Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz rup1u5 #850 üzenetére

ez nem teljesen igaz, albiert van ahol sorba kell allni,de az szvsz jellemzoen inkabb a frekventalt helyekre igaz. Mivel az epitoipari boom kezd kifulladni,nemcsak elado lakasok, hanem berelheto lakasok,hazakban is kezd tulkinalat lenni.legalabbis nekem ezt mondta Hedge baratja,o meg itt el mar 2-3 eve.

idegenellenesseg: hat ,ezek a tipikus edzocipos,szurke melegitos,lenyalt haju utcai irek lehettek.Sajnos vannak ilyenek,bar engem meg nem kptek le,csak egy siraly,hogy a rak egye ki a szivet,pont az Oconnelen.. Sajnos volt tel vegen gyilkossag is,suhancok csavarnyuzoval leboktek 2 lengyel sracot. Meg vannak razos helyek,amiket el kell kerulni. Mi pl. masodik nap lattunk a Gardiner str. lwr-rol nyilo utcaban egy felgyujtott,langolo Citroen BX-et..vagy gyori srac meselte,hogy 4 napig laktak olyan helyen -asszem ballymunban,hogy elso nap delutan petardaval dobaltak meg oket a suhancok,masodik nap meg sracot felhivata a haverja, hogy ugye nem te vagy az az ember,akit lelottek reggel a kornyeken.

persze ez mind csak kirivo pelda, pesten is van ilyen szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák