- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Hali!
Az iTunes letöltve 93Mb, nem 2x100... Honnan akartad szedni? Innen a jó... Én egyébként régen is használtam iTunes-t, mikor még iPodom hírbe se volt, de a hasonlóan jó, ingyenes MediaMonkey szintén kezeli a iPodokat... Bár sztem a iTunes jobb...A hangminőséget megnézem, rippelek vmit FLAC-ba és átkódolom Apple Loseless formátumba iTunesba, kíváncsi vok úgyis fog-e recsegni...
Amúgy én az AKG K324p-s fülesemmel tökéletesen megvok elégedve... Igaz nem az a csúcskategória, de árához képest jó (4000HuF-ért vettem innen). Ja és ha jó a füles, akkor gyárilag be van állítva, és nem kell hozzá EQ csak az alap... Énis azon használom
Üdv: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest