- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Ha ez igaz, akkor megtarthatják.
-
Zjunior
veterán
S6 nem lesz gáz a kiálló kamera...
Na jó megyek lefekszek -
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #94393 üzenetére
Már akkor mondtam, hogy van, mert a droidról átforditja csak teszelni kéne. Ja, még megvan a Q10, le is jött rá már a 10.3. Gyönyörű! Ikonok kisebbek , a fekete naracssárga dominál . Classikra fáj a fogam a hw gombok miatt , de nem tudom a nano simből is lehet csinálni micro-t?
-
Cyberpunk
félisten
Na ennek az S6 Edge-nek baromi sok értelme volt így, hogy nem fejleszthető a oldalsávokra semmi.
-
r3dsnake
nagyúr
Vicces, hogy bejelenti, hogy 577PPI és semmi taps vagy reakció.
Mondjuk tényleg nem értem minek ekkora felbontásra felmenni. Csak megeszi az erőforrásokat meg az akksit. Még monitorban se nagyon kapsz QHD-t otthonra.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
GALARDO
addikt
No, már az M9 is megkapta a kiálló kamerát.
-
GALARDO
addikt
Na ezt már felvenném...fémszíjjal.
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #94332 üzenetére
"Fotózni/videózni a legegyszerűbb user is szokott."
Kivéve, aki nem
Csomóan 1db képet nem lőnek a telefonjukkal kb, mert a családban van más, aki fotózzon vagy csak egyszerűen nem érdekli a fotózás semmilyen szinten sem és ő maga nem akar megörökíteni semmit...
Én nem tudom elképzelni, hogy férnék el 8GB-on, mivel még a 32 is kevés tud lenni, a mostani 64 az ideális számomra, de ettől még tudom, hogy van, aki a 8GB-ot sem használja ki. -
SÖ
addikt
válasz
tDr1v3r #94327 üzenetére
r3dsnake
Semmivel sem vagytok különbek mint az a valaki, aki sopánkodott, hogy már mindenkinek van iPhonja, és nem tud vele villogni, és Őt ostoroztátok három oldalon keresztül. Remélem el is hiszitek, mert annál nagyobb lesz a pofára esés.
...és igen, miattatok van rossz híre az Apple fanoknak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ittakary #94370 üzenetére
Eredetileg egy kickstarter projektben készült ez a cucc. Na jó még alszom rá párat.
-
lacy86
addikt
Ujra akarom tenni az iOS-t de azt a "hibauzenetet" dobta fel hogy vannak olyan alkalmazasok amiket megvettem de nincsenek szinkronizalva az itunes konyvtarba!
Hol kell megcsinalni?! :S -
B-L-A-C-K
titán
"Csoportosan elkövetett garázdaság...." Képnek meg beraknak egy GTA V. City-s képet...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
radi8tor #94349 üzenetére
Szerintem egyszer vegyél egy normálisabbat, az kiszolgálja az idejét. Vagy ebay 1000 forint alatt, de érdemes egyszerre többet rendelni, akkor lesz mindig tartalék, és valami vastagabb tokba belerakni a telefont, mert bármikor eltörhet és szépet zuhan a telefon.
Nyilván én direkt eltörtem az enyémet, hogy utána itt elsírhassam, hogy milyen silány. -
radi8tor
MODERÁTOR
Gorillapod-ot használ valaki mobillhoz esetleg kompakt géphez?
Mennyire használható, mennyire könnyen beállítható?
Néztem a véleményeket róla és eléggé eltérőek, van aki szerint szuper, van aki szerint nehezen állítható, meg letört a lába, stb. -
GALARDO
addikt
válasz
korcsillio #94338 üzenetére
+ 30k-t tényleg nem ér meg. Talán jobban is jársz vele, az 5c amúgy is egy zsákutca.
Ui: Mondjuk a kék verziótól még mindig elcsöppenek.
Cica: Írta, hogy 35-nél többet nem akar költeni rá.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Inkább Alpha, az anno olcsóbb volt, mint az 5S, ha jól rémlik, de annál egyértelműen jobb, leszámítva a kijelző felbontást.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Normális Androidos telefon nincs a kínálatban?
-
philips20
aktív tag
válasz
Hol nézed ?
-
r3dsnake
nagyúr
Bár a spotify óta nemigazán hallgatok már zenét a PC-s library-ből, így, hogy ingyé' fel lehet tolni 50ezer tracket google musicra, betallóztam neki a library-t. Úgy tűnik többórás mixeket is feltol simán.
-
philips20
aktív tag
Jó hír a 4s tulajoknak : http://szifon.com/2015/02/27/javit-a-regebbi-keszulekek-sebessegen-az-ios-8-2-es-8-3-beta-videok/
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tDr1v3r #94327 üzenetére
Ennyi.
Amúgy ha már masterrace, ez képek/vidik alapján jó cucc lesz PS4-re: Bloodborne
-
Cyberpunk
félisten
válasz
korcsillio #94324 üzenetére
8GB-os 5C-t nem vennék.
Inkább akkor már a szarsung.
-
Cyberpunk
félisten
Szar mind, kivéve a BB10, mondjuk az is szar, csak kevésbé, az akkor vált szarra, mikkor kitalálták hogy emuláljon Androidot. Így a kutya sem fejleszt rá natív appot.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
GALARDO #94318 üzenetére
Már r3dsnake rég megmondta, hogy az android alapból szar, utána ismét sok új barátra tett szert.
-
GALARDO
addikt
Jó igen, a droid szar, lapozzunk!
-
GALARDO
addikt
válasz
korcsillio #94315 üzenetére
Az biztos, de miért nem droid az utód?
-
br4adam
aktív tag
válasz
korcsillio #94305 üzenetére
Szerintem 35ért simán jó vétel, ha elég neki a 8GB tárhely.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #94294 üzenetére
Látod, megint teljesen másról beszélsz már és tukmàlod rám, pont ezért nem is állok már le veled vitàzni...
Ajánlom olvasgatásra, nagyon jellemző rád..."az a baj abszolút nem vagy vele tisztába mennyire balesetveszélyes egy autópályán egy ilyen kis vagánykodás."
Imádom, hogy ennyire ismersz. Mikor is állítottam ennek az ellenkezőjét, vagy miből àllapítottad meg, hogy fingom sincs arról, hogy mi veszélyes és mi nem az autópályán?CharlieDrop: részéről is, 1-1.
-
GALARDO
addikt
válasz
GALARDO #94306 üzenetére
De, ha kihasználod azt a díjcsomagot, akkor 35k nem sok érte. Na, jól megcáfoltam magamat.
Ui: De ki vesz Józsin kívül 8 gigás ájfónt?
ittakary: Összesen annyi.
-
válasz
összesen 35k vagy csak a kezdőrészlet?
-
GALARDO
addikt
válasz
Annyit simán megér.Most megnéztem, ez havi 8k-s ajánlat? Mert akkor nem. -
GALARDO
addikt
válasz
CharlieDrop #94299 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ezen a videón nem csak a kamionosok szabálytalankodtak.
-
Blaise
veterán
válasz
korcsillio #94301 üzenetére
Attól függ mennyi pénzed van, én 5C-t már nem vennék.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
5c-t érdemes még venni?Lejár a szerződésem,így is úgy is megy az előfizetés gondoltam aláírok még 2évet...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest