Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #67796 üzenetére
Azon kívül, hogy kibaszott ocsmány, semmi. Na meg amikor összeakad, a gyári lejátszóval....jó lesz már visszatérni, szifonra.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #67790 üzenetére
Má montam, hogy nope! Eddig majdnem mindent megtaláltam, amit kerestem.
sdforlife: Én imádom, nagyon hasznos app. Egyedül, a kinézetével van bajom....fuck ájfónosok!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
válasz r3dsnake #67791 üzenetére
Nem emiatt gondolom. Sokan nem tudnak online zenét hallgatni egész nap. Fos térerő miatt ez sok helyen nem is lehetséges.
Na meg emiatt is, elvégre amit cyber írt, elég sok előadó, legfőképp magyarok nincsenek hiphop kategóriában.Cyberpunk: szal prémiummal van offline is? úgy már más lenne a helyzet. Bár akkor sem lenne pálya, h egyik zenét Zenékben, másikat Spotify-ban hallgatom, az előadók hiányossága miatt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #67791 üzenetére
Ráadásul még jó a stream minősége is. És ugye korlátlan, ha prémium van, offline meg minden. Én amióta megjelent prémiumon vagyok, megérte, így kifehéredtem e téren is. Egy csomó új előadót is megismertem általa, tehát felfedezni is jó.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
Na végre megkaptam a rendes spotify nézetet. Így viszont tuti az előfizu részemről, byebye iTunes.
-
nagyúr
Leakciózták a játékunk első részét az Appstore-ban. 3,59 EUR. Egy ideig enged játszani anélkül is,hogy az ember megvenné.
-
Rage47
veterán
12 ezer az eredeti Apple iPhone tok? nem tudtok valami olcsóbb helyet?
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #67753 üzenetére
Hajrá
Ping-pongot én csak táborokban tolom évente 1-2x, de amúgy nem erőltetem a dolgot, mert a tenisz mellé kifejezetten rossz, sajna teljesen ellentétes a két dolog, így ha hosszabb ideig ping-pongozom, az meglátszik a teniszbeli teljesítményemen is...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Meg 2008-ban megnyertem az orszagos pingpong bajnoksagot, ezen az even is tervezek menni.
Azota nem jatszottam, most volt egy szakkozep kozotti, masodik lettem. Megjott a kedvem ujra jatszani. Meg egy kis gyakorlas, remelem jon valami arany kupa az idei orszagoson is. -
nord_
veterán
válasz -secret- #67746 üzenetére
De, közvetve - egy KöHÉM rendeletben - szabályozva van. Egyébként logikus: ha a gyári felszereltségtől eltérő elemeket teszel a kocsira, nyilván, engedélyeztetned kell előtte. Nyugat-EU-ban minden tuningkocsi kesztyűtartójában ott van a mappa az összes szükséges papírral. De a magyarok az autók terén is tálentumok: okosba' megvett ültetőrugó, túlméretes felni, sokszor nem jó váltóméretben sufniban beeépítve, mert hiszen mi nem csak a tízmillió futballszakértő, hanem a tízmillió autós szakember országa is vagyunk.
A rádió és a hangereje nem tartozik az üzemeltetéshez nélkülözhetetlen műszaki egységekre, így arra nincs is megkötés (bár, ha egy mentőnek nem állsz meg, mert nem hallod a kocsiban üvöltő zene miatt a szirénát, akkor a közelben ólálkodó rendőr simán félreállít. )
-
GALARDO
addikt
Na ezt az eldzsít, elfogadnám.
-
nagyúr
K>rvaélet. Elromlott a hűtőnk. Belül a villany ég, de nem hűt. 2 motoros, alsó része fagyasztó (nemhasználjuk,de bekapcsoltam, az megy, az a motor rendben), de felül amit használunk, nem hűt... lehet elszállt belőle a gáz,vagy nem tudom. Tud valaki megbízható hűtőszerelőt itt pesten?
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #67738 üzenetére
Akkor lehet, hogy 'Zsanett' férfi lett volna, és csak egy álnév?
Én mentem múltkor suliba, és elmegyek egy bizonyos gimi mellett, hogy megcsodáljam a sunákat, üvölt a kocsiban a zene, kezem kint az ablakban.. aztán kint álltak a rendőrök a sarkon a stoptábla mellett, és pont nem láttam őket. -Most halkítsam le a zenét vagy ne?! ...de nem halkítottam... persze néztek 'megbüntetem' szemmel végig. Mondjuk szemből intettem egy audisnak, hogy nyugodtan jöhet, én ráérek.
Na jó az az üvölt nem volt olyan hangos, de azért gondolom hallották a basszust, mondjuk ezért amúgy büntethetnek, megállíthatnak?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz icecave #67736 üzenetére
Erről jut eszembe. Én pár éve éjjel a síneken fordultam vissza, mögöttem egy rendorautoval nem vettem eszre mert esett az eső, és nem töröltem le a hátsó szélvédőt.
Hirtelen ötletem az volt hogy nem érzékelem őket, ezért beletapostam a gazba és a következő utcán befordultam de megjött az eszem és szépen lelassitottam, félreálltam mint egy rendes állampolgár. Megbüntettek természetesen amit később ismerős által elintéztem.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz -secret- #67733 üzenetére
B+! Odaírhatnád, hogy állatbarátok ne nézzék meg...
Más: A második jó is lenne nekem. Bár van egy kis SGS beütése, így előröl.
Ez már a nagyon kéne kategória...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
+ facebook vidi omg.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Boldog Szülit icecave.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #67728 üzenetére
Há, dehát az én születésnapom bakker, nem az enyémet kellene simogatni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #67722 üzenetére
Na jó itt a csápom
-
nagyúr
válasz manchester85 #67724 üzenetére
Hát az alap persze, de az emberek fejében mindig irreálisak az elvárások (média dolgozik ugye). Tisztelet a kivételnek.
-
nagyúr
válasz manchester85 #67722 üzenetére
Pont azon gondolkodtam,hogy egy esetleges topik találkozó alkalmával lennének csalódások... csak egy példa: ugye aki a kondiról beszél, az átlagemberben az merül fel,hogy húúú, biztos ki van gyúrsa, az eszébe sem jut valakinek, hogy azért jér valaki kondiba, hogy fitt maradjon, hogy mozogjon, hogy formában tartsa magát, stb... csak az,hogy akkor biztos szekrény
-
manchester85
veterán
-
nagyúr
válasz manchester85 #67720 üzenetére
Mondjuk itthon a férfiakat sem kell félteni, azok is megérnek egy misét. Mindkét oldalon szerencsére van jó példa is, csak ugye ezek ritkán találkoznak. Épp ezért van annyi negatív példa.
szerk.: vadászcsiga szándéka nem ez volt, szóval alapból nem feltételeztem, hogy azért linkelte be nekem a verset, hogy "Ez lesz az utolsó, te kis g*ci"
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz -secret- #67712 üzenetére
Hogyisne. Akkor mar inkabb vigye a jegyemet. Visszament már amugy az őshazájába. Érdekes egy kultúra amugy, kb a nőket csak az érdekli, hogy "lássa hogy szereted". Aki ezt eloszor bizonyítja, ahhoz hozza is mennek lazán. Tetszik a felfogás, a magyaroknál meg még a pocsék vágósuklyúaknak is akkor arcuk van, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy a bicska, vagy a nevetőkönnyek csillapítását szolgáló zsebkendő nyomja a zsebét.
Barátságtalan egy nép vagyunk, ez az igazság. Talán csak a franciák utalatosobbak nálunk.
Vadaszcsiga!
Miféle presztízst? Poenbol arra akartam kilyukadni, hogy rá ne hozd a babonat Icecave-re, hisz József Attila 32 éves is maradt. A képet nem a verssel vetettem össze, egyszerűen hozzatettem, hogy mivel tudom, hogy Icecave is szereti Armint, igy nem csak öncélúan küldtem valami képet.
Icecave!
Ja, de egy mocskos női szajtól, ordibalos őrjöngő picsatol rosszabb nem sok van a földön.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nagyúr
Ismét köszi.
GALARDO: 10 év múlva igazad lesz (persze, optimális esetben, ha még élek akkor, ki tudja).
Elaludt az edzőtársam, remek. Később megyünk. Megvárom, mert nemsokára elköltözik, mint írtam, szóval mehetek hosszú idő után újra egyedül edzeni.
vadászcsiga: Nekem tetszett a vers, sok emléket felidéz bennem amúgy is. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #67711 üzenetére
Hahó! Ez csak egy vers Abból is presztizskerdest csinálsz ki ad virtuálisan nagyobb ajándékot?
-
Arcképgyáros
válasz manchester85 #67711 üzenetére
Te ráküldöd a vietnámi barátnőidet.
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #67710 üzenetére
32 éves lett ő ja, es annyi is maradt. Icecave is trance (Armin) fan, annak ellenére hogy ő kevesbe hangoztatja, de azert a screenshotjaiból mindig kiderul. Szal nem csak e-penisznövelés miatt tettem be a képet. Nem csak.
Vadaszcsiga!
De ezzel nem ártok senkinek, te viszont bajt hozol ra.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #67709 üzenetére
Mert? Jobb mint egy Armin jegy amire te mész el
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #67706 üzenetére
át, mindig azt gondoltam, mikor ez a verset valahol hallottam/olvastam, hogy "Óó, ráérünk arra még"... erre nem itt van a kis dög?
-secret-: Thank you monkey
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #67706 üzenetére
Juj, ezt még mindig tudom kívülről.
-
vadászcsiga
félisten
-
nagyúr
Köszi. Igyekszem ésszel, mert aztán görnyedhetek a budin
manchester85: Köszi. Erre mész majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest