-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #77036 üzenetére
Hogy én hányszor fogadtam meg este a fürdőkádban, hogy akkor holnaptól egy szálat se többet, vagy hogy csak 5 szálat egy nap.. Reggel ugyanúgy az első dolgom volt rágyújtani, évek teltek el így.
Pontosan ahogy írod, szerintem is csak így lehet leszokni. "Elvonási tünetek" ellen pedig ott a biorezonanciás kezelés. Nálam szkeptikusabban kevesen állnak ezekhez a dolgokhoz, de úgy voltam vele, ha pár napig utána nem gyújtok rá, akkor már ugyanott vagyok, mintha cigire költöttem volna azt a pénzt. Először kellett 2-3 alakalom, akkor egy évig nem cigiztem utána, utána fél évre visszaszoktam, majd egy kezelés után most már 2. éve nem gyújtottam rá. Csodát nem szabad várni ettől sem, akaraterő nélkül nem fog menni, de nekem sokat segített.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest