Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yash

senior tag

válasz Balinov #889 üzenetére

Köszönöm nektek a névnapi köszöntőt! :) Hedgének itt is Boldog Szülinapot akkor megint :)

Hát a falu project egyelőre még marad úgy néz ki. Még bíro ma strapát, de azért bevallom, rohadt kemény. A fizikai részét már régóta megszoktam, de a stressz, az megszokhatatlan :( De azért próbálom optimistán nézni a dolgokat. Na mindegy, szóval megy a szívás, ez van, majd lesz jobb is egyszer biztosan!

Ja, amúgy nem tudom tudtok-e róla, de létezik egy ilyen, hogy reachservices.ie. Múlt héten regisztráltam rá, és igen okos dolog! Aki nem tudná, az adóhivatalos cuccokat lehet online elérni vele... pl megnézheted mennyit tejeltél a közösbe, megváltoztathatod a postázási vagy lakcimed, meg pár hasznos dolog... többet már a Tax Office-ba sem kell bemennem :) Azért ez szerintem nagyon király... se BOI, se Tax, semmit nem kell személyesen intézni, ha lusta dög vagy, mindent csinálhtasz otthonról. Remélem hasznos tippet adtam annak aki még nem tudott róla!

Vannak mg ilyen varázs-service-ek, amikre érdemes odafigyelni? Amúgy nyitottam egy PayPalt is, rájöttem, ez okos dolog szintén csak. Meg eBay-re is. Jó ha van egy nemzetközi vatera, ki tudja mit hoz a holnap, és eladni is lehet, nem csak venni (igen, gondolom ezt már mindenki tudta).

Amúgy, mennék én szivesen Dublinba, csak még nem vok elég "erős", meg csak úgy a vakvilágba biztos, hogy nem fogok, mert azért nem 2 kilométer innét... de ha tudtok vmi tutit, a privát üzeneteket mindig olvasom ;)

Új hozzászólás Aktív témák