Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #63798 üzenetére
dehogy győzlek, annyi energiát nem ölök bele a dologba
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #63794 üzenetére
irigykedsz, vagy fedezzek fel én is valami ilyesmit?
nem járhattunk egy térre, de legalábbis én max jóval később, nem vagyok olyan öreg mint ő meg te.
-
b4zsi-
őstag
válasz vadászcsiga #63781 üzenetére
Amazon Gift Cardra váltom be az FMA-t akkor tudok Androidos appok venni csak az Amazonról? Hát ez rohadt jó.
vedd le a notesztokot és lám eladó LG G2
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #63793 üzenetére
Joey
Látom egy játszótérre jártál handrassal, hasonló a szókincsetek[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #63790 üzenetére
Szerintem nem vagod a poént. En csak a notesztokról beszélek. Vagyis hogy az kerül le az aláírásból.
i6 Silver
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #63787 üzenetére
de
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #63789 üzenetére
Én is. Megvehetnéd
Szerintem dragán adom, pedig profi kis cucc -
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #63787 üzenetére
Kiváncsi vagyok, mikor kerül le a notesztok az aláírásodból.
i6 Silver
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #63783 üzenetére
A Moto csak 30 fps-t tudott, csak azért nem kapkodok (megint) utána. Az i5 szépen megy 60-at gyári szoftverrel is JB-vel, mint ahogy a burst mode is ott figyel. Jó lesz ez így
-
törölt tag
Szell Kalman ter a volt Moszkva, ugye?
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #63783 üzenetére
te mit látsz bele az lényegtelen. ne ferdíts. nem szép.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #63781 üzenetére
120 fps-t ráhegesztetted már?
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #63778 üzenetére
Nord azt írta azért vettem androidot hogy warezoljak
nem. -
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #63778 üzenetére
Na így már más a lányka fekvése.
Viszont az meglepő, hogy "csak" ennyi app-od van. Nekem az évek folyamán alap hangon 2-300€-nyi megvásárolt cuccom jött össze iOS-re.
-
vadászcsiga
félisten
Ácsi fiúkák. Nord azt írta azért vettem androidot hogy warezoljak, ez az egyik. A másik, ez egy ingyenes app és azért nem tudom letölteni mert 7 kell neki. Letöltöttem egy régebbi verziót ami fut rajta. A mactracker vagy miről van szó, most nincs előttem az ipad.
És a végére egy lista az eddig megvásárolt play appokrol, és ebben az amazon appstore-osak benne sincsenek. -
r3dsnake
nagyúr
-
nagyúr
válasz r3dsnake #63773 üzenetére
Én meg nem, érthető okokból, a további frissitések csak mesterségesen/direkt lassitani fogják az iPad 2-t, kényszeríve az embert,hogy vegyen újabb eszközt. Persze, ok, hogy az új szoft nem megy úgy a régi hardveren, mint az újon, csak épp ugye az alap funkciók is rémálommá válnak sajnos...
Xero: ...és? Akkor mi van? Akinek jó a régi, minek frissítene? Persze, szóljanak, de ne így.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #63768 üzenetére
Magas labda, le kellett csapni!
(Mindenesetre ügyes terelés a warezolásról. ) -
r3dsnake
nagyúr
Te warezolsz, amit még reklámozol is és ő szánalmas?
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Pedig igaza van. Ha idegesít vedd meg.
Vagy a fejlesztő dögöljön éhen? -
nagyúr
válasz r3dsnake #63765 üzenetére
Persze, de lehet, ő szeretné, ha kevésbe b*szná az ember szemét... mondok egy példát. Ott van a k*rva settings ikonon egy badge, mert iPAdra van új szoft ugye és nem tüntethetem el, hogy "Oké b*zmeg, tudomásul vettem, hanem amíg nem frissítek, minden egyes alkalommal jól felb*ssza az agyam,hogy miért van az ott (tehát a figyelemfelkeltő célját eléri). Tehát nincs opció, csak a jailbreak arra,hogy eltüntessem. Legálisan csak az marad megintcsak, hogy lenyomják a torkodon, amit csak akarnak, ha nem tetszik, akkor vállald, hogy minden egyes alkalommal a pofádba villan a cucc és ez csak egy ilyen példa a sok közül... Nagyon szeretem az iPadot, de az ilyenek úgy fel tudnak cseszni agyilag,hogy csak na.
-
nagyúr
Nem feltétlen az hajtja, egy darab illegális cuccom sincs androidra, mindent megvettem, ami kell. Ami zavar,hogy vannak alkalmazások, amik mindenképp reklámosak, nincs olyan opció,hogy megveszem és eltűnnek. Nem is értem, miért van ez így. Lehet, úgy vannak vele, így több lé jön be a reklámokból, mintha valaki egyszer kifizeti érte a lét?
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #63756 üzenetére
Basszus, hát persze, hogy hatnak ránk, ezért is használjuk! Ha nem hatnának mi értelme lenne? Pontosan ezért van kint pl. a mailnél, hogy munka közben ne feledkezzem meg, van még elintéznivalóm. (A Reedernél meg egyszerűen jobban néz ki az ikon, megtöri annak túlzottan egyhangú szürkeségét.)
Ezért piros a behajtani tilos tábla, a stoptábla, a közlekedési lámpák felső színe; sőt ezért is árulnak a hölgyeknek vörös, kacér fehérneműket, hogy elcsavarják vele a párjuk fejét. Ha a nejednek van ilyen, csak nem akarod vele kidobatni?
Varez alkalmazás az iPaden?? Így már nem csodálkozom, mi hajt téged az Android felé.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #63760 üzenetére
Deltára? Magyon szerettem. Kicsi voltam még, de nagyon érdekeltek, amik benne voltak, nagyon vártam mindig. A bevezető zenéje még most is itt cseng a fülemben.
r3dsnake: Pedig nem kell nagy ész hozzá, hogy az ember lássa az összefüggést. Figyelemfelkeltésre szánták iOS-ben is, és az állatvilágban is ezt a célt szolgálja a piros szín, de ezt tudod. Akkor?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Persze, nekem aztán közöm nincs az állatvilághoz... Csak tényleg nem értem hogy sikerült összefüggésbe hozni az állatokkal az iOS badge-jét.
-
vadászcsiga
félisten
Most már legalább ezt is tudjatok hogy miért piros és nem pl zöld a badge.
Kedves nézőink a téchnika és a tudomány újdonságait hallottak, jövőhéten újra találkozunk.
Ala Delta. Ki emlékszik rá? Kudlik Júlia, hóviharban előre törő Amundsen talán? Á ő nem lehetett. Na mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #63758 üzenetére
Vagy rózsaszínt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Meddig tart más szint választani?
Ne warezolj, akkor tudod frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
Mi is a természet részei vagyunk. Lehet hogy tudatalatt de hatnak ránk az ilyen figyelmeztetésék. Engem zavarnak ezek a piros számok. Most is van egy warez app az iPademen és utalom hogy ott figyel egy az appstore-on hogy frissítsem
Drodion pl egyszer napközben jön egy értesítés abba a lehúzható ízébe, nemtom a nevét, slide-al eltüntetem aztán nem basztat többet.R3dsnake
Te is csak élsz a világban de nem figyeled az élővilág ilyen apró történéseit. Hiba[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #63749 üzenetére
Wow, ez aztán az összefüggés.
-
törölt tag
napizene, Ki van a cerka.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #63749 üzenetére
Pontosan, kiváló figyelemfelhívó, ezért szeretem.
Amúgy mi közünk a bogarakhoz? Felhozhattad volna a lakberendezést is (ott a hálóban ajánlják), ennek is kábé annyi köze van a badgethez, mint az állatoknak. -
Arcképgyáros
válasz Totheground #63748 üzenetére
Köszi!
-
-
nagyúr
válasz r3dsnake #63739 üzenetére
Értem én, neked a letisztult kell. Legyen minden ikon egyforma, sőt, egységes háttér, egy betű. Ajánlom a word-ben gépelést, és kész is. Letisztult, egységes.
Egyébként meg ki mit szokik meg. Elején nekem is furcsa volt. Most meg az iOS furcsa. Ennyi.
joey20: Így van, ami nagyon b*szta a szemem, ott lecseréltem az ikont másikra. Nem kell hozzá jb, 10 mp az egész Ezt hiányolom az iOS-ből is.... ami nem tetszik,engedjék lecserélni legálisan. Ne pedig a "Szokd meg paraszt, ez van" dolgot erőltessék.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #63737 üzenetére
Ez nagyon tetszik. elküldöd?
voyage3st@gmail.com
Mármint a hátteret.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Más: látom egyik képen a raszta hajat. Na az az, amiből ki lehet kergetni a világból... undorító, igénytelen, 100ból egy ember tudta karban tartani/tartatni. Eddig akárhány emberrel "volt dolgom", mindegyiknek már össze volt állva a kosztól/zsírtól, gyááááá.
madgie: Én szeretem, ha kintvan és rá tudok pillantani. Mivel ablakon kinézve az idő csalóka, így mindig csekkolom, mielőtt elmegyek otthonról,hogy hogyan is öltözzek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #63721 üzenetére
Jó ez a szarvas, tetszenek az ilyen geometrikus cuccok, épp ilyen tetkókat kerestem múltkor.
Amúgy én is viszonylag gyakran cserélem. Most épp ilyen:
lockscreen
homescreen -
Xero
nagyúr
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz manchester85 #63717 üzenetére
Csak bedobtam úgy általánosságban. Kinek nem inge... Épp néztem 9gagen a friss postokat, és egyből az ugrott be, hogy ez elfért volna már párszor itt, that's all. Tényleg nem szántam senkinek konkrétan.
-
r3dsnake
nagyúr
Ezt csak úgy itt hagyom. Ok nélkül.
-
szentkuti11
addikt
Nem tudom volt-e már
-
joey04
titán
-
b4zsi-
őstag
Remélem Dzsudzsák nem fog ilyen autót venni, mert eddig se a vezetésre koncentrált, de ezzel növelheti az autótörés statisztikáját.
-
GALARDO
addikt
válasz manchester85 #63706 üzenetére
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #63704 üzenetére
Jaja, ezzel a mottóval:
"mi is tudunk fagyni, nem csak a droid"
i6 Silver
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #63704 üzenetére
Droidos változata már van.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
napizene Dipa, Bom, Fura Csé - Talpra magyar
Fura 1:09-től..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest