Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farcsy
tag
szia...
nekem is szilikon tokom van...abban igazad van hogy neheezn tudod kivenni zebből meg hogy úgymond picit "torzít" rajta szal nem annyira szép, de ha leejted pl akk azért véd elég sokat sztem...bár még nem ejtettem le csak gondolom mert elég jó anyagból van : -
Farcsy
tag
hali srácok...
most szembesültem vele hogy iphone-t nem lehet kapni apple boltban mert az AT&T úgymond megvásárolta szal csak ott lehet kapni(mármint USA-ban)...szal annyi kérdésem lenne hogy az AT&T-nél van olyanra lehetőség hogy úgy veszi meg nekem a mamám az iphont hogy nem előfizetésesen?...vagy legalábbis úgy hogy ne kelljen semmi szerződés hozzá hanem csak készülék és akk azt elküldi nekem?...meg itt MO-n mennyi egy 8GB-s iphone?...és ha van új azt merre lehet kapni?
ha vki tud vmit akkor légyszi válaszoljon ezekre a kérdéseimre...
-
Farcsy
tag
hali!...lenne egy olyan kérdésem hogy az iphone-t tudom itt is hibátlanul használni?...beleteszem a vodafone-os sim-em és jó is lesz?(használatra kész?)...
-
Farcsy
tag
hali/sziasztok...végre nekem is megjött a touchom és lenne egy kérdésem..gondolom már kérdezték meg olvasgattam is a hozzászólásokat de több mint 800-at nehéz végig nézni...szal az lenne a kérdésem hogy ha jailbreak-elek akk mivel fog töbet tudni a táccsom'?...tudom hogy azokat fogja tudni mint az iphone de az mit takar? ...mivel lesz jobb?
-
Farcsy
tag
hali mindenkinek...lenne egy kérdésem ismét...mamám elküldte Miami-ból a touch-ot amit vett nekem express postával(ami úgy 4 max 5 nap míg megérkezik)...nah most itt a gond....múlt hét hétfőn adta fel és még mindig semmi pedig a másik csomagom amit simán adott fel már ma megjött...a kérdésem az lenne hogy ezekre kell vámot fizetni vagyis vhol a határon leregadhatott ?vagy csak ennyit késik?
-
Farcsy
tag
hali...és az nem okoz rajta kárt ha feltöröm vagy vmi hátrányt?
-
Farcsy
tag
jah és még vmit szeretnék kérdezni...nekem mamám usaból küldi...és hogy azon van magyar nyelv is?...mert egyik haver azt mondta hogy van elméletileg rajta (ő németben vette) de jó lenne tudni....köszi az infokat előre is
-
Farcsy
tag
halihó!..nekem lenne egy kérdésem..most kapok egy ilyent igaz csak 8 gb-osat...az lenne a kérdés hogy játék van rajtva?..vagy lehet rá tenni ha nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest