Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
hogy is mondta Ballmer? az Apple cuccok a dizájnról szólnak, a MS termékek a funkcionalitásról.
-
rumos14
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
ezek azok az apróságok, amik miatt nálam esélytelen egy ilyen kütyü. tök alap szitu, hogy járkálok az utcán, szembejön egy ismerős vagy bemegyek a boltba, ilyenkor leálltanám a zenét. mennyivel kényelmeseb ez egy valódi gombokkal rendelkező eszköznél, zseben keresztül kitapizom a gombot. az iIzét meg elő kell venni, jó piszkos kézzel tapizni. és ahogy írod, finoman tekerni sem tudsz a számban. legalább hangerő gombok vannak rajta oldalt?
-
rumos14
nagyúr
válasz
.-Cs0SzA-.
üzenetére
vszleg konkrétan baromságot írtam
-
rumos14
nagyúr
be se engedtek volna, gondolom ilyen bérközönség szokott ott lenni.
nem idegesítettem fel magam, csak megmaradt a fejemben, az álom meg ugye a valóságban megtörtént dolgok tovább/átgondolása, feldolgozása.
amúgy biztos zavaró, hogy állandóan itt offolok meg pofázok, a Touch-ról 2 szót ha írtam. pedig perpill talán ez a legszimpatikusabb iTermék. az elvesztegetett lehetőségek tárháza.
a topik meg szépen kinőtte magát, bwoay és saját kötözködéseimet is leszámítva. bwoay ugye az elején rögtön be is akarta záratni a témát, simán
-
rumos14
nagyúr
abszolút teljesen komolyan. hát nem kicsit volt fura, életemben nem mutattam V jelet
. angolul beszéltem persze, ahogy azt illik. the Air has got only one USB port
aztán ma volt egy tágyalás és a csóka mellettem elővette a Macbook-ját én meg alig bírtam ki röhögés nélkül. aztán persze néztem, hogy Win és Mac OS párhuzzamosan futott a gépén, csak úgy lépegetett a kettő között
-
rumos14
nagyúr
nézd, nyilván rossz napja volt. semmi gond, nem várok bocsánatkérést. a korábbi kommentjeim alapján vszleg alapvetően nem vagyok szimpi, ez is érthető.
amúgy tényleg nagyon súlyos eset vagyok. tegnap volt két Apple-vonatkozású áprilisi tréfa az itcafé-n és az 'arénán és ezek annyira behülyítettek, hogy hajnalban a következő álmom volt: steve jobs termékbemutatót tart Mo-n, jelen vagyok. szót kérek. elkezdem fikázni az iPhone-t, a Macbook Air-t és az iTunes-t + úgy általában a céget. jobs kétségbeesik, elveszi tőlem a samsung i600 (windows-os) telómat és elkezdi fikázni, hogy milyen gagyi csengőhangok vannak rajta, bezzeg az iPhone-on! erre mondom, hogy bármilyen mp3-at, akármit rárakhatok ingyen. jobs mondja hogy az iPhone-ra is lehet venni csengőhangot 99 centért, hangos nevetés tör ki. én hátrafordulok a közönség felé és V jelet mutatok ki.
na ez a megasúlyos! -
rumos14
nagyúr
válasz
.-Cs0SzA-.
üzenetére
volt itt a ph-n hír e gy ilyen wifi-s gps vevőről, ami azt állította magáról, hogy iMindennel is kompatibilis lesz.
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
sztem a MD jobb hangminőségben. ha a touch mellett döntesz, mindenképp alaposan próbáld ki, hogy neked bejön-e a hangzás. eq helyett csak előre beállított hangzásképek vannak.
továbbá minden ipod csak és kizárólag id3 tag alapján tud rendszerezni. az itunes pedig kis túlzással az ipod SonicStage-e, tehát azzal tudd a zenéket felrántai a touch-ra. van jópár alternatív megoldás, sőt speedbump szerint TotalCommander-ben is tudsz másolni, ami azért jó dolog. -
rumos14
nagyúr
válasz
speedbump
üzenetére
a stílusodat nem minősítem, más már megtette itt is helyettem. sajnálom, hogy egy normális kérdésre is így válaszolsz. talán majd kinövöd.
látod, neked sem, másnak sem tetszik az iTunes. a kérdésemre válaszolhattál volna csak és kizárólag második bekezdésed kettőspont utáni részével és akkor azt mondom, hogy tökéletesen egyetértek veled. -
rumos14
nagyúr
válasz
speedbump
üzenetére
nem valami 600-as prockó van ezekben? persze nem csak a mhz számít... de pl. egy 416 mhz-es intel proci egy pda-ban már igen jól megbírkózik a nem egérmozi méretű divx/xvid cuccosokkal is.
mit is vársz el egy pda-tól? 16gb? ha nem is most, de egy éve múlva sztem 10k magasságában tehetsz bele 16 gigás memókártyát. nem kell cerkával böködni, mert egyrészt ugyanúgy a képernyőt tapicskolva is beviheted a karaktereket, másrészt léteznek billentyűvel rendelkező pda-k is. -
rumos14
nagyúr
válasz
speedbump
üzenetére
tökre igazad van. azért szoktam ide benézni, mert - ahogy bwoay is leírta, alapvetően érdekel ez a kütyü, és úgy általában, középszintű kütyübuzi vagyok (ismerek azért kütyübuzibb tagokat is azért
)
na lényeg a lényeg, várok rá, és el is várom, hogy legyen ums file másolás és támogassa (akár egy külső szoftverrel) a divx/xvid/wmv formátumokat, mert a vas az elbírná, bőven. -
rumos14
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
tényleg csak érdeklődöm, hogy a fantasztikus apple nem ad hozzá egy leírást, hogy "első lépések" vagy ilyesmi?
-
rumos14
nagyúr
megoldható lesz majd a divx/xvid/wmv natív támogatása? tehát egy dvdrip-et 1:1-ben le tudjon játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy a taccs még viszonylag tetszik, az apple khm... szokásos dolgait leszámítva. persze egy pda-t sokkal hasznosabbnak tartok.