- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95 #92126 üzenetére
A fene tudja, nekem sajnos a nagy pocak és a sör összekapcsolódott (sörhas ugye, még akkor is, ha vannak abszolút pocaktalan nagy sörfogyasztók is), így már csakezértsem iszom. Egy férfiember adjon magára, ne nézzen ki úgy, mint egy teleszart zokni, főleg akkor, ha közben elvárja, hogy a másik nem "fullos" legyen. Hm... lehet ezzel most megint vitát indítok el, de ez van. Gyors hozzáteszem, hogy mindenki úgy néz ki, ahogy akar, engem nem zavar.
Csak arra akartam utalni, hogy akkor jogos az elvárás, hogy a nők fullosak legyenek, ha közben nem olyan várja ezt el, aki egyet jelent a merő igénytelenséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox One
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged