Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
IQOS cigaretta

Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
Lehet kiszedik belole a mentolt
Vagy van valami definicio az "izesites"-re, hogy pl az az izesitett ami mittudomen legalabb 5mg mentolt tartalmaz. Es akkor 4.8mg-al mar nem izesitettnek minosul tehat nem vonatkozik ra a szabalyozas sem. Mondjuk ha ilyen egyszeru lenne kibujni alola akkor az osszessel meglephettek volna ezt. -
janaman01
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
Igen azt tudom, de sajnos a célemények elég megosztóak ezzel kapcsolatban, van aki azt mondja miután frissítette, hogy pl egy levia után , pl a terrát " égeti"...nem is tudom..szkeptikus vagyok mert nincs leírva sehol hogy most mi alapján ismeri fel , milyen van benne...
-
ronin79
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
SK iqos oldal amit Mo-ról vpn-en keresztül tudsz csak elérni mint az összes többit (Svájc, Német, stb.) + januári akció volt Packetan keresztül, már úgysem játszik.
DELIA
Vettem ma én is próbára egy Red-et, nagyon rossz választás volt.
Nekem Terea Bronze (és utóbbi időben Briza) után nem ízlik.
Kb. mint anno analóg korszakban egy külföldi út során Marlboro Ligh (Gold) mellett vlmi másik cigi ami itthon nem volt kapható. -
-
ronin79
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
Nem hinném én vagyok az egyedüli fórumozó aki külföldön vásárol iqos terméket. Lil solid, Veev sem kapható, mégis vagyunk páran akik használjuk. Megvettük egy külföldi út alkalmával (munka vagy nyaralás keretében, vagy épp csak ezért ugrottunk át a szomszédos országba).
-
Satyka.
csendes tag
-
SztiviVander
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
a laposfold meg gyikember hivok is lehet hogy csak eltero allasponton vannak... :) ugyanakkor nem hulyeztelek le, ha a tenyeket tamadasnak veszed az erzeseiddlel szemben azzal nem tudok meg nem is akarok foglalkozni. a demagog szolamokkal hogy miert tart itt a vilag (amugy szerintem az elbutulas meg a lustasag miatt) meg plane nem.
-
SztiviVander
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
izek? csak a mentolosnak van ize. az meg kethetesen is pont olyan mentolos mint kipucolva. nincs ertelme ezen vitazni, magadat meg tudod győzni hogy az afonya illataromaju heetsnek afonya ize is van (kar hogy valodi izesitett dohanyt a mentoloson kivul - cigibe mar azt sem- nem forgalmazhat a pm, de ez az apro teny ne zavarjon senkit a hitebe) de engem nem tudsz :)
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Medence topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De az hogy esetleg tealevelre cserelik a dohanyt megdolni latszik azzal hogy a mai levelbe levo kepen a turkiz a dohany tereak kozt maradt. Szoval marad az hogy az izesitesen varialnak valamit, kivancsi leszek milyen lesz ugy.
Vagy van valami definicio az "izesites"-re, hogy pl az az izesitett ami mittudomen legalabb 5mg mentolt tartalmaz. Es akkor 4.8mg-al mar nem izesitettnek minosul tehat nem vonatkozik ra a szabalyozas sem. Mondjuk ha ilyen egyszeru lenne kibujni alola akkor az osszessel meglephettek volna ezt.

zeon.hu
trebrona