Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Én már letudtam tavaly az emeltet, úgyhogy az ideiről nem tudok nyilatkozni, de ismerőseim, akik most csinálták, azt mondták, hogy tényleg elég tré volt és a netre amit felraktam, az tök másik felvétel, sokkal jobban érthető...Márpedig közülük egyiknek se a 2-es volt a cél és legtöbbjük beszéli is a nyelvet, de ettől még persze lehet,h ők is túlspilázzák a dolgot, mivel nem voltunk bent, ezt már sosem tudjuk meg.
Amúgy az emelt is egy vicc valóban, kb egy gagyibb felső szintjén áll, de mondjuk egy CAE-t, IELTS-et, TOEFL-t meg sem közelít...90% fölé megírni nem olyan nagy kunszt, 95% fölötthöz már oda kell figyelni, de az is bőven hozható...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Eddig csak arról olvastam, hogy balhé volt a hallgatással kapcsolatban, de a hanganyaggal nem találkoztam. De ez teljesen jó. Szerintem ezen azok akadtak fent, akik semmit nem használják a nyelvet (azaz se egy filmet, se egy podcastet, se semmit nem néznek/hallgatnak angolul). Márpedig a használható nyelvtudáshoz elég fontos, hogy valaki értse ás "élő" nyelvet.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
whitezo88
nagyúr
-
buci30
addikt
Melyik az az lejátszó ami kezeli a Spotifyt?
Apple Touch csak?
Melyiket érdemes megvenni edzésre ami könnyű?
Az uj iPad Nano-ra is rálehet tenni vagy csak a Touch-ra?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Xero
nagyúr
Megvan az angol szövegértés emelt érettségi? Rászántam egy kis időt és két feladatot végig is hallgattam. Szerintem teljesen jól érthető volt és könnyű is. Sem a témák, sem pedig a szókincsük sem voltak valami hajj de kacifántosak.
Csak én érzem úgy, hogy kicsit túl van hisztizve a dolog?
Akik mégis hisztiznek, azok mit szeretnének elérni a "nyelvtudásukkal"?
-
Arcképgyáros
Jóóreggelt, nesze neked bugatti!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #71290 üzenetére
Szifon Gergő hisztis picsa... kimoderálja bármi negatívat írsz hozzászólásban
engem többször is... és mindannyiszor hibát javítottam ki, vagy mondtam, hogy amit írnak az szerintem hülyeség
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Szifon.com mikor újult meg? Végre. Egy csomó kommentben kritizáltam, még emailt is irtam de nem reagáltak
Ittakary
Soha nem moderáltak ki[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
napizene, Kordik + 112.
-
-
r3dsnake
nagyúr
na!
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #71274 üzenetére
Cyberpunk gondolom, ő a cicus.
-
GALARDO
addikt
-
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
-
törölt tag
srácok, 9-5 ker környékén nem tud adni valaki egy lightning adatkábelt?
holnap vinném cserélni a telefont, de az adatkábel is befuccsolt, biztonsági mentést sem tudok csinálni, illetve nem akarom odaadni a telefonom az összes adatommal, stb.. -
INMOTEP
őstag
Hello ,szétment az Iphone 5 ösöm adatkábele .2 évet bírt ki , most szeretnék rendelni ujjat .Olcsón szeretném megúszni ha 1 mód van rá ,6-8 ezret sajnálok kiadni egy ilyen kábelért akárhogyis van .Szifonstore.com -ról rendelt már valaki ? [link] .Pl ezt néztem ki 2 méter hosszú [link] .Itt attol tartok hogy esetleg szoftver frissítésnél nehogy abba a hibába essek hogy nem kompatibilis kábel-t használok .... Ott a websopnál irja : iOS 7 és iPhone 5s kompatibilis! .Szerintetek ? Vagy ha esetleg tud valaki korrekt áron gyárit vagy olyat ami biztos jó ?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #71260 üzenetére
Diginél meg egyáltalán nincs asszem, szóval csak néha tudok rálesni másnál. Az egyénileg összeállított programcsomagot én is támogatnám, akkor valszeg lenne is tévém (vagy tunerem).
-Miért sír az osztrák nő?
-Mert férfi.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz r3dsnake #71259 üzenetére
NatGeo? Ne is mondd, rohadt UPC. 2-3 csatorna van ami engem is érdekelne, melyik csomagba rakják? A legdragabba. Nem vagyok hajlandó annyit fizetni, inkább olcsóbb es nem tevezek.
Én már évekkel ezelőtt hőbörögtem náluk amiatt hogy miert nem valogathatja össze magának az ember mit akar nézni es csak azután fizetne? Nem tudom miert nem jön ki egy cég ezzel, szerintem tuti siker[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #71258 üzenetére
Ezért írtam, hogy úgyis csak ritkán kell, de akkor jól jön. Meg elméletileg bővülni fog a kínálat, remélem kap majd egy nat geo wildot, mert azt viszont nonstop elviselném a háttérben duruzsolva. Múltkor is gyönyörű németjuhászokat képeztek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Tök jó ez a Telekom TV GO. Bár nagyon ritkán van olyan, hogy valami műsort megnéznék, de így ingyé tudok nézni 16 csatornát bárhol, mamám előfizetésével. (nálunk digi van)
-
nagyúr
válasz -secret- #71254 üzenetére
Facebookon is megy ez a magamutogatás ezerrel... aztán jönnek a barinők, hogy "Ó de szép vagy, gyönyörű", stb, meg a nyálcsorgató kanos hozzászólások, stb... :d ezek a lányok meghalnának, ha nem volna tükör. Persze, mindegyik ilyn segg-mell-stb mutogató a hős herceget várja, de az nem jön,csak aki megdugja és továbbáll. Azért nem álszenteskedem, ha úgy volna én is beállnék a sor végére, aztán dolgom végeztével "haladnék tovább" ilyen esetekben.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #71250 üzenetére
Hogy a retróból kicsit visszatérjünk
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
whitezo88
nagyúr
-
GALARDO
addikt
Áruló!
kali: Klásszik!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
- De anyuuu, hordhatok miniszoknyát?
- Nem!
- De anyuuu, már elmúltam 18!
- Fejezd már be Conchita! -
Arcképgyáros
-
mondomén
őstag
válasz GALARDO #71238 üzenetére
juicy nagy klasszikus, de ez még csak a jéghegy csúcsa... amúgy itt egy biggie, beethoven mashup, rohadt jó.
@-secret-
hát, nem ástad bele magad túlságosan a hiphop történelembe. egyébként pac az akinek nincs olyan száma amit ne szeretnék. nagy szó azért, tekintve, hogy mennyi számot csinált... -
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #71234 üzenetére
Én őt hallottam először a német rapperek közül és nagyon megfogott Sidot is csípem még a németek közül, bár ő azért kicsit más műfaj Meg Fler & Silla is jóféle.
-secret-: Young, Wild and Free is elég jó tőle valóbanPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #71229 üzenetére
Ez valóban jó lett tőle
Nagy kedvenc mondjuk a Black & Yellow Wiztől Várós már nagyon a koncertje Soundon.
Nem vagyok egy nagy rap/hip-hop fan, de vannak számok, amik megfognak, mostanában főleg Bushidot hallgatok, ha rapről van szó, bár az AMYF óta nem nagyon jöttek ki számomra bejövős számai.
Magyar rap meg nálam azt se érdemli meg,h egyáltalán szóba kerüljön[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #71201 üzenetére
Te kis Móka Mihály
Írhatunk mi bármit, te úgy is kétértelműre hozod ki -
r3dsnake
nagyúr
válasz GALARDO #71205 üzenetére
Ha nem lenne minden cikk alatt reklám, még jól is nézne ki. Bár adblockkal tökmindegy.
A gmail is laposodik: Radikálisan megújul a Gmail
Mondjuk bírom a guglinál, hogy mire megszokok egy elrendezést/felületet, addigra átrajzolják az egészet. Ráadásul így szerintem a 8bites témának is annyi.
-
GALARDO
addikt
Ez mi ez? Elég rusnya lett szegényke.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
-
GALARDO
addikt
Na és kedves érettségizők, hogy sikerült?
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #71160 üzenetére
+1
Én is a fenti formációt szeretem: dugni a feleségeddel Remelem nincs hari, kár lett volna kihagyni. (mármint ezt a magaslabdát. )
Mondjuk napszak tekintetében a reggeli nem tartozik a kedvenceim köze.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás