- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollah
csendes tag
Ma kapom meg, ha futár végre megérkezik.
Pár kérdés:
USB-n keresztül lehet netezni vele?
Miért jó a szilikonos tok? Csak a hátulja védelme érdekében? Mert akkor inkább varratok hozzá puha tokot, ugyanis zsebben a szilikonos szerintem vastagítja + nem csusszanthatod ki olyan egyszerűen.Nekem elsősorban wifi-re kell, illetve mutatni egy leendő kuncsaftnak a referenciafotókat, stb. Esetleg unalmamban filmnézésre. Volt már a kezemben pár PDA, sőt sajátom is volt, de nem éppen jó. Lassú szoftver, vastag felépítés, kevés akku...
Zenére van egy 2nd gen. iPod shuffle.
Kb. 14 órát bír egy töltéssel, bárhova felcsíptethető, általában póló aljára vagy nadrágzsebbe szoktam felrakni.
Igaz, hogy díjazásként kaptam, de jobban örülök, mintha valami kijelzős lejátszó lenne (bár van egy régebbi noname olyan is), mert legalább nem eszi az akkut. Kis helyen elfér, nem kényes, tölteni a saját dokkolójával kell, ami furcsamód a jack-en keresztül történik.
Mondjuk egész egyszerűen lehet hozzá gyártani egy usb kábelből és egy 4 pontos minijackből, és akkor a dokkolót sem kell cipelni, már az sem nagy.
[Kép róla]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest