- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
-
válasz
stemplar07 #2248 üzenetére
valóban, most hogy mondod, ízben/aromában picit mintha más lett volna elsőre, de el is felejtettem mert kb. 1 nap alatt megszoktam illetve ezt is pozitívumként éltem meg... nem baj ha karcos, jobban érezni ahogy tódul a tüdőbe
mondjuk ilyen íz változást éreztem Duo cserénél is, biztos számít, mennyire van már átitatva, "pácolódva" az eszköz.
a magyar leírás jó hír, pár hete feleségeménél még az angolnak is örültem, az enyém még csak bolgárul volt... -
stemplar07
őstag
válasz
ratcache #2236 üzenetére
Megjött a lil 2.0 , tesztelgetem,.. kb 0,5/1 p el rövidebb ideig megy, első blikkre nagyobb/több a füstje, mint a Duonak.. viszont mivel a hevítő rúd van penge helyett, sztem az ízek is változnak kissé... és talán jobban ,,égeti,, a dohányt szerintem( talán ezért is van több ,,füst) .. na majd kiderül, egynek jó lesz.. ja és magyar user manual is van benne, tehát hamarosan érkezik ide is ..
-
jUUh
addikt
válasz
stemplar07 #2246 üzenetére
Mondjuk (lehet teljes bullshit amit mondok) ott nem lehet, hogy az EU-s szabályok hiánya miatt könnyebb kiadni ilyesmiket?
-
eboostr
aktív tag
válasz
stemplar07 #2239 üzenetére
Ó ne már, nem szeretem az ilyen duci hevitőket
-
stemplar07
őstag
[link] IQOS: lil HYBRID ... beindult az 5letelés
heets+vape ízek .. ráindult a PMI az új vonalra.. A lil Hybrid 2.0 ára 999 hrivnya 11 ezer Ft kb ..
-
válasz
stemplar07 #2234 üzenetére
5:45 vs 5.00 a Duo javára, 2. rezgéstől azaz felfűtéstől teljes leállásig. ha Heets van benne ritka, hogy eljut eddig, szóval ez nálam nem akkora hátrány.
mondanám, hogy használd egészséggel, dehát... -
válasz
stemplar07 #2229 üzenetére
1.0 nekem nem volt, duo 3-hoz képest érzetre valamivel rövidebb a 2.0 hevítési ideje, de érzékcsalódás is lehet, mert gyakrabban is lehet érdemben beleszívni.
este teszek egy próbát stopperrel a két eszközzel -
ErcY001
újonc
Üdv, Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni ,hogy szeretnék venni egy dohány hevítő készüléket ami kompatibilis a heets-el (nagyjábol 10-15ezer forintért). Nem tudom milyet érdemes venni ennyiért, illetve honnan tudok venni.
-
stemplar07
őstag
válasz
ratcache #2219 üzenetére
Amúgy az 1.0 Lil hez képest illetve több a hevítési időtertem ? a 3.0 Iqos-hoz képest hasonló
?--
,,Another interesting feature is that in the new generation the device has changed the heating technology. And if the first lil Solid heated tobacco in sticks using resistive heating technology, then in the new version they used induction heating technology with a needle. This means that there is a metal winding inside the heating needle, which generates an electromagnetic field under the influence of current. And the electromagnetic waves, in turn, heat the surface of the needle. Conceptually, in terms of user experience, nothing has changed. But still, thanks to this technology, the tobacco in the stick heats up more evenly along its entire length...,, azaz ha igaz fél hybrid, új verzióban indukciós fűtési technológiát alkalmaztak tűvel.. ( talán az új IQOS ILUMA egy változata.. tudom ott a fűtőszál a heets ben van ) [link] -
Iramirez
aktív tag
Nah kinek,hogy jöttek be az új ízek ?
-
Silverboy
aktív tag
válasz
HellGreg #2224 üzenetére
Én a Glo-tól megfulladok, azóta is csak prosodik...
Jah nekem nem tölti, áll és vár, ha olyanja van 5mp után elkezd pirosan világítani, azt ha 3.jára se megy akkor én is belevágom, mint a Katiba a gyereket, utána jó pár napig. Van még 2 karton siennám, vagy szerzek be szürkén más márka eszközét vagy leszokom... inkább az utóbbi
-
HellGreg
őstag
válasz
Silverboy #2223 üzenetére
Nekem villog, tehát tölti, csak nem fejezi be, van hogy még 15 perc múlva is villog egy db led, a másik sötét. Aztán néha amikor kiveszem és mérgemben erőből jól beleb@szom a hevítőt a töltőbe, akkor hirtelen eszébe jut, hogy már feltöltötte, és lehet szívni. 20 ezer ft-ért azért nem ezt a szintet várja az ember. Elköltöttem vagy 100k-t évek alatt a 2.4-esekre, ahol mindig a végtelenül gagyi és ócska fedélzáró pöcök tört el. Elegem lett, vettem duo-t, hogy ott nincs minek eltörni. Az meg ezt csinálja, nehogy már jó legyen bármi is. Lassan a gatyám rámegy erre a szarra, arról nem is beszélve, hogy 2x annyit kell szívnom belőle, mint az analógból. Pozitív, hogy lejöttem az analógról, de anyagilag eléggé megterhelő. Aztán a szerencsétlen ügyfélszolgálatos csodálkozik, hogy ingerülten beszélgetek vele, amikor felhív csak úgy érdeklődni.
A kis 6 ezres Glo meg megy mint az óra, soha semmi baja. Kár hogy ízre nem annyira jön be, már rég elfelejtettem volna az Iqost. -
HellGreg
őstag
A készülékeket egyre rosszabb minőségre csinálják? Volt egy Duom ami több mint egy év után kezdett vacakolni. Elfelejtette feltölteni a hevítőt, egyre gyakrabban és gyakrabban, aztán már nem segített a tisztítás sem meg semmi. Vettem egy új Duot. Na most ez alig egy hónapja van meg, de már most kezdi ezt a játékot, beteszem a hevítőt a töltőbe, lerakom az asztalra, aztán félóra múlva szembesülök azzal, hogy nem töltötte fel. Már harmadjára fordul elő egy hét alatt. Kissé korán kezdi...
-
válasz
zoltan6 #2220 üzenetére
valóban rövidebbnek tűnik az idő, viszont számomra nincs közben az az üres érzés, hogy csak szívom de nem jön semmi, ezt maximálisan ki lehet használni... szerintem, nekem, stb.
páromnak is a méret és a nagyobb súly volt elsősorban a gondja vele, de mivel táskában hordja ezért végül elfér. besokallt ő is két garanciában cserélt Duo után mikor hetekig nem volt a környéken kék cserekészülék, illetve a tisztïtás is sokat nyom a latban, ami viszont nagyságrendekkel egyszerűbb. -
zoltan6
addikt
válasz
ratcache #2219 üzenetére
Nekem nem jött be,mondjuk nekem az 1-es van még.Kb. 1 percel kevesebb a dohányzási idő vele mint a duoval,multival.A páromnak viszont az a kedvence,ő meg szinte csak azt használja.Majd lehet teszek egy próbát én is a 2-essel,Csak nekem még az se tettszik benne hogy böszme nagy az egész készülék.
-
válasz
fant0mi #2217 üzenetére
féloff - mert a brandbe tartozik ugyan csak nálunk (még) nem kapni hivatalosan -, de keress rá a Lil solid 2-re ha ilyesmire vágysz, számomra emelte a szintet minden szempontból, pedig volt már pár Duo-m. ja és C ez is
nem akarom reklámozni, aprós oldalakon beszerezhető és több helyen garival együtt adják... sajátom után pont ma vettünk még egyet a családba Duo helyett. -
fant0mi
őstag
válasz
zoltan6 #2215 üzenetére
Köszi, neked is wzol.
Akkor vadászok valahol egyet. Duóm még egy nem lesz, az biztos. Egyszer cserélve lett már (nem vette fel a második pöttyöt), most felveszi, de kb fele annyit ér a második. A tokot hetente újra kell indítani... Gagyi na 30e-ért. Ha nincs multi, leteszem az egészet a fenébe, csak akkor meg az ideg fog sírba tenni.Szerk.: Kérdés. A multinak is C-s töltője van?
-
fant0mi
őstag
Január 10-től a DUO készülék akciós lesz, 19.990 Ft.
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Tudnátok javasolni valamilyen illatos/ízes heetset vagy bármilyen hevítőrudat ami valóban bevált és "finom, zamatos", esetleg költséghatékonyabb mint a sima heets?
Köszi!
-
fant0mi
őstag
válasz
Zimerion #2207 üzenetére
Van, hogy tobbedszeri ujrainditasra veszi fel. En szenvedtem vele. Aztan mar ugy sem.
Supporttal beszelj, kapsz sms-ben kodot, aztan dohanyboltban cserelik. Nekem igy volt tavaly.
Ez a duo egy kaka. Mar a masodik hevitomet nyuzom, ez felveszi a masodik toltest, de par szippantas utan kikapcsol. Az elso toltet jol mukodik meg.
Tokom kivan vele. 30e ftos gagyi. Ha cserelik nekem, cserelik, ha nem, akkor en mar erre egy fillert nem koltok. -
Zimerion
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm már több mint két éve nyüstöli a duo készülékét, viszont ma reggel úgy döntött a kis hevítő, hogy a két töltésből csak egyet vesz fel és sehogy sem hajlandó a második pöttyig tölteni. Annyi hozzátartozik a történethez, hogy éjszaka a töltőtok meg a hevítő külön volt, viszont egyik sem volt lemerülve. Esetleg van valami ötletetek, hogy mi baja lehet? Újraindítást próbáltam eddig.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Ajándékba vettem egy IQOS Duot, de véletlenül leejtettem dobozostul, még nincs egyáltalán kibontva.
Lehet így szerintetek baja a pengének? Vagy a doboz felfogja valamennyire az ütést? Mennyire könnyen törik amúgy a pengéje?Köszi!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Én egy hónapja használom. Simán kiváltotta a hagyományos cigit. Így is úgy is egy doboz per nap. De. Ha azt nézem, hogy kb. 200 HUF a különbség a Heets javára, 3 hónap alatt behozza a készülék árát. Multinál dolgozom, amit megfigyeltem, hogy kb. 70% iqost szív. Persze lehet, hogy a divat miatt, de én örülök, hogy nincs cigi-szagom. Nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces videók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest