Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
Megjött a zsír új 2. generációs 8gigás Touchom Amerikából
. OS 3.1-re felfrissítettem. Elég jó kis cucc 
43.000Ft-ért megérte. -
MaTTeS
senior tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Én már megvettem hozzá mindent
kijelzőfédő fólia (tudom karcálló, de nem olcsó a cucc és ha lehet legalább ennyivel védve legyen), fali töltő, tok.
Kell hozzá egy bankkártya, paypalra beregizve. A lényeg, hogy listázásnál magyarországi szállítást is kérj. Mivel elég nagy értékű dologról van szó így nézd meg, hogy szállításnál van-e biztosítás és ha van akkor ingyenes vagy fizetni kell érte (0-8$ általában). -
-
MaTTeS
senior tag
Így már biztos: [link] "The new 32GB and 64GB iPod touch models feature improved performance and support for OpenGL ES Version 2.0, which lets developers create games with superior graphics. So games launch noticeably faster, and you experience richer, more lifelike textures and detail."
Tömören: A 32 és 64 gigás iTouchok kaptak új hardvert (azt ami a 3gs-be is van szerintem), a 8 gigás meg csak árcsökkentést kapott meg alapból 3.1-es szoftal adják ki.
Ebből mi következik? Várjuk a Zune HD-t és leginkább a program felhozatalt és a böngészési sebességét.
-
MaTTeS
senior tag
Mondjuk ezis érdekes: [link]
Tessék nézni a 32 és a 64gigás változatokat: Faster performance. Vicces, de a 8 gigás változat marad ugyanazon a hardwaren és a 32 és a 64 gigás kapja meg a gyorsabb belsőt
Mongyuk 300$-t ki nem adnék érte, inkább majd egy Zune HD
ha így alakul.Ja ráadásul azért van csak updated felirat szerintem a 8GB-s változat felett, mert ott csak az árat nyomták. Technikai adatoknál is külön vannak szedve.
-
MaTTeS
senior tag
[link]
Liveblog a konferenciáról néha képeket is nyomnak. -
MaTTeS
senior tag
ötletes

Nemtudja valaki, hogy valamilyen streamen keresztül nézhető lesz-e a ma esti Apple konferencia? (10am USA NY-i part, ez 19:00 Magyarország) Vagy egyáltalán nem is adják, csak az újságírók beülnek azt joccakát
. Remélem Ebay-en hamar feltűnnek a 3. generációs Touchok, mert szeretnék egyet beszerezni, itthon meg +15-20k-t elkérnek érte ami pofátlanság és amúgy is világgari van rá, úgyhogy jó azis, ha az USA-ból rendelek egyet. -
MaTTeS
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. OS 3.1-re felfrissítettem. Elég jó kis cucc
kijelzőfédő fólia (tudom karcálló, de nem olcsó a cucc és ha lehet legalább ennyivel védve legyen), fali töltő, tok.
Mongyuk 300$-t ki nem adnék érte, inkább majd egy Zune HD