Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Keresztlányom 7 hónapja jár iskolába, és ilyen feledatokat kapnak. Logika az egész matek könyv, számolni csak úgy mellesleg tanulnak.
Az első megfejto kap egy simit a buksijáraBocs
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #65692 üzenetére
Alakul a gear:
Amúgy eszméletlen a stabilizátor benne, nagyon "odarántja" és fixen tartja a képet, közelébe se ér a 18-105 stabija. Viszont dögnehéz.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #65682 üzenetére
Megvettem, nagyon fasza.
-
Rage47
veterán
olvastátok, hogy a következő iphone 4.7 és 5.5 colban lesz kapható?
az a baj, hogy az ilyen pletykák most már általában megvalósulnak... láthattuk tavalyról is[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz vadászcsiga #65682 üzenetére
Sziasztok!
Látom akad itt pár profi fotós!
Én életen első dslr vásárlása előtt állok. Canon 600D vagy Nikon D3200 lenne a kiszemelt példány.Szigorúan hobbi célú a felhasználási terület,szóval családi események, kirándulás,kutya sétáltatás illetve mikor eljutok horgászni a nagy hal is ott legyen a képen.Általában a 18-55 szetteket nézegettem,de ha természet béli fotózást is szeretnék akkor melyik obit vegyem még hozzá illetve mi a véleményetek a kiszemelt vázakról??
Köszönet előre is!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #65655 üzenetére
Na a mamutba tettem még egy kört....
Egy kedves csaj fogadott, mondta ez úgy van ahogy mondták az előzőhelyen, sajnos ki kell küldeniük megvizsgálásra...Mondtam akkor hajrá, de korrekt volt, mondtam jó lenne ha kicserélnék, mondta beleírja nekem ezt is hogy új készülékre tartok igényt, elvileg 90% esélyt lát rá hogy újat kapok. Még mondta azt is beleírhatjuk hogy volt fólia rajta, és azt is küldenek hozzá majd pluszba...Akkor ide adta a jelenlegi legnormálisabb cserekeszúléküket (ha jól látom HTC Desire X), valamint látta a sim kártyám agyon van vágva, kicserélte egy újra ingyen, plusz a számokat is átmásolta a régiről....Szóval tényleg jó fej volt. Mondta max 2 hét...sdforlife: Vodánál cserélték azonnal?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #65678 üzenetére
Nem tudom mennyire hajlamosak elromlani. Ő második tulaj, de az első se használta az obit, ő meg kb. 70 képet csinált. Vázamon tesztelhetem is, adásvételit is szeretne írni.
Miért nem vennél amúgy? Lehet, hogy 200 is elég lenne (DX-en), de pl az 55-200-as nikon VR közelében sincs ennek az obinak minőségben. (És az 55-300 sem. A 70-300-as VR fasza, de a Tamron jobb.)
Jövőhéten megyek a szánhúzó versenyre és kellene valami 105mm fölé, mert az semmi ilyen eseményre. Portréhoz se jönne rosszul stúdióban 100mm környékén (az tuti, hogy jóval szebben rajzolna, mint a kitobi.) Ha pedig már mégsem lesz rá szükségem, valszeg ugyanennyiért el tudnám adni (vagy minimális bukóval).
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Gari nélkül ti mennyire mernétek cuccot venni? Van most egy obi, totál gyári állapot, alig használt, 68ért vihetném (konkrétan elhozná ma házhoz), bolti ára 105k. (Tamron 70-300 VC)
-
Cyberpunk
félisten
Na újra gyors a net. 490-ért 2 GB+Deezer. Az utóbbi nem érdekel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Istenem, mit össze sz*pok egy ismerős laptopjával, mire recovery-ből visszatettem a legális w8-at, majd frissitettem minden sz *rt rajta, majd most mire felmegy 8.1... Jesszusom, komolyan mondom, "más forrásos" windows-al tizedannyi para nincs, mint a legális megvásárolttal.
-
Tibee86
nagyúr
APR-ekben már február elején is volt javítás, szolgáltatónál passz.
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #65663 üzenetére
bepróbálnám másik üzletben is, bár nem kizárt, hogy mindenhol küldenék tovább a készüléket, erre még azt mondom, hogy belefér - bár a t-nél nem erőlködtek, amikor egy látható porszem volt az i5 kamera lencséjén belülről, hanem már adták is le a rendelést a cserés telefonra, és nem küldözgették sehová.
az bosszant inkább, hogy több vodás dolgozótól is hallotam már ezt a javítás dolgot, viszont sosem láttam/hallottam még garis keretek között javított készüléket magyarországon, pláne szolgáltatónál.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Jó csak érted ha mégsem cserélik mivel most a kamera védő üveg alatt van 2 szösz, azt elvileg nem nagy tudomány javítani/kiszedni onnan, viszont eleve f@sza fólia van az egész telefonon, azt gondolom leszedik (körbe biztos), ami már elég negatívum, és ugye mint elvileg mindenki másnak ezért csere jár nekem meg nem...Vagy szerinted ezért is adnának egy újat ha valóban van javítás....
Lényeg adjam be szerinted oda? Vagy menjek el másik üzletbe? Nem nagyon érek rá máshova mászkálni, de ha mindenhol azt mondják bevizsgálásra küldik akkor ugyan ott leszek...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #65655 üzenetére
voda...
a bevizsgálás(ra küldés részint) okés, de eddig sehol sem tolongtak az emberek - legalábbis magyarországon -, hogy nekik bizony javították gariban az iphonet, és nem cserélték gyárilag felújítottra...Zjunior; a t-nél adnak - bár nem kötelesek -, de kérni kell kell, és persze legyen is bent épp kiadható készülék.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #65656 üzenetére
Itt nem az a lényeg hogy ott kellene hagynom, mert azt lesz@rom, hanem hogy nem adnak újat lehet, hanem elküldik bevizsgálni, és javítják ha úgy van, ha nem tudják csak akkor cserélik. Itt meg mindenki azt mondja mindig hogy nem is javítják ezeket hanem egyből csere. Megváltozni meg nem változott ez a dolog mert a csaj, és a pali azt mondta ez mindig is így volt...Most akkor vagy a csaj, és a pali volt hülye az egészhez, vagy itt félre van informálva mindenki...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na elmentem a kamera folt hibával a vodába (westend), egy csaj fogadott, elkezdi nincs egyből csere, és sosem volt ilyen, elküldik az apple-nek, bevizsgálják, elbírálás után pedig ha tudják javítani akkor megcsinálják, ha nem pedig csere. Kérdezem ez régen is így volt, mondták igen, mondom milyen rég óta, elkezdi mindig is így volt...Mondom én úgy tudtam ez azonnali csere, ha nincs cserekészülék meg meg kell várnom...Elkezdi nekem ez tényleg sose volt így, oda hív egy pali kollégáját, és az is megerősített ebben. Mondom oké, azért még átnézek egy másik üzletbe hogy valóban így van e, mert én nagyon nem így tudtam... Időm nem volt még elmenni másik üzletbe, de már ez nagyon felbaszott...
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
Csak én nem találok S5 topikot?
-
Arcképgyáros
Kezdek megőszülni.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
madgie
titán
válasz manchester85 #65639 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz B-L-A-C-K #65620 üzenetére
Nekem magán és 4-5 GB-ot el is használok a havi keretből általában.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #65631 üzenetére
Az egyszerűvel természetesen csak egy kis egyszerűsítéssel éltem, nem akarom taglalni mi miatt zuhanhat le egy gép. Rengeteg oka lehet. Szerettem nézni a Légikatasztrófák című sorozatot,. Sajnos mindig lesz folytatás.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #65629 üzenetére
"Egyszerűen lezuhantak"
Nem tud egy gép csak úgy lezuhanni. Valaminek történnie kellett azért, szal ha "simán" lezuhant, annak se ártana megtalálni az okát. Egyébként egy gép lezuhanásához egyszerre kell egymástól teljesen független hajtóműveknek meghibásodnia, amik közül ha csak egy működik, a gép már le tud szállni valahogy, lényegében külső beavatkozás nélkül egy mai repülőgép nem tud lezuhanni. Amúgy meg ne ijesztgessetek, holnap repülök.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
napizene éjszakára
nem épp szokványos tőlem.
-
B-L-A-C-K
titán
Távirányítással térítették el a maláj gépet
Ja persze, és a ~240 emberből egy sem tudott jelezni hogy gáz van...
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #65625 üzenetére
Nem a balt. Próbáld ki
-
manchester85
veterán
-
GALARDO
addikt
Napizene. Milyen szép az a gitár.
Ui: A hangot érdemes levenni.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #65615 üzenetére
SG-nek sincs semmi köze az iPhone-hoz
-
manchester85
veterán
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #65614 üzenetére
Eleinte én is vártam a szinkronra, mert nem jött be az eredeti hang, de aztán meguntam a sok várakozást és simán megszokható szinkron nélkül is, nem az a gond, a 11.évadot is angolul néztem és az jó volt, egyszerűen tényleg nagyon gyenge lett az utolsó évad
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tim82
félisten
válasz bobooo #65608 üzenetére
Nekem 8 GB van, duonet opcióval megosztva az iPad Mini és a subnotim között (mindkettőben van egy mobilnetes sim).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #65611 üzenetére
Semmi köze az ATB-hez. Eleve ez egy feldolgozás, egy igen jó brit pop-rockzenekar (london grammar) egyik számából készült remix. ATB az tinglitangli zene.
Cyberpunk!
Nyomjad végig, eleje csak a sablon, nagyon jó amúgy.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
(#65492) Ragnar95
Most jutott eszembe hogy tegnap kerdeztél tőlem
10. évad, csak a szinkronosat fogyasztjuk, szerintem nagyot dob rajta talán azért nem tetszenek neked a későbbiek nem?[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #65609 üzenetére
Elég volt az első 10 másodperc, amíg nem akadt ki a töltés.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #65609 üzenetére
ATB feeling. Tizenkettő egy tucat. Amúgy jó
-
manchester85
veterán
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
De jó megint belassítotak kapják be! Na majd áprilistól változások lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #65602 üzenetére
Ok köszi túltárgyalva (többen ne írjatok hogy cserés ), holnap viszem is be...Viszont tudom így már akkor hogy jár ilyenkor a csere, de tényleg elég pazarlásnak tartom, hiszen csak egy szétszedéses tisztítás kellene neki és kész...Viszont ha már így alakul és ha megjön az új be se kapcsolom, eladom, jöhet az 5S.
Ragnar95: Akkor rájuk borítom az asztalt... Amúgy ha mindenki mondja cserélték nekik ezzel, nem hiszem hogy pont velem szaroznának, de ha meg is elkérem a panaszkönyvet, beleírok, és megyek egy másik üzletükbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest