem halad meg egy bizonyos összeget. Egyedülálló személy esetén pl heti 184E 66 éves kor alatt. Szóval hogy egy dolgozó személy megkapja elég kevés esély van rá.
Itt egy link a pontos adatokkal.[link]
Jobbulást kívánok amúgy.
-
Balinov
titán
sok a smiley...
PP ezt adja meg:
Beneficiary Name
PAYPAL PTE LTD
Bank
Bank of America N.A., Dublin
Bank code (Sorting Code)
990061
Account Number
53202043
Your Transfer ID
B1E769VYLRTWEKQteljesen ugynezki,mint egy belfoldi szamlaszam,mert az is.magyaran nincs okom ketelkedni, hogy masnap ne legyen rakonyvelve a PP szamlajara a lovem, mivel a balkani magyarorszagon is 2x van egy nap GIRO. Legrosszabb esetben is 2-4 nap a PP aszf-je szerint, viszont megsporolok 2k-t az erstes devizakonverzion.szoval rosszul nem jarok.
-
Balinov
titán
lehet megvan a megoldas. paypalnal lezartam a regi,magyar cimes,szamlas,kartyas accountomat, nyitottam egy ujat,immar irorszagi adatokkal. Van most ez az uj szolgaltatasa a PP-nek, kb olyan, mint a Permament TSB-nek a 3V-s visaja, csak itt meg el se kell slattyogni feltolteni egy ujsagarusnal es nincs 300€-s limit. El kell a Bank of America N.A., Dublin-nal vezetett pp szamlara utalni a mefelelo hivatkozassal a manit,es mar meg is jelenik a pp egyenlegeden a penz. Nincs 3-4 banki munkanapos magyarorszagi utalas, erstes 2000ft-os devizakonverzios dij, irorszagon belul sztem bank-bank kozott masnapra ott van a penz.
-
Balinov
titán
paypal vs. dabs.ie vs. magyar Visa, Visa Electron,Mastercard temaban csak az a bokkeno, hogy november 15-i hetto mar nem fogadnak el a dabs.ie-n csak irorszagi kartyat. Szerintem szinte 100% hogy az ukaz a paypalnak is kiment.
Idezem a Dabs customer service-nek december 19-i valaszat:
"Dear Balazs,
Unfortunately due to limitations with our credit card clearance company, we are unable to accept any credit cards which are registered in a different country other than the United Kingdom and Eire.
I'm sorry for any inconvenience this may cause.
Regards
"Szoval cumicecilin. Nem csak a magyarokkal szabtak ki,hanem minden olyan irorszagi es angliai kulfoldivel, akinek nincs a munkavallalas orszagaban visa/mastercard plasztikja.
Ewwan...
-
Balinov
titán
eddig nekem sem volt vele gondom...csak most szivattak meg. Paypalom van, talan mar a visa electronom is verified a Mastercardommal egyetemben, csak ugye itt a 3-4 napos atutalasi ido, ami egy good deal-nel egyenlot jelenthet a lemaradsz az akciozasrollal.
az igazan megnyugtato vegre egy rohadt ir mastercard/visa lenne.
-
Balinov
titán
Jol hangzik, amit irsz, azt hiszem, ha lehetosegem lesz ra, ki fogom en is probalni.
Amugy epp ma rendeltem meg a Home Premium SP1 x64-et a dabs-rol. Remeljuk, olcso lesz az upgrade licensz..
Tegnap kaptam le a notihoz uj, 8.12-es IGP drivert es meglepodve lattam, hogy az AMD/ATI mar most publikalja a Vienna-s drivereket...
Letezik olyan bootmanager, amivel egy gepen lehet hasznalni a Vistat es a Viennat?
-
Balinov
titán
megvaan, ez volt az a rohadtul leakciozott Samsung monitor a kompletten,nem?
Hopp, lenn egy kerdesem: linkeltel korabban egypar kepet a szobadrol, Volt egy, ami a monitort (is) abrazolta. Na, ott volt egy ilyen kis kerek muanyag bizgentyu, amin voltak kabelvezeto lyukak, es volt is belefuzve nalad egy-ket kabel. Azt hol szerezted? A monitorhoz jart vagy ugy vetted valahol? Mert sztem igen hasznos cumo.
-
Balinov
titán
Edesanyadat sajnalom,szivbol,tenyleg.
De a tobbiben egyetertek Ba-val meg Hedge-vel.Huszonegypar evesen ne oktassal ki olyanokat, akik nalad idosebbek es tapasztaltabbal..es mar csaladosak (en pl.). Ha az epito jellegu kritikan megsertodsz, es nem jarsz ide a topikba hat lelked rajta, szarom bele. Sajnos te is a kulfoldon dolgozo magyarok gyakori hibajaba estel bele, elszalltal magadtol.
Amit az elmult 2 hetben folytattal itt a topikban az puszta ontomjenezes.Az ilyet qrvara ruhellem. En is megtehetnem, hogy dicsekszem, hogy mennyi penz keresek (valszeg tobbet mind Te) de nem teszem.
Na errol ennyit, legyen jo napotok
Bali
-
BÁ Nutrition
addikt
"kulonben azt fogom mondani, hogy pofa be "
en csak a velemenyemet irtam le, nem oktattam senkit...
amugy ha visszaolvasod a topic fele arrol szol hogy nyivakolsz honapokig, aztan 2 het alatt elszallsz ha kicsit is nem sanyaru mar a sorsod, asszem ez aztan a jellem...ja a pofa be-re meg megkerdezhetnem hogy anyukad hogy van??
ha erre vitat gerjesztenel mar most lezarom, mert nem tartalak meltonak ra hogy hozzad szoljak eztan. ja ez biztos azert van mert irigy vagyok rad..
ugy latom mostmar nem csak a bicepszed legfelso retege puhult meg hanem az agyade is
gratulalok hozza -
BÁ Nutrition
addikt
ja de tulorara minimum +50% orabert szokas adni
amugy ha nem huzod meg magad akkor nem fogsz gyujtogetni, mert mindig lesznek olyan dolgok amik jobba teszik az eleted, es itt ahhoz mar brutalis jo allast kell hogy kapjal hogy ezek kielegitese utan is maradjon valamid.
tehat jobb ha eszreveszed szerintem hogy akkor marad penzed ha nem vered el
ez evidens kene legyen, ne ringasd magad hiu abrandokba. pl haverom itt volt aztan mikor keresett 6-700at hetente akkor hu mindent szabadott, merthat akkor miert dolgozunk ennyit. egy fityingje se maradt, aztan mikor fordult a kocka es csak 200at keresett akkor meg a siras ment meg a kilatastalansag.. hat gondolkodni kellett volna elore.. te mar megtapasztaltad a sz@r reszet, de tul gyorsan elfelejted es azt gondolod hogy ez az allapot konstans amiben most vagy, pedig nem. persze remelem hogy osszejonnek a terveid! csak lehet ovatosabbnak kene lenni
-
Hedgehanter
őstag
Most kaptam fizuemelest meg az egyik tartozasom lejart a mult honapban szoval most lesz az elso fizum 2 ev utan amibol maradni fog valami az elso par nap utan (ha nem veszek valamit megint mielott megkapom)....
Tehat jol fogok allni, bar az franya karacsony johetne vagy 2 honappal kesobb is....
-
yash
senior tag
felhuztam a proc orajelet 24%-al, hat ritka csunya dolgot csinalt! kep osszeomlott 4 kulonbozo nzolcadra, a hangszoro random recsegni kezdett frankon hangosan, a kijelzo mintha betort volna... megijedtem mint az allat hogy megsul a proc! 15%-n szepen megy viszont huzva is. senki ne huzza 24%-ra, megoli a processzort! amugy a cikk hazudik. egz fokozattal igenis hangosabb a venti. amugy en meg sosem lattam ilyet, hogy egy hardver menet kozben allithato, marmint orajellel manualisan, irto baratsagos dolog. winrar-ral valo tomoritgeteseknel esetleg jol fog jonni ez a kis kapcsolo benne. telefonomra is kene ilyen szoftver neha nem artana
amugy sok furcsasag ven ebben a windben. pl visstaval is lazan elmegy 4-4,5 orat, ez igen jo. igaz xp-vel menne 5-ot is, na mindegy. mar varom a windows 7-et, itt van mar telepitve vpc-ben, csak lusta vok tesztelni, pedig kene. lehet felszorom majd windre egy vistas fele system backup utan kulso vinyora, aztan jatek kedveert kiprobalom, milyen meg mennyire fogja zabalni a win7 az akksikat. pl fura, de jo, hogy van 1,3 mpoxeles webcam integralva. fura hogy 600 pixel magas a kijelzo. meg hogy minden rohadt apro. a masik meglepetes is most ert: ez nem olyan, mint a rendes notim, hogy osszecsukom leall standby-ba. ez nem igy megy nala. mikor mar leallt a merevlemez es a memoriak is pihennek aram alatt persze, ez nem allitja le a ventit kapasbol, hanem addig meg mukodesben tartja, mig biztonsagosan alacsony homersekleture lehuti a procit. erted, standby, proci alszik, es megy a venti. erdekes jelenseg, ilyet sem lattam meg, de lehet nem hulye megoldas! ezek a wind gyartok sejtettek vmit, mikor a feature-oket belepakoltak szerintem. kellemes uj elmenyek a masik notimhoz kepest, pedig az sem regi. mind a ketto masban jo, mind a kettot szeretem. na mindjart teszek fel kepeket is. -
BÁ Nutrition
addikt
szerintem meg azert gondolkodnak mashogy mert ha itt bajban vagy nincs allasod es barmit elvallalsz akar reszidoben 200 korul akkor is kapsz. 4 oraban.. a munkanelkuli segely is van ennyi. szal itt meg ilyen korulmenyek kozott is tudod fizetni a 300as kolcsont ha van hozzaallasod.
otthon ugyanilyen szituban kapnal 40et, amibol szepen ehenhalsz.. -
Balinov
titán
MS cuccok qrva jo minoseguek! Volt otthon MS optikai egerem, meg regebben az osztalytarsam altal a windows95 versenyen nyert elsogeneracios curve billentyuzetet sokat nyaggattam. Kolleganak is olyan van, meg van vele elegedve, nameg 2 hete a Peats ill. PC worldben vegigtapiztam egy csomot, rohadt kenyelmesek.
-
Hedgehanter
őstag
Nem kell emlegetni ennyi.... atneveznek misire meg bagoly mondja verebnek..Nem szo szerint a penzugyeimre gondoltam hanem a kis szurkalodasokra, neha nem mennek le gorcs nelkul.... Egyebkent nincs rossz napom es ideges sem vagyok csak leirtam, ugy-ahogy kijott, hogy nem feltetlenul kell a csipkelodes allandoan...
Mod: ha rossz napom van akkor inkabb itt mint neki....
-
Hedgehanter
őstag
Mit maceras be kell menni es kitoltod a papirt es kesz.... Hagyjal egy kis penzt a szamladon neha es fognak adni CC-t, nem kell leuriteni mindig...
Fel ev es adnak...
Visa electron haha...
Balinov: Az en Laser kartyamat a Dabs visszadobta nem tudom miert volt rajta love de 2 nap mulva jott az uzi toluk hogy nincs rajta fedezet....???
-
Hedgehanter
őstag
Na ja de "csak" 22"-os es en a HD filmeket ugy szeretnem nezni hogy a monitor nativban vetiti le, mert ez az interpolalas nekem nem tetszik....
Mar amugy jonne az enyem is csak a dabs-on nem volt 22" raktaron es a komplett-re meg fel sem neztem szoval inkabb befizettuk a TV license-et...
-
Hedgehanter
őstag
Most vegyek..!!!!
1.25 euro van a szamlamon a bmon CC-je is szaraz, penteken lesz fizum addig csak nezegetem az arakat....
Raadasul a haverom tv allvanyt nezegetett ma es szolt hogy felaron lehet venni a Phillips boltban a Dame streeten 100 rol 50 euro csak ma es holnap (nem tudom mi van ezekkel a boltokkal csak ma meg holnap) es vett nekem is egyet szoval minusz 50 eurom van...
Olyan vagyok mint norbit a randi elott (tuesday, tuesday, tuesday....) csak nalam friday, friday, friday.....
-
Hedgehanter
őstag
Ez igy van de mivel a legures ter nagy belul meg mozog ezert az a fajta holeadas amirol beszelsz nem, vagy csak kis mertekben van jelen... Mivel az en hazamban "huzat" van alul beszivja a huvos levegot es felul kifujja a meleget sot a procihuto is hatra fuj segitve a huzatot ezert az a fajta hutes amirol beszelsz nincs... Amugy semmivel nem emelkedett a belso homerseklet, meg ha meg is ugrott volna 1-2 fokot a zaj ami nincs annyira jelen mint elotte volt megerne azt....
Szoval igazad van de megse....Mod:atirtam mert fogalmasabeni problemaim vannak..... (felejteni magyar)
-
Balinov
titán
a masfajta kaja engem is megvaltoztatott. egy fel eve meg megettem volna a rantotthust rantottthus korettel. Most meg siman elvagyunk marhahussal, csirkevel. Leves mondjuk neha jol jonne, lehet fozok is hetvegen egy kis csirkeragut, van meg egy fel doglott tik a fagyasztoban. A halra vagyok rakattanva, foleg miotta lattam iwiwen egy itteni magyar sracot, aki halkereskedessel foglalkozik. A tokehalat imadom.
-
Balinov
titán
kapcs-ford irta az acer topikjaban a kerdesemre, hgoy 2,5-3 ora amit bir az SSD-s valtozat. a vinyos ettol 0.5-1 oraval bir kb kevesebbet. A wifinek is meg kell hogy legyen energiagarazdalkodasi lehetosege. Szoval....meg meghanyom vetem magamban (meg az asszonnyal es az AIB netbankkal) es lehet ma bemegyek veszek egy ilyen linuxos verziot. Enniyier meg akkor is jo, ha csak 2 orat bir ki. 400€ korul nekem hiaba jobb akar mas tipus, nem er meg egy ilyen cumo!
-
Balinov
titán
amen. Sikeruljon, azon nem fog mulni, hogy nem szurkoltam elegge!
Acerre visszaterve. Olvasgatom a topikjat, jon valami firmware/bios frissites, amivel allitolag tovabb birja az akksi. Akkor panaszkodnak masfel orara azt hiszem, ha mobilnetet hasznalsz vele. A 180-as modellbe fel giga ram, meg 8gb-os SSD van,meg sd bovithetoseg.Ha vennek, wifivel hasznalnam max, igy elkepzelheto, hogy birna tovabb is. Ettol dragabb cumot nem vennek netbookbol.Akkor inkabb nem lesz ilyenem, de lesz egy fasza asztali.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest