Hirdetés
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Tekintve, hogy ez egy full dobozos, garanciás, szép állapotú készülék, és számításba véve azt, hogy 50-ért lezúzott, vagy kétes eredetű (doboz, tartozék nélküli) 3G 32gb-os Touchot kap az ember: inkább reális a 65-70. És még ebből az árból akár alkudni is lehetne. 55-60-ért kereskedők veszik meg, szóval ez abszolút nem a reális ára!
-
Gabesz1019
senior tag
-
dudika10
veterán
Tudom, hogy nem csak arra jó, értem az érveket mellette és ellene is.
A moderátorok/házigazdák úgy látták, hogy JB túl gyakran vonzza maga után a warezt és ezért úgy döntöttek, hogy egyszerűbb és kényelmesebb megoldás tiltani mint foylamatosan törölni a warez hozzászólásokat.
Ráadásul az (volt) Apple hivatalos álláspontja is az, hogy no JB, érthető, hogy nem mennek ezzel szemben az oldal üzemeltetői.
Na de engem feleslegesen győztök meg.
-
dudika10
veterán
"NEM feltétlenül"
Az esetek többségében pedig szerintem a tört programok miatt JB-znek az emberek.
Persze, vannak olyan programok amiket nem támogat a gyártó és ahhoz jó a JB, de legyen itt állandóan egy moderátor, hogy törölje az ide nem illő hozzászólásokat?"Az új szabályozás felülírja az Apple döntését, mely az 1998-as szerzői jogi törvényre (Digital Millenium Copyright Act – DMCA) hivatkozva megtiltotta a törést, azzal érvelve, hogy a felhasználónak be kell tartania a gyártó ilyen irányú előírásait."
Amerikában már hoztak olyan szabályozást ami legálissá teszi a JB-t egyes esetekben, nem tudom, hogy Mo-n milyen szabályozások vannak, de mivel a fórum magánterület azt tiltanak rajta a Házigazdák amit szeretnének. Ha még nem történt meg akkor meg kell kérdezni a moderátorokat, hogy lehet-e engedélyezni a JB-t itt.
Nincs sok esélye szerintem, kényelmesebb így.Jah és olvass vissza pár hozzászólást, egyből tört játékok kerültek szóba a JB mellett.

-
ent
őstag
-
-
peugeotmate
addikt
Szerintem is jó az iOS4 (szintén 2G 8gb-os készülékem van). Egy ideig be volt kapcsolva a háttér és a multitasking is (JB jóvoltából), de aztán inkább kikapcsoltam őket, mivel kicsit belassították a rendszert. Azóta ugyanolyan gyors, mint régen (ha nem gyorsabb), nem merül le rohamosan, stb.
És a mappákba rendezés az már nagyon hiányzott, már ezért megérte frissítenem! -
trobi28
addikt
Nekem minden szempontból jó lenne mert nagyon tetszik,nem lassul,ha kikapcsolom a wifit (sleep módba) akkor nem is merül gyorsabban,de van egy nagyon bosszantó dolog benne: Ha böngészek a 4-5 -dik oldal után elfogy a memória és kilép a böngészőből,és ez engem nagyon bosszant mert sokat böngészek rajta.

2G-s 16gb-os -
Mops
tag
A "keret" elvileg tartalmaz mikrofont, és csak jailbreakelt touch-csal, külön szoftver feltelepítése mellett üzemel.
Cáfoljatok meg, ha rosszul tudom, de a harmadik generációs touch hardverében 90%-ban megegyezik a 3gs iPhone-nal.
Akárhogy nézed, az Apple-nek nagyon nem érdeke, hogy egy 200 dolláros termékükből 50 dolláros ráfordítással egy az iPhone 3gs funkcionalitásával szinte megegyező (-kamera, gps, de ezek - siker esetén - a későbbiekben szintén beépíthetők a keretbe), hálózati korlátozásoktól mentes (!) eszköz készüljön.
Nehéz lenne megbecsülni, hogy mennyit buknának rajta.

-
gordn
tag
"de az MC és nem MC modell alapján is meglehet"..
Köszönöm.Ez mit jelent?^^^^^
A spiritet?Boocs,de lehet,hogy nem említettem,de nem nagyon vagyok képben ezekkel...Ezért érdeklődök,mert szeretnék venni,de nem akarom,hogy átverjenek.
Úgy gondoltam,ha kézbe veszem,és a hátlap alatt pl,a sorozatszám alapján pikk-pakk kiderül,hogy hanyadik gen.
Köszike:
G -
boogie84
veterán
iTunes 9.2, win 7 64 bit. De sztem most már az USB-immel lehet vmi gond. Havernál minden simán ment. Igaz h nála XP-n ment a dolog 32 biten. Laptopon.
Próbáltam eltávolítani, és újra feltenni az iTunes-t, uh nem hinném h azzal lenne gond. A win reinstallt a végére hagyom. Macerás lenne perpill.
Azt hiszem marag az a verzió, h havernál másolok rá 8 GB adatot és el leszek vele egy ideig. Kérdés az az lenne h hogy tudok törölni a készülékről? iTunes-ban a készüléken található cuccokat ki tudom törölni? -
ko9
addikt
-
-
Bling95
őstag
amikor a hátlapra mondtam hogy karcos , árat még nemtudtam hozzá
tényleg nagyon jó ár érte. csak azért említettem meg a 2G-t nehogy azlegyen hogy vesz magának 1. gen-t utána meg szidja hogy, nincs 4.0, nincs hangerő gomb ilyesmik. mint irta nem ért az apple termékekhez, így jobb elmondani neki hogy az 2G-ben sokkkal több az ujítás az előzőhöz képst mint mondjuk a 3G-ben -
xxman
senior tag
rádásul nem tudom kiirta de az az 1G gyönyörű hátlappal rendelkezik sazerintem 24ért bűn kihagyni... szerettem az 1Gm volt nekem is , a 4.0 meg izgalmas de ha nem nagyon jáccani kell akk jó neked az 1G ... mert 11éven belül nem lesznek jók a játlékok...
szerintem vedd meg ! -
trobi28
addikt
Nálam ezért nem lehetett lassu mert teljesen szűz gépre szinkronizáltam először,tehát előtte még iTunes sem volt a gépen.Felraktam az iTunest,rádugtam a touch-ot,megkérdezte hogy ott a 4-es FW frissítem -e,rányomtam hogy igen,és kb ennyi.
Akkor nem igazán értem hogy nálam miért nem ment döccenő mentesen.
Ami rendszer progi fent volt,jailbreak,sbsettings,backgrounder és ennyi,a többi játék meg 1-2 okos progi mint valuta stb.
Telepitéskor nem engedtem neki a Háttérbe futtatást mert olvastam elötte hogy az nagyon megfogja,a háttérképet engedtem meg a %-os akku kijelzést,röviden ennyi
-
Gordiann
őstag
Nanomon Metro volt, az elég erős volt.
Ezek valamivel gyengébbek (de nem gondolnám róluk, hogy szakadnak, nem kell cserélgetni őket sűrűn...
), de olcsók, összességében szerintem nagyon megérik az árukat. Meghát ízlés kérdése, de nekem tetszenek is küllemre
(nem olyan monstrumok, mint egyes tokok....láttam olyanokat, amikkel 2x akkora lesz a touch vastagságra) -
Gabesz1019
senior tag
Nekem most a Zombie Infection jön be nagyon.

-
Bling95
őstag
1. igen minden megoldható JB-vel de általában nem olyan minőségben mint a gyári, kicsit jobban zabálja a jb-s cucc az erőforrásokat, egyébként meg ennyire én itt nem ösztönöznék mindenkit a Jb-re meg fórum tiltja a dolgot.
2. a jobb hardver meg nagyobb tárhely igenis érezhető, 8 gigabájt nekem pl kezd kevés lenni, már bánom hogy nem a 16-osat vettem akkor, persze mindenkinek mások az igényei.
a jobb hardvert meg lehet nem érzed menüben, de egy idő után lesznek játékok amik egyszercsak nem fogják támogatni a régebbi hardvert.... ugyhogy sztem megéri az ujabbat venni ha van rá lehetőségpersze ez csak az én véleményem

-
HartgeH3-2.8
addikt
Ja értem köszi
Nem értem akkor amit alapból elvesz 1gigát (nekem a 8 ból) akkor az mire van lényegében.Csináltam egy kis házi tesztet YouTube videók alapján a 32 kontra 8 és csak egy hajszállal maradtam el pl játék betöltésben (Ugyan az a játék), vagy pl amikor a zenéit,videóit töltötte be neki bizony döccent egyet-kettőt , nekem nem.
(De gondolom ez a nagy adat miatt volt)MC-vel kezdődik nekem is ez a bizonyos szám amit a kolléga fentebb említett.Megnéztem a 2ik generációshoz képest is és totálisan eltérő a változás, ég és föld.
Mégis csak van valami ebben a 3ik generácóbban..
(Ez csak saját magam által tesztelt dolgok)Élőben is teszteltük egy 32-vel szemben ott a menük gyorsaságát betöltését néztük , és pl wifin keresztül a youtube csatlakozást ugyan azon hálózaton (nyilvános), vagy safari töltést.
Filmet is ugyan úgy töltötte be..Szerintem akinek csak 8 gigásra van pénze nem csalódik.
Kérdés most kicsit rákaptam az applications-ra hogy mennyire sír majd a szám a tárhely miatt.Meglátjuk
-
bendikeee11
tag
Értem. Mégegy kérdésem lenne. Letöltöttem elég sok játékot Touchra és a nagyrésze fizetős az appstore-on. Szóval levannak töltve a gépre, belehúzom az iTunes-be, az iTunes berakja az Apps-ba és onnantól rátudom rakni majd a touchra? Mert nehogy valami összeakadjon hogy fizetős...
és nem az appstore-ról töltöttem.
vagy így csak Jailbreakelt touchra lehet rátenni?:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nemtudom mit hol kell hozzá átirni 

(nem olyan monstrumok, mint egyes tokok....láttam olyanokat, amikkel 2x akkora lesz a touch vastagságra)