- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Megtetszett a biciklizést, napokban mentem párszor egy kölcsön géppel, és kitaláltam, hogy nekem is kéne egy. Jövőhéttől úgy is új helyre költözik a cég, ~10km oda vissza, és gondoltam itt a jó idő járhatnék munkába is vele.
Mivel vannak köztünk nagy bicikliguruk, segíthetnének dönteni, egyelőre két típust néztem ki, az egyik a Kross Seto, illetve ugyanez a gyártó, Evado 3.0. A Seto minden tekintetben jobban tetszik, de nem tudom, hogy nem-e lenne jobb azért, ha van egy első teleszkóp is.#69998: Még 3x rakd be a csajt.
-
GALARDO
addikt
válasz
manchester85 #69988 üzenetére
Én imádom/nám őket, itt Pécsen szinte egyet se láttam még. Például őt el tudnám viselni.
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
GALARDO
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Lesz egy Biohazard napszemcsi replikám.
-
törölt tag
Krella spanom első videoklipje! Krella - Egyszer majd
-
GALARDO
addikt
Szép törcsi....
-
válasz
B-L-A-C-K #69969 üzenetére
akkor a 16 gigásat tenném be a hozzászólásba.
az enyém csúnya fekete dell, de nem is a szépségéért vettem ezt a típust, sokkal fontosabb a funkcionalitás és a számomra megfelelő hardveres kiépítés.
nekem bejön, de valóban megosztja a véleményeket, vagy nagyon tetszik valakinek, vagy egyáltalán nem.
inkább az asszony lenovo notiját mutogatnám - a privátot, mert céges neki is dell -, az egyszerű, de szép.
ja, akkor már fogadni is mernék, hogy a telefonodba sem rendelték + memóriát!?!? -
Xero
nagyúr
válasz
Ragnar95 #69942 üzenetére
3 pillanat alatt ellövöm a 16 és a 18GB-t is. Pont ez volt az egyik problémám a MBP-val. Nem lehet még mindig 32GB-al rendelni.
Elég ráengedni egy xcode-ot valami kövérebb projecttel. De hogy hétköznapibb dolgot mondjak, a Photoshop és a FCPX ugyan úgy megzabál amennyit csak bír.
Nyilván el lehet lavírozni 4GB-al is, és swapelhetünk, de pont az OS X az ami nagyon meghálálja a minél több memóriát. Így volt ez régen és most is így van.
Ezen kár vitázni...
-
válasz
B-L-A-C-K #69955 üzenetére
a több az lehet kettőnél is több, nem?
amúgy is 10+ e ft újonnan 4 gigabyte (ddr3) ram mostanság, és használtan is több, mint 3 e ft, pláne ha jobb specifikációval bír. most fogok eladni egy használt, 1333-as samsung modult 5 e ft ellenében.
még drágának sem mondhatom a fenti sösszegért, mert nem találtam olcsóbbat az aprón, és nem is alkudtak rá, illetve többen is jelentkeztek érte. -
Cyberpunk
félisten
Na nem lett retinásítva a MacBook Air ahogy elnézem.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez a The Office nemjó. A Parks and Recreation-nél már az elején tudtam, hogy érdemes nézni, az Office viszont untat.
-
GALARDO
addikt
Végre!
-
Zjunior
veterán
válasz
Mela Kehes #69949 üzenetére
Boom beach
-
törölt tag
Amúgy ma este 9-kor Krella spanom legelső klipjének megjelenése.
[link] -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #69940 üzenetére
Nekem már vagy 5 éve fix 4GB van, jelenleg 13 ablak nyitva van Chrome alatt, plusz megvan nyitva 2 word, és 2.3 GB-ot használ az egész rendszer. Azaz még majdnem a fele megvan....Aki egyszerre 50 ablakot használ, megy 3 HD film, 5 zene, plusz 57 word-ben dolgozik egyszerre az már nem átlagos felhasználás. Nekem 4GB elég, és még sokáig elég is lesz....
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #69940 üzenetére
Olvass bele a Macbook topikba, a napokban írtuk le többen is, h Mavericks alatt mennyi mindenre elég a 4GB RAM. De röviden és tömören 15 megnyitott lappal a Safariban és másik 9 megnyitott appal egyáltalán nem lassult be a gép...
10.9 előtt valóban kevés volt a 4GB időnként, de azóta simán el lehet vele lenni... -
válasz
B-L-A-C-K #69932 üzenetére
Persze hogy elég. Passziánszra nagyinak
Ne áltassátok már magatokat ezzel, mert én aztán nem eszem meg... Fórumozás közben ha kicsit elengedem magam és nyitvahagyok több tab-ot + esetleg szól egy HD YT videó plusz le van szüneteltetve egy másik plusz még mellette esetleg nyitva van egy index.hu 2 félbehagyott hírrel akkor ott tartok hogy 3-3,5GB RAM foglalt....
(ez így most katyvasznak tűnik leírva de kb 5-6 tabról beszélünk)és ez csak BÖNGÉSZŐ! hol van még hogy valami programot futtatok meg esetleg letöltök a háttérben meg mittudomén...
Ez a "jaj már bőven elég a 4GB!!4öthat!!" szöveg azok szájából jön mindig akiknek 1) nincs pénze RAM-ra 2) nincs lehetősége bővíteni (hajrá apple!!!) 3) hülyíti a népet
-
r3dsnake
nagyúr
OSX-en is van swap? Esetleg állítható a mérete? Ha igen, 4gb ram nem lehet annyira vészes.
-
Zjunior
veterán
Ha van egy sárga folt olyan 2cm a kijelzőn akkor az garancia csere?
Független a teló...
Csak feher kepernyonel latszik. -
Cyberpunk
félisten
Én elvagyok 4GB-al, de épphogy elég OS X alatt.
8 GB-ra kéne bővítenem, de most a kerékpár viszi a pénzt, na meg a fogorvos.
-
válasz
manchester85 #69930 üzenetére
4GB RAM ma mar a starter gepekbe valo, es nem a 300ezres csucskategoriaba. Ha megis azt mondod hogy 4GB RAM akkor azt mondom OKE, de ettol meg idotallo nem lesz hoszen FIX h keves lesz 1-2 ev mulva...
-
törölt tag
madgie: AFC - Jégvirág koncertfelvétel.
Ezen én is ott voltam két éve, gyönyörűen szól élőben. Klipben nagyon affektál.
Dobosukat nagyon bírom. -
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #69926 üzenetére
8GB RAM legalább, neked jelenleg megfelelő SSD X 2 és azt veheted is. Ez időtálló.
-
válasz
manchester85 #69924 üzenetére
Az jó ár. Refurb?
-
manchester85
veterán
Na, en is a Macbook-kal kacerkodok, mert mindenkepp kell lassan egy uj gép. (5 éves a laptopom, egy romhalmaz mar) forintban számolva 190-bol meglenne a 13-as Air, 2013-as. Ennyiért évek múltán is elmegy, nem?
-
Nagyon beleéltétek magatok, félek is elmondani, hogy VAGY céges számla VAGY diákkezdvezmény. Nincs ÉS.
-
r3dsnake
nagyúr
Hmm, EZ felsőoktatási diákra 260k lenne... Mondjuk nekem nincs, de tudnám ismerős nevére venni. Viszont ebben az estben a számlát mindenképp annak a személynek a nevére állítják ki, vagy vajon lehet cégre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari