- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
timirosicka
tag
Ti próbáltátok már Nuso és Heccig cigiket? Ha igen, érdekelne a véleményetek.
-
timirosicka
tag
SztiviVander
Szia.
Ezt a hitase-t én is nézegettem.Azt már tudom,hogy itt az időt be lehet állítani akár 6 percre is, de akkor több slukkot is enged,mint 14?
Találtam egy csehországi, megbízató üzletet, akik szállítanak Magyarországra is. Viszont a gép drágább mint az iqos. -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Ha nekem a piros már túl erős, akkor mely színeket érdemes próbálgatnom? Eddig a zöld (mentolos, nem pattintós) és a lila (erdei gyümölcsös) esett át a próbán, az mindkettő elég jó, ezen felül kóstolóba kaptam egy pirosat, de az már nekem sok. -
Empsepo
senior tag
Kösz az infót az akcióról!
Vettem egy 2.4 plust vagy mi a neve.Nagyobb, elegántosabb és sokkal macerásabb, mint a 3 duo (?).
Tartaléknak jó lesz.
Amúgy jól működik. -
törölt tag
Ha belefér a költségvetésbe vegyetek ultrahangos tisztító készüléket (~10.000Ft), jobban kitisztítja a Glo-t is, Iqos-t is, mint bármilyen vatta, kefe vagy folyadék.
-
SztiviVander
addikt
válasz
patex1983 #2086 üzenetére
a laposfold meg gyikember hivok is lehet hogy csak eltero allasponton vannak... :) ugyanakkor nem hulyeztelek le, ha a tenyeket tamadasnak veszed az erzeseiddlel szemben azzal nem tudok meg nem is akarok foglalkozni. a demagog szolamokkal hogy miert tart itt a vilag (amugy szerintem az elbutulas meg a lustasag miatt) meg plane nem.
-
patex1983
őstag
válasz
SztiviVander #2084 üzenetére
Utálom ezeket a mentolos, áfonyás ízeket. Kipróbáltam mindet, gusztustalan számomra az ízük.
Ezzel szemben a különböző dohány "ízű" tölteteknek is van egy-egy jellegzetes aromája. Nekem pl. az amber és a russet jön be, a többi nem annyira.
Ha te nem érzed ezek között az ízbeli különbséget, az már ismét csak egyéni ízlelési sajátosság. Valószínűleg ezért nem érzed a kitakarított eszköz és a dzsuvás eszköz közötti ízkülönbséget sem. Örülj neki.Nem tudom egyébként mi ez a támadó, beszóló hangnem rögtön... Sajnos az emberek többsége ilyen, ha már valaki eltérő állásponton van, mint ő, akkor az már tutira hülye... Ezért tart itt a világ, ahol...
-
Empsepo
senior tag
válasz
SztiviVander #2084 üzenetére
Senki nem akar téged meggyőzni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
patex1983 #2083 üzenetére
izek? csak a mentolosnak van ize. az meg kethetesen is pont olyan mentolos mint kipucolva. nincs ertelme ezen vitazni, magadat meg tudod győzni hogy az afonya illataromaju heetsnek afonya ize is van (kar hogy valodi izesitett dohanyt a mentoloson kivul - cigibe mar azt sem- nem forgalmazhat a pm, de ez az apro teny ne zavarjon senkit a hitebe) de engem nem tudsz :)
-
patex1983
őstag
válasz
SztiviVander #2082 üzenetére
Pedig én is megerősíteni tudom Empsepo fórumtárs "érzését". Kb. fél éve használom a Duo-t és sokkal jobbak az ízek és maga a dohányzási élmény is, ha rendesen ki van takarítva a cucc. De persze az ízlés egyéni preferencia...
-
Empsepo
senior tag
válasz
SztiviVander #2080 üzenetére
Ez nem afféle tisztaság mánia a részemről.
Egyszerűen tapasztalat.
Megfelelőbb a hatás vagy mi, ha ki van tisztítva.
Én ezt vettem észre. Ennyi.Nem szívok el naponta egy dobozzal és minden reggel kitakarítom.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Empsepo #2079 üzenetére
majd harom honap utan nem fogod naponta max 3-4 naponta, egy ev utan meg rajossz h eleg azt hetente 1x is. azt is csak azert mert alul megtelik es nem megy ra rendesen a cap es fals levegot szivsz. a penge ami beleer abba amit szivsz nem koszolodik annyira mert arrol allandoan fel le huzogatod a heetset ami meg letolja rola a dzsuvat. szoval ez a tisztitsd husz szalankent mert nem lesz olyan az izelmeny inkabb marketing szoveg. cap-et is akkor mosom at ha erzem hogy nehez rajta atszivni. mondjuk a hamutalat se uritgettem regen naponta, pedig biztos szebb lett volna a szemnek :)
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok.
A barátnőm vett egy iqos 2.4 pluszt, és van vele egy olyan problémája, hogy szívás közben égett ízt érez.
Bevittük egy iqos szakértőhöz, aki megállapította, hogy a hevítő túlzottan felmelegszik, ki is cserélték a hevítőt.
Viszont most újra előjött a probléma, és az új hevítőnél, valamint a réginél is, a heets úgy néz ki, mintha megégett volna.
20 szálanként tisztítja.
Lehetséges, hogy a töltőtokkal van valami probléma, vagy mi okozhatja ezt a jelenséget? -
fant0mi
őstag
válasz
timirosicka #2072 üzenetére
A pára átnedvesíti. Lesz ez még csúnyább is.
-
SztiviVander
addikt
válasz
timirosicka #2072 üzenetére
Az.
-
SztiviVander
addikt
válasz
zoltan6 #2063 üzenetére
nem lattam meg eloben, de a leirasos meretei alapjan nem az a boszme meret. szerintem multinal vallalhatobb. meg az ido es a hofok beallitas meg hogy latod mennyi idod van meg az azert sokat hozzaad. persze minel tobb a funkcio annal tobb minden romolhat el, nem veletlen hogy pm inkabb marad ezeknel a kvazi buta hevitoknel.
-
SztiviVander
addikt
válasz
expander #2064 üzenetére
marmint hogy az is csak 15-20-at bir mint a 2.4-et ahanyszor feltolti a tok? jo en a kinai dolgoknal eleve osztom kettovel a leirast, ha 15-ot bir valosagban a nekem tetszos hofokon az mar jo. napkozben en tudom tolteni, duot is szoktam. en is 10-est neztem eleinte mert azt hittem ha mar uj cucc akkor abban is biztos a dupla futes van de aztam rajottem azt csak a p8 tudja.
-
válasz
fant0mi #2061 üzenetére
Eddig 3 db 2.4+-t vettem, a másodikat lassan 14 hónapja használom különösebb hiba* nélkül. Az első penjét elhagytam. A 3. a tartalék, lassan befogom párhuzamos használatra.
Vegyétek Szlovákiából, úgy lényegesen kedvezőbb, legutóbb kb. 8 e. Ft-ra jött ki.*A hiba: időnként piros fénnyel pulzál - nem villog mint hiba esetén, simán pulzál - a tok mikor tölti a pent. De feltölti. A piros fény okát nem tudom.
-
expander
senior tag
válasz
SztiviVander #2062 üzenetére
en megvettem a Hi10-et, kb. kizarolag csak az akksi/uzemido (hivatalosan 32-t toltet) miatt, gyakorlatilag kevesebbet bir, mint egy 2.4+
-
zoltan6
addikt
válasz
SztiviVander #2062 üzenetére
Nem ismerem ezt a hitaste p8-at,ez is olyan böszme nagy? Van egy Iqos lil solid készülékem,de abba is azt utálom hogy nagy,meg kb.1 perccel kevesebb a dohányzás ideje vele mint a 3 duoval vagy a multival,ami amúgy a kedvencem.A glot én is eladtam,nem jött be,köhögtem tőle,meg büdös pipadohány ize volt az összes töltetnek.
-
SztiviVander
addikt
válasz
fant0mi #2061 üzenetére
nekem is addig lesz iqos amig cserelgetik. utana hitaste p8. vagy ha addig lesz kaphato valahol eu-ban normal aron megbizhato boltbol akkor mar elobb. glot kiprobaltam nem jott be, meg annyi para se jon belole mint heetsbol. arra nincs ertelme valtani hiaba olcsobb a keszulek is meg a toltet is.
-
Iramirez
aktív tag
Akit érdekel vagy érint : jövő hétfőtől az IQOS 2.4 Plus termék ára 19 990 Ft lesz, míg az IQOS 3 DUO készülék 24 990 Ft-os áron lesz elérhető.
#2057 Magyarországi árképzés,katasztrófa.Ebben is.
-
fant0mi
őstag
Rátettem a telefonom az iqosra. Aktív Bluetooth és NFC, de sosem volt összepárosítva a telefonnal.
Erre feljön egy ablak, chrome üzenet, és menne fel az iqos oldalára... -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Iramirez #2053 üzenetére
Horvátországban vagyok épp dolgozni, itt alig van választék.
Purple itt sincs, de még Mauwe se, így marad a Turqoise (amit amúgy az asszony is használ, így nem szokatlan).
Jövő héten Bulgária, ott van Purple (ha mégsincs még, akkor út közben Szerbia, ott többször is vettem már) és lényegesen olcsóbb is (kb 1000 ft). -
zeon.hu
Topikgazda
válasz
timirosicka #2055 üzenetére
Én előtte évekig töltöttem a cigit, így nekem végtelenül sokáig tartott eleinte az iqos
Eleinte a nikotin is kevésnek tűnt,, de igazából elég, csak szokni kellett. -
timirosicka
tag
Sziasztok.
Még csak 2 szálat szívtam el próbaképpen, de valahogy nekem kevés volt. Utána rá kellett gyújtanom cigire. Na meg ugye itt csak 14 slukk van, a 100-as cigiből kijön 21-24 slukk.
Ti hogy vagytok ezzel? -
törölt tag
És vajon ennek az íze is "le van butítva" EU konformra mint a többi Heetsé?
-
Iramirez
aktív tag
Új Iqos:
A Laguna Swift egy trópusi gyümölcsös aromajegyekkel rendelkező, üdítően mentolos ízvilágú dohánykeverék.Ez az ízvariáns megegyezik az Ukrajnában és Oroszországban kapható Tropical Swift dohánytöltettel.
Látszik hasít a Neo Tropic vagy mi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest