Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Köszönöm nektek a névnapi köszöntőt!
Hedgének itt is Boldog Szülinapot akkor megint
Hát a falu project egyelőre még marad úgy néz ki. Még bíro ma strapát, de azért bevallom, rohadt kemény. A fizikai részét már régóta megszoktam, de a stressz, az megszokhatatlan
De azért próbálom optimistán nézni a dolgokat. Na mindegy, szóval megy a szívás, ez van, majd lesz jobb is egyszer biztosan!
Ja, amúgy nem tudom tudtok-e róla, de létezik egy ilyen, hogy reachservices.ie. Múlt héten regisztráltam rá, és igen okos dolog! Aki nem tudná, az adóhivatalos cuccokat lehet online elérni vele... pl megnézheted mennyit tejeltél a közösbe, megváltoztathatod a postázási vagy lakcimed, meg pár hasznos dolog... többet már a Tax Office-ba sem kell bemennem
Azért ez szerintem nagyon király... se BOI, se Tax, semmit nem kell személyesen intézni, ha lusta dög vagy, mindent csinálhtasz otthonról. Remélem hasznos tippet adtam annak aki még nem tudott róla!
Vannak mg ilyen varázs-service-ek, amikre érdemes odafigyelni? Amúgy nyitottam egy PayPalt is, rájöttem, ez okos dolog szintén csak. Meg eBay-re is. Jó ha van egy nemzetközi vatera, ki tudja mit hoz a holnap, és eladni is lehet, nem csak venni (igen, gondolom ezt már mindenki tudta).
Amúgy, mennék én szivesen Dublinba, csak még nem vok elég "erős", meg csak úgy a vakvilágba biztos, hogy nem fogok, mert azért nem 2 kilométer innét... de ha tudtok vmi tutit, a privát üzeneteket mindig olvasom ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest