- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
wzol
tag
Tudja valaki, hogy lesz-e gyógynövény / tea alapú hevítőrúd a közeljövőben?
-
wzol
tag
válasz
SztiviVander #3256 üzenetére
Köszi a tippet.
Ez most morbidnak tűnhet, de tudnál egy képet adni, hogy hogyan próbáltad? Esküszöm akárhogy forgattam, se az ujjam hegye, se a körmöm nem ért el odáig.
-
wzol
tag
Oké, már meg is volt az első beletörés. Semmi hirtelen mozdulat, egyszerű kihúzás és beleszakadt - a dohány és a kis lapka ott vigyorog kifelé. Nyilván az utcán, ahol semmi nincs nálad, amivel ki tudnád szedni. Annyira új a készülék, hogy még egy teljes merülése sem volt, egy harmad doboz Terea ment el vele. Nem tudom ez milyen lesz hosszú távon.
-
wzol
tag
válasz
SztiviVander #3202 üzenetére
A beletörés téma nálam megért egy telefont az ügyfélszolgálatra
A kérdés nem annyira egyedi, de még hivatalos javaslat nincs. Ha tényleg minden kötél szakad, akkor lehet kérni egy készülékcserét is emiatt. Amúgy mivel nem szétszedhető, ezért csak kipiszkálni lehet. Lehetőleg fogpiszkálóval, vagy kikapcsolt állapotban óvatosan gémkapoccsal vagy esetleg körömvágó ollóval. Ha lesz valami hivatalos infó - akkor küldik majd hírlevélben.
-
wzol
tag
válasz
nylontacsko #3131 üzenetére
Ha nem melegebb, akkor úgy érzed, hogy itt is a kukoricakeményítős megoldást használták?
-
wzol
tag
válasz
stemplar07 #3130 üzenetére
Köszi a választ, szóval még az a kukoricás szag sincsen?
-
wzol
tag
Az új töltet hogyan hűti a párát magát? A Heets a kukoricát használta, az Imperial csapat a hosszabb rést, az Unicco meg a többiek semmit(?) cserébe volt nyelvégetés néha.
-
wzol
tag
Valaki próbálta már a lil solid 2.0 készüléket Heets-szel? Mi a tapasztalat?
-
wzol
tag
válasz
e34power #2129 üzenetére
Szerintem számold meg
Én is 100ast szívtam, simából meg gyakran kettőt, ebből pedig elszívok egyet (nem számoltam) és pont elég. Nincs baj duplázáskor, de nem is érzem, hogy kellene. Akkor lehet kicsit problémás, ha cigizős+beszélgetős (gondolkodós/olvasós/borozós stb.) alkat vagy, mert időre (is) megy - 6 perc vagy 12 slukk. De igazából a heets-ben sincs több "anyag", hiába tudnál többet szívni. Az elején szokatlan, hogy esetleg hamarabb vége, de nem nehéz átállni. Esetleg nézd meg még a multit, lehet hogy az jobban fog tetszeni.
-
wzol
tag
válasz
Tomorrowland #1947 üzenetére
Attól függ mi miatt váltanál: főbb előnyei a gyorsabb töltés, az "elkopó pöcök probléma" megoldása, szélesebb hőmérséklettartományban működik. Hátrányai: ha nem akciós akkor én sokkal drágábbnak érzem, nehezebb alaposabban tisztítani (a 2.4 kupakja tollvéggel szétpattintva állítólag jobban kipucolható), az újfajta töltőkábel még nem olyan, hogy "biztosan van mindenkinél".
-
wzol
tag
Itt voltak elég nagy szórások korábban a Heets minősége terén, plusz jött még a külső és belső zárjegyes történet is (az újabb, a "belső", a celofán alatti a jobb), az is számít hogy mennyit állt a cucc a boltban. Próbálj meg különböző, pörgősebb helyekről venni Heetset, a régebbi készlet gyengébben muzsikál (szorulhat vagy sokat állt.)
Érdemes egy olyan fél percet várni slukkok között, hogy vissza tudja melegíteni a dohányt. Tudom, nehéz, mert "ösztönösen" rászív az ember, ha kevés jött, de csak egyszer kell megtanulni.
-
wzol
tag
válasz
moddingR #1739 üzenetére
Így van, ahogy a kolléga mondja, ráadásul a multi sapkáját jóval egyszerűbb tisztítani, az apró rések nem "dugulnak el". Extraként ha valamiért nem jön össze az első körben (rossz heets, telefon, félre kell tenni stb.) akkor azonnal rá tudsz gyújtani egy "rendesre", nem kell várnod. Nekem a 2.4 után nagy élmény.
-
wzol
tag
Most futottam bele, van erről valakinek tapasztalata? https://healcier.eu/
-
wzol
tag
Ha valaki belefutna mostanában a "kevés pára" problémába, akkor érdemes megnézni, hogy a Heets külső vagy belső (celofán alatti) zárjegyes. Mostanra már biztosan mondhatom, hogy érezhető a különbség: a belső zárjegyes érezhetően jobb.
-
wzol
tag
válasz
HellGreg #581 üzenetére
Érdekes, itt pont ellentétes a tapasztalat: a normál cigi (kék/szürke) duplázva fogyott, a töltött néha hármasával. Ebből a kezdetektől kellemesen elég egy.
Mondjuk a blue az nekem olyan erősen mentolos, hogy nem tudom "rendesen" szívni, a piros meg valahogyan furcsa volt, de az összes többire igaz a fenti.
-
wzol
tag
válasz
#42007296 #245 üzenetére
Ha már leszoktál róla, az nagy lépés, gratulálok
Cselekvés terén nem biztos, hogy segítene, hiszen sok dolog kimarad, ami a "szertartás" része: a meggyújtás, a füst, a hamuzás stb. illetve az időzítő miatt (6 perc ha jól emlékszem) nem igazán alkalmas beszélgetés közbeni dohányzásra - ez akkor is ketyeg ha nem szívod.
Ha pedig nincs nikotinéhséged, akkor ilyen téren főleg visszalépés és veszélyes lenne, hiszen ebben elég szép mennyiségű van - számot nem tudok, de korábbi két normál szálat ebből egy bőven helyettesít.
-
wzol
tag
válasz
nylontacsko #172 üzenetére
Írjatok folyamatosan a supportnak: kérni fognak fotót a Heets-ről, illetve a doboz azonosítószámát. Talán így megoldják. Amúgy a narancsnál a boltváltás segít, a kék felemás, a zöld szinte már orosz rulett kategória.
-
wzol
tag
Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy a Heets elég nehezen megy a kütyübe (2.4+) és alig jön pára? A tisztítás rendszeres, a készülék szinte új, hivatalos helyről, érzetre melegszik is rendesen. Mi a gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest