Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbence
csendes tag
Szia ß3NC33!
Én is ettől a cégtől rendeltem az Ipod touch 8gb-omat, és nekem korrektul szállították. csak az volt a gond, hogy a szállítási papír szétszakadt, mert jól be volt csomagolva(szigszalaggal). Amúgy jó cég és akkor itt volt a legolcsóbb mikor én rendeltem(kb.:3hete).A 2.0-ás szoftver miatt meg ne aggódj, mert én aki még touch-ot se tartottam a kezembe azelőtt megjegyezném nekem is sikerült itt ebben a fórumba kutakodva kicsit, rátennem. Egy két lappal előbb volt egy tag akinek az írásai között találtam olyat ami mindent leírt és én az alapján megcsinátam és tök jó.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest