Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos8
tag
Sziasztok!
Most nemrégiben vásároltam magamnak egy ipod clssic 80gb-ot (6 gen). Viszont nem vagyok teljesen megelégedve a hangminőséggel, ezért a segítségeteket kérném:
1, Milyen alternatív operációs rendszerek vannak rá? Úgy hallottam, hogy van Rockbox, aminek jó hangja van, és képes flacot is lejátszani ( ez nagyon fontos lenne számomra, mert a zenéim abban vannak). De ezen kívül milyen lehetőségem van még?
2, Ha át akarom konvertálni a flacot apple losslessbe, akkor milyen JÓ konvertáló programot használjak ( már próbálkoztam párral, de elég silány minőségben hozta ki a számokat...)
3, Ha mégse a gyári op marad rajta, hanem mondjuk a rockbox, akkor hogyan kell telepíteni, egyáltalán ipod classic 6 ra van? És ha nem ios, és nem rockbox, akkor milyen más lehetőségm van?
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, kérlek segítsetek minél hamarabb, mert kezdek félni, hogy rossz vétel volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Revolut
- OLED monitor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest