Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Szerdától emelkednek az árak!?
-
Iramirez
aktív tag
Viszont a P.M. jön még ki legalább 10+ ízzel,és azokkal a típusokkal fajtákkal amiket itt a fórumban megemlítettetek.Elvileg ami kint van a szlovákoknál lesz itt is.
-
atthany
aktív tag
Terea-ra nem tudtok vmi jó kis akciót?
-
ronin79
addikt
Én Rozsnyón vettem, 34 € volt a One a Prime pedig 84 + 3 doboz Terea hozzá. Tereat veszel bárhol (4,00 € mint a Heets) viszont készüléket csak dohányboltban vagy iqos store. FB csoportokban találsz ajánló kódot új reghez, de az csak 20%-ra van így 119€ helyett 95 lenne a prime a One meg 49 helyett 39. Esetleg még Ózdon 12000 Ft-ért árul egy ismi One-t.
-
Xan911
friss újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék olyan embertől, aki közel vett Kassához iqos iluma one-t.
Hol vette? mennyiért vette? Illetve tudtok még olyan helyeket ahol be lehet szerezni a fent említett készüléket? Bárhol lehet ilyet venni (élelmiszerbolt? kocsma? benzinkút?) -
Logan_M
csendes tag
15-20€ nak kéne lennie tudtommal
-
hopex
csendes tag
válasz
krisz12071 #2890 üzenetére
Kevered az Ilumával. A Lil Solid 2, attól függ honnan veszed ( facebook csoport, marketplace vagy Szlovákia) kb. egy tizes.
-
krisz12071
aktív tag
Köszönöm a tanácsot!
Jól látom,hogy 50 felett van az ára a Lil-nek? -
Lehiñito
senior tag
válasz
krisz12071 #2887 üzenetére
Szia. Én egy hete tértem át iqosra.
Lil solid 2-vel szívom az ID rich bronz terméket.
Rengeteg a gőz. Az íze és ereje is rendben van.
Ha teheted adj neki egy esélyt, érdemes beruházni egy lil solidra. -
Tibee86
nagyúr
válasz
krisz12071 #2887 üzenetére
Nincs.
-
krisz12071
aktív tag
Én nagyjából két hete vettem 3 Duo-t,de valahogy nem jött be.
A Glo vagyis Neo sokkal intenzívebb ízvilágú szerintem.
Ezen nincs valami boost mód? -
hopex
csendes tag
A Fiit töltet kompatibilis az iqossal ( nem hivatalosan ), valamivel több glicerint tartalmaz mint a Heets, mivel a Lil készülék ugye másképp hevít. A Pulzeról nincs adat, tartok tőle, hogy nem, mivel nekem a Heets is ki-be csúszkál a túlméretezett betöltő nyílásnak köszönhetően.
-
Sok trafikban kapható.
A saját ID-jával használva igényli a bonyolultabb tisztítást, én mint írtam, Heetsszel használom, az alig koszolja. Kb. mint egy Iqos. Az egyetlen igazi előnye, hogy annyit szívsz vele amennyit akarsz.#2883 hopex: Én meg pont rühellem, hogy annyira keményre van tömve az ID. Úgy kell belecsavarni, kicsavarni, koszol, hullik belőle a dohány ha óvatlan vagy kivételnél. Vélhetően ízlés kérdése kinek melyik jön be.
Én már nem veszek ID-t, hiába olcsóbb.
Ezt a Fiit témát szeretném kideríteni, csereszabatos-e a Heetsszel?
-
hopex
csendes tag
Én Pulze hevítőt és Iqos Duót is használok. A Pulze csak a saját töltetével ( ID ) ad intenzív dohányzási élményt, a Heets a lazább töltéssel kevésbé, valamint az ID dohányt körbefogja egy alumínium fólia a jobb hőelosztás miatt, sajnos ezt a Heetsnél már elhagyták. A szilikon kupak eléggé nevetséges, de ha elhagyod sem kell aggódni, a dobozban van néhány tartalék.
-
-
Storms
őstag
Üdv!
Jelenleg Glo X2-t használok, de ebbe csak a Neo jó, ezért szeretnék másik készüléket is venni.
Melyik készülék a legolcsóbb amibe a heets, tqs stb. is jó?
Dohányboltba csak az Iqos kapható meg a Glo?
Uwoo y1 mini mennyibe kerül, és van a dohányboltba is? -
zoltan6
addikt
válasz
zeon.hu #2869 üzenetére
Próbáltam igen,pár hete vettem észre hogy fullra feltöltve fél doboz heetset tudtam csak elszivni vele.Aztán töltés közben feltünt hogy gyanúsan hamar feltölti az akksit.Rajta hagyve sem változik,elalszanak a ledek és nem tölt tovább.Gari már nincs rá, inkább házilag cserélném ki,náluk biztos horror áron van hozzá minden.Szerintem az ügyintéző azt sem tudná miről beszélek ha felhivnám,csak a szokásos inditsa újra a készüléket,frissitse duma lenne.
-
zoltan6
addikt
Iqos 3 duo töltőtokhoz keresnék akkumulátor beszerzési forrást.Megadta magát az akksi.Kb.félóra alatt fullra tölt,utána meg kb.5-6 szál elszívása után nullára merül.A cserét megoldom,csak egy linket kérnék beszerzésre.Köszi
-
krisz12071
aktív tag
Köszönöm!
A Ccobato-tól rendeltem párat,egész tűrhetőek,bár gyengék.
Mondjuk őszintén szólva a Heets is a Neo-hoz képest. -
hallerlaller
addikt
válasz
krisz12071 #2862 üzenetére
Ccobato meg Trendmist, az előbbi a tűrhető.
-
hopex
csendes tag
válasz
krisz12071 #2862 üzenetére
Relay újságosnál próbáld, nekem a FoOzZ- calvados, mentol nélküli pattintós nikotinos nagyon bejött.
-
krisz12071
aktív tag
válasz
hallerlaller #2861 üzenetére
Köszi!
A lidl-ben milyen márkájú van?Nézegetem a netem vehetőket,de ugyebár lutri nagyon. -
hallerlaller
addikt
válasz
krisz12071 #2851 üzenetére
Próbáltam az összes lidl rudat, nem valami jók a kávés borzalmas, a sárgadinnyés még a legjobb talán de az se nagyon jött be.
-
-
zoltan6
addikt
A Szlovákoknál 4 euro a heets,és 3,50 eur a fiit.Kiszámoltam hogy egy kéttagú családnál ahol mindkét ember dohányzik, közel 20 ezret lehet spórolni ha onnét hozod a havi adagot.Nekem az üzemanyag kb.8-10 ezer,tehát még így is olcsóbb.Össze lehet kötni egy kirándulással bevásárlással is.
-
válasz
@rglaaf #2850 üzenetére
Köszi az infót!
A PM anyjahétszenvedését! Elugrottam, betáraztam egy hónapra, ez elvi kérdés. Az eladó épp most cserélte az árcédulákat. Az ID egyelőre marad 1590, bár én pont Pulze-zal szívom a Heetset. Az ID szvsz feleslegesen túl tömörre van tömve.
Abban a kérdésben tudtok segíteni, hogy most mennyibe kerül a HEETS:
- Szlovákiában,
- Horvátországban,
- esetleg a Kanári szigeteken?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Battlefield 7
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest