Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz timirosicka #2097 üzenetére
kb. 4-4.5 perc után, 250-260 fokos hőmérsékletnél már élvezhetetlen a dolog, "nincs több" a szufla a heetsben
-
SztiviVander
őstag
válasz timirosicka #2097 üzenetére
szia. nekem sajnos nincs ugyhogy annyit tudok rola amennyi a leirasokban van. ott meg nem emlekszem hogy lattam volna konkret slukk szamokat. heat180. com - on se irnak egyiknel se slukk szamot, de a p8-at ellegge lehuztak. ottani iras alapjan a p6 es a hi10 jobb valasztas.
viszont a cseh webshop elerhetoseget megkoszonnem ha kozzetenned -
timirosicka
tag
válasz SztiviVander #2102 üzenetére
szia.
Persze, itt a link : [link]Itt néztem a heccig és nuso cigiket. Páran azt írták, hogy jobb mint a heets és erősebb is. (0,86 a nikotin)
-
zeon.hu
Topikgazda
Aki Purple-t keres, Szerbiában van (elvileg Bulgáriában is június óta, de ott nem néztem most, mivel tele voltam), méghozzá 3€/ doboz áron.
Ha valaki arra utazik, érdemes venni és bárhol kapható.
Horvátország és Szlovénia volt mostanában még, egyik országban sincs sajnos.#?*@&!
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Gondolom már előttem vagy százan panaszkodtak, elnézést, hogy nem nyáazom végig a topikot.
2.4-et használok, és pár hete elkezdett vacakolni.Sokszor a rezgés után 3-4 másodperccel kikapcsol, úgy hogy egyet sem szívtam bele.Visszateszem a töltőjébe és akkor is az egyik LED pirosan világít, de feltölti magát.Hívjam a supportot és kérjek cserét?
-
zoltan6
őstag
válasz timirosicka #2112 üzenetére
Ez a Lil Solid 1 vagy 2?
Én személy szerint nem szeretem az 1-et annyira,mert nagy bumpszli a készülék,meg kb.1 percel kevesebb a dohányzási idő vele,mint a duó vagy multimmal. -
Godfather
aktív tag
Szisztok. Valaki tudja, hogy az iqos iluma keszulek mikortol lesz elerheto az eu-ban?
A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
eboostr
aktív tag
-
Amos17
tag
Sziasztok.
Egy hete van meg az Iqos 3 duom és ma belefutottam egy olyanba, hogy a pengére ráragadt a dohány emiatt volt egy kis égett mellékíz. Rányomtam egy öntisztitást aminek a vége füstölés és büdös szag lett. Ezután a tisztítóval finoman le tudtam szedni az odaégett dohányt a pengéről de az égett szag megmaradt a készülékben. Az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet a pengét tisztítani úgy, hogy ilyen ne forduljon elő? Btw: mindennap kitisztítom és használat után is kirázom a benne maradt dohány a cap-ből és alatta is.
Illetve nektek is szokott olyan lenni, hogy nehezen csússzan be a cigi a készülékbe? -
törölt tag
sziasztok!
van itt akinek sikerült már vennie Laguna Swift Heets-et? Ugyan új, de azt hallottam már kint van dohányboltokban, nekem viszont még nem sikerült hozzájutnom.
Aki próbálta annak mennyire jött be? -
-
SztiviVander
őstag
válasz timirosicka #2104 üzenetére
Na végre eszembe jutott hogy rendeljek egyet, hát persze hogy a paypal fizetés csak valami vevőcsalogató kamu a shipping/payment faq-ban, rendeléskor nem lehet kiválasztani semmit csak a banki utalás van euro-ban vagy czk-ban. Azt meg HUF-os bankszámláról kissé nehézkes lenne... Kár értük De majd egyszer hátha valamelyik magyar bolt is hoz be.
-
-Pityer-
csendes tag
Oldalbordámat meglepném egy IQOS Duo-val. Sajnos lemaradtam a nagy akcióról, mennyibe kerül akció nélkül most a dohányboltokban?
-
Iramirez
aktív tag
Holnaptól kapható az uj Heets.
-
e34power
csendes tag
Sziasztok, valami trukk letezik esetleg, hogy ne csak 14 slukkot engedjen a keszulek..? ez az egy ami visszatart, mert probaltam mar es nem tunik rossznak, de 100as cigit szivok.. sose szamoltam de hogy 14tol tobb slukk kijon belole az biztos..
-
wzol
tag
válasz e34power #2129 üzenetére
Szerintem számold meg Én is 100ast szívtam, simából meg gyakran kettőt, ebből pedig elszívok egyet (nem számoltam) és pont elég. Nincs baj duplázáskor, de nem is érzem, hogy kellene. Akkor lehet kicsit problémás, ha cigizős+beszélgetős (gondolkodós/olvasós/borozós stb.) alkat vagy, mert időre (is) megy - 6 perc vagy 12 slukk. De igazából a heets-ben sincs több "anyag", hiába tudnál többet szívni. Az elején szokatlan, hogy esetleg hamarabb vége, de nem nehéz átállni. Esetleg nézd meg még a multit, lehet hogy az jobban fog tetszeni.
-
e34power
csendes tag
Koszonom mindkettotoknek
-
pilipi
aktív tag
válasz Tibee86 #2131 üzenetére
Az a gond ezzel az elmélettel, hogy normál cigi árban van a heets.
Jó esetben kijön belőle 6-7 normál szívás 1 szálból.
Aztán már csak bohóckodás van füst nélkül, így egyáltalán nem kifizetődő.
Mert ha kiszámolod duplája a hagyományos ciginek az ára és nem hozza azt az érzést semmiképpen.
Inkább kérjen kölcsön 1-2 napra egy készüléket nehogy úgy járjon mint sokan, hogy elhittük a 14 szívás / heets dumát. -
Tibee86
nagyúr
Nem számolgattam soha, de 6-7 slukknál biztos hogy több. Én régen egy sima cigit is elszívtam annyi slukkból kb, mint most a heets-et. De mondjuk a kettőt tök máshogy kell szívni, idő kell míg ráérez a megfelelő technikára az ember, nem 1-2 nap lesz.
Anyagi megfontolásból alapból deficitás áttérni, senki nem amiatt vált rá.[ Szerkesztve ]
-
e34power
csendes tag
válasz SztiviVander #2136 üzenetére
Ezt (sem) tudtam, koszonom!
-
Sandor543
újonc
Üdv! megvettem a második iqosom 5990 forintért. most volt az akció november 25.-28.-ig. az elsőt egy éve vettem, de akkor még nem tartottam elég kielégítőnek, így elpasszoltam tesómnak, ő meg továbbadta tesójának, aki azóta is használja. pénteken egy teljes napig nem toltam a régi töltöttet. a lényeg a lényeg, rákövetkező nap elszívtam reggel egyetkettőt és tisztán kivehető volt a benne levő méreg íze. úgyhogy ennyit a cigiről. viszlát füst!!
Ja, annak akinek nem jön ki az iqosből a bűz, az ózon generátort biztos kiszedi, de azzal óvatosan, mert az is méreg és nem szabad belélegezni!! -
eboostr
aktív tag
Az új heets sárgadinnye ízű.
-
Iramirez
aktív tag
Számomra az illata elviselhetetlen.
Lehet csak szokni kell. -
ron8
senior tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy duót. De rájöttem hogy nem nekem való ez.. A kérdésem, hogy csak postai úton van lehetőség elállásra? Dohányboltban, egyéb helyeken nem veszik vissza?
-
Maffia91
aktív tag
Ti is kaptatok emailt Iqos 3 duo szoftver frissítéséről?
Mit tartalmazz ez a frissítés?Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
aktív tag
huhh, ez a Laguna Swift tényleg... khm, érdekes lett ()
-
SztiviVander
őstag
válasz Iramirez #2146 üzenetére
Ja biztos feltalálták a szoftveres akkumulátort De inkább az lesz h partiz mp-el kevesebbet fog heviteni vagy valahany fokkal alacsonyabbra fut. Ezeket lehet szoftverbol szabalyozni. Adott kapacitasu akkubol hosszabb mukodest kihozni csak a fogyasztas csokkentesevel lehet. Mindket opcio roppant hasznos lenne, foleg hogy igy is gyenge mindket erteke. Inkabb egy perccel hosszabb hevites kellene, kit erdekel hogy akkor nem 15* csak 14* tudna ujratolteni a tok...
-
Iramirez
aktív tag
Ugye tudja mindenki holnap emelkednek az árak.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest