- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95 #65396 üzenetére
Lol. Miért kellene telefoncserénél pl TELJES Mac arzenált cserélned? Ezt a mondatot azóta se tudom sehova tenni
Az meg hogy az annak idején kijött ICS-hez hasonlítasz még mindig az a tájékozatlanságodat tökéletesen leírja: azóta eltel 2 év... szerinted azóta a tökeiket vakargatják a Googlenél? A fenét
évente félévente jönnek a verziófrissítések.
Amúgy az anyaghasználat iPhone-nál tényleg brutálisan jó. Nem értem miért kell erőltetni ezt a gyatra műanyagot bármilyen másik telónál. A csúcs a Note 3 bőrvarrás UTÁNZATÚ hátlapja.... kritikán aluli
-
Totheground
addikt
válasz
HUTCHDB #65394 üzenetére
Épp most volt nálam egy one egy hétig. (heh)
Egyeltalán nem éreztem gyorsabbnak kb semmiben mint az 5(S)-t. Van 1-2 ötletes megoldás, amit szívesen látnék az iosben is, de bőven van hátrány is, sőt, még több is.
És végül nem is volt kérdés, hogy 5S lesz az új teló és nem váltok ios vonalról. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ragnar95 #65396 üzenetére
de most fogsz a kezedben ilyen telefonokat, vagy csak emlekezetbol irsz?
az ics kb. fel evig volt androidon a legrosszabb rendszer volt.
a market es a store kozott az eg vilagon semmi kulonbseg!
a felho ugyanugy van a htc-nel mint az icloud, vagyis regebb ota vagy ezt sem tudtad?
minosegre meg a one es a iphone 5 kozott semmilyen kulonbseget nem erzek!(#65387) Blaise!
a samsung termekek konnyen eladhatok, csak ez az oka a beszamitasnak, semmi hiszti, tartom magam ahhoz, hogy a samsung semmilyen szempontbol nem lehet alternativa egy htc one-hoz, max a kamera amiben jobb, de errol mar irtam. -
Ragnar95
félisten
válasz
HUTCHDB #65394 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a HTC One-ról pont nem az maradt meg,h mennyire gyors lenne, az meg egy vicc,h gyorsabb, mint az i5
Tény,h az ICS óta stabilitásban/gördülékenységben sokat fejlődött a droid, nekem nem is ez a fő gondom vele, nem ez tart vissza a váltástól.
Ami nálam vízválasztó, azok az alábbiak: a rendszer kinézete, anyaghasználat, AppStore, iCloud. Előbbi kettő megoldható lenne, de utóbbi kettőre sosem lesz alternatíva, így vagy a teljes Apple ökoszisztémát kéne cserélnem, ami biztos,h nem fog megtörténni, mivel sem a windows, sem tablet fronton az Android nem alternatíva, így telefonnál sem merül fel,h váltsak... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ragnar95 #65375 üzenetére
nem is tudom :
névjegyzék?
hát a htc-nél pl. az első betű beütésére azonnal feladja a leggyakrabban használt kapcsolatomat, iszonyatosan gyorsan, könnyen, és nagyon pöpecül használható, nem kell görgetni, keresgetni, stb.---látszik, hogy nem használtál htc-t.flac-nál utána néztem, jogos
htc gyári füles nagyon jó!
de miért kell ragaszkodni az idióta elérhetetlen visszalépés gombhoz? a lehető legkényelmetlenebb megoldás, ráadásul nekem jobban kell a másik kezem ehhez a miniatűr kijelzőhöz (nem a telefon méretére gondolok, mert abban sajna sok a kihasználatlan hely), mint a nagy tepsi 5"-os kijelzőhöz.
kapcsolók variálása...miért kell mókolni? JB= root, instabilitás...vagyis ti mondjátok!
a htc one x-et vedd nyugodtan a kezedbe és néz meg mit tud egy 40-50 ezer forintos telefon!
kb. 2x gyorsabb érzetet ad az i5-től, de ezt úgy sem hiszitek....
a one, pedig mégjobb...ami viszont igaz, hogy mikroakadások vannak itt -ott, de az van bőven az i5-ön is.
úgy tudnám ezt szemléltetni, hogy az animációkat be kellene gyorsítani az iphone-nál, és azonnal az is itt-ott akadozna ugyanúgy mint az android.
már a kisegítő lehetőségeknél a mozgás csökkentését is bekapcsoltam, hogy talán, de ekkor meg annyit kell várni egy ablakanimációra, hogy megőszülök.higgyétek el nem tudjátok normálisan összehasonlítani, hallomásból, régi tapasztalatokból az iphone-t, mert az az előny ami volt, már közel sincs, ráadásul bármennyire bántják a htc-t, igen is nagyon minőségi készüléket ad ki, nagyon minőségi, a legjobban optimalizált és a legfrissebb androiddal.
én most párhuzamosan használom a két telefonomat, és nincs miért az iphone-hoz nyúlnom, mert SZÁMOMRA a htc a jobb.
a netezésnél lenne századmásodpercnyi előnye az almának, de az élményt elveszi a betakaró alsó, felső sáv, az amúgy is pindurka kijelzőbe.higgyétek el, nem akadékoskodok, saját preferenciáim vannak, mint nektek, de azt a begyepesedett sztereótipiákat, hogy az android szra, az android akad, az android lassú, az android újraindul és az android instabil felejtsétek el, mert én nem ezt látom itt a kezemben.
pl. az utolsó htc-met 15 napja vettem, azóta nem volt újraindítva, soha nem akadt meg, nem állt meg, semmi....tökéletes...jah, kivéve a kamerát, ami sajnos a one-ban gyengusz!off-off....
-
-
Totheground
addikt
Nekem a contactokhoz 1 dolog kéne: egy jobb keresés. Azaz a "számok által reprezentált betűk", tehát ha beírom, hogy 272, akkor pl dobja fel apám névjegyét.
A hagyományos értelemben vett filekezelőtől viszont óvjon az ég, más se hiányzik, hogy azzal kelljen szarakodni sima felmásolások helyett.
"Úgy mondjuk valóban meg lehetne oldani,h a home gomb körül pulzáljon, elég igényes lenne"
Ez viszont tetszene. Fől az új modelleknél az a gyűrű simán derenghetne ilyen esetben. -
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #65386 üzenetére
(#65388) nord_ +1 az áthúzott hangjegyre
Lassan kezdhetünk Coock barátunknak levelet írni, hogy miket kéne bepakolni a új iPhoneba meg iOS-be
-
nord_
veterán
válasz
icecave #65382 üzenetére
Na, ezt az egy dolgot hiányolom én is. Egy diszkrét, halványan pulzáló led jöhetne pl. a Home gomb köré, testreszabható színekkel, hogy külön jelezhesse a nem fogadott hívást sms-t, emailt.
Jah és még valami: ha leveszem a csengetést, tegyen már ki egy áthúzott hangjegyet a státusz-sorba...
-
Blaise
veterán
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #65383 üzenetére
UPC Webmail?
-
joey04
titán
válasz
Zjunior #65378 üzenetére
az nem jó, a led sokkal jobb. más kérdés, hogy ez is olyan szájhúzós, mert one-on igényesen van megoldva csak x percig jelzi, a samu az jól jelzi de bazári. még a nexus 5-nél egész korrekt. de htc megoldása azért tetszik nekem, szebb. de nem létszükséglet, csak azért jó ha van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #65366 üzenetére
Upc-re senki?
-
válasz
Zjunior #65378 üzenetére
Ja, az nagyon látszik, ha a hátlapra van lerakva a telefon
A másik, hogy JB-re hivatkozni azért nem minden esetben jó dolog... úgy értem, volt már, hogy egy-egy szoftra sok hónapot kellett várni, mit lett JB. Olyan igényei vannak, amik nem a "nagy kaland" kategóriába tartoznak, és androidon mókoklás nélkül, legálisan elérhetőek.
Amit még birok: "Jó úgy ahogy van". Hát persze, igényed van másra? Nem, nem oldjuk meg, mert "Jó úgy, ahogy van"
(és itt nem arra gondolok, hogy legyen megváltoztatható betűnként a font valahol, vagy ilyesmi "kisszutyok" dolgokra, hanem mondjuk pl. a cserélhető gyorskapcsolókra.).
-
Xero
nagyúr
válasz
HUTCHDB #65371 üzenetére
- Led nem butaság
- Minek azt változtatni? Jó.
- Semmi gondom a contactokkal, és a HTC megoldását sem éreztem jobb megoldásnak.
- Ezt sem értem minek állítgatni.
- Ott az iFiles ha ennyire vágysz rá, de ez még mindig nem kell ezen a rendszeren.
- ALAC-ot kell használni.
- A gyári füleseket egyből el kell dobni jó messzire.
- Ne legyen több gomb. Ez nem az rendszer.
- Ez jó ötlet.
- Ez is az.
- Pont sosem volt lassú. Inkább legyen fluid, mint össze-vissza működő raw scroll. -
joey04
titán
válasz
Ragnar95 #65375 üzenetére
értesítési led nem valószínű,h valaha is lenne az iPhone-ban, bár ki tudja
olyan szempontból nem valószínű, hogy a gépeikből is kivették, de macbookon a sleep jelzése, meg az akksi jelzése igencsak igényesen volt megoldva, valahogy biztos át lehetett volna úgy emelni, hogy ne legyen bazári mint mondjuk a samsungomon. mondjuk ahogy htc one-on megoldották az odabasz szvsz. -
Ragnar95
félisten
válasz
HUTCHDB #65371 üzenetére
Nem is értem, minek próbálkozol újra és újra iOS-el, ilyen igények mellé egyértelmű,h android kell...
-értesítési led nem valószínű,h valaha is lenne az iPhone-ban, bár ki tudja
-változtatható billentyűzet JB nélkül szinte biztos,h nem is lesz
-nem tudom, mi bajod a névjegyzékkel, szerintem tökéletes úgy, ahogy van, de ebben sem várható változás
-fájlkezelő az Apple elvei miatt nem is lesz, bár pl iFiles-al el lehet boldogulni
-flac lejátszó van egy rakat, pl Capriccio
-fülest vegyél külön, a gyári füles a legtöbb modellnél nem egy nagy szám, ha vájtfülű az ember
-back gomb szintén nem várható,h valaha lenne, ha nőni fog a kijelzőméret, akkor valószínűleg minden programban slide-al lesz megoldva a vissza opció
-kapcsolók variálására ott a JB
-időjárás kijelzést valóban jól elb@szták, de ezzel azért együtt lehet élni, kb 2mp megnyitni az időjárás appot, ez nem ok a váltásra
-az utolsó pontod meg remélem egy vicc,h az iOS sebessége lassú számodra, de egy HOX az már jó... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Blaise #65372 üzenetére
de ezek miért nagy kérések?
korábban nem volt notibar....lett
korábban nem voltak azonnal elérhető kapcsolók lettek, ráadásul frankó helyről, alulról előhúzhatóan
mibe kerül egy flac lejátszó, és egy értesi led?
miért nem szabad a billentyűzetet lecserélni? a storban ettől sokkal bonyolultabb alkalmazások megvásárolhatóak.
nekem magyar ékezetes kell...meg még kb az emberek 80 %-ának..kénytelen vagyok ékezet nélkül pötyögni telefonról.
stb.stb.de ezekkel ti, mint iphone-t használók, nem értenétek egyet?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
joey04 #65364 üzenetére
igen, biztos, hogy ki fogom próbálni.
ami nekem kellene:
-egy értesítési led,
-változtatható billentyűzet,
-normális kontatkt kezelő (még amiért fizettem - contactsXL - sincs olyan jó, mint a htc-jé) e-
-video felbontás állíthatóság ( a szintén megvett filmic pro sem az igazi)
-normális fájlkezelő ( file maneger az új rendszeren nem működik )
-flac lejátszó
-olyan fülhallgató, ami nem esik ki a fülemből,
-alulra valahová egy back "gomb" mert a sokak által a legjobb megoldásnak titulált oldalra húzás nekem hol megy hol nem, sőt több program erre nem is reagál (pl. dropbox)
-notibár, vagy az alulról felhúzott kapcsolók szabad variálása
-vissza az időjárás kijelzést az ios6-ból
-és sebességnövekedést az általános használatban, mert ezt a lassú le fel görgetést nem lehet megszokni, ami pl. a beállításokban, vagy a böngészőben is van. -
Ragnar95
félisten
Egyre többen tartoznak a topikból az utóbbi kategóriába
-
vadászcsiga
félisten
Asszonynak újraraktam az iPadjét, upc mail van neki beállítva, és most a szerverről tölti le a több ezer levelet újra. Hogy töröljem onnan őket mert ugye ios-ben mailben nincs select all gomb, egyenként mert hajtépés a vége. Microsoft outlookot most nem telepítenék windowsra csak a ha muszáj
-
ripla
addikt
figyeljetek csak, nagyon fontos kérdés!!!
ha rámegyek a beállítások - általános - visszaállítás - összes tartalom, beállítás törlése opcióra. akkor a telefonról csontra törölni fog mindent, fullos reset lesz, és lehet belerakni egy másik sim kártyát, illetve egy teljesen új telefonként használni, igaz?
-
válasz
manchester85 #65361 üzenetére
Hát nincs is ezzel semmi baj, a legtöbb ismerősömnek az a rögeszméje, hogy ha androidról jön valaki iPhone-ra az csak megváltás lehet, maga a mennybemenetel, fordítva viszont csak ördög és pokol... Aztán ha valakinek mégsem a fent említett 2 eset áll fenn, azzal valami baj van. Ezért próbálnak meggyőzni páran nap, mint nap, hogy iOS-ről Androidra váltásommal egyszerűen nem lehetek elégedett. Ha az vagyok, akkor sem, értsem már meg
-
Tim82
félisten
válasz
joey04 #65357 üzenetére
Ez mondjuk nettó hülyeség a tesztben (ahogy a wifimodul dual band-képessége is, amit azóta is javítanak, hiába írtam mind az 520, mind az 525 tesztjéhez hozzászólásban, hogy nem így van).
Mondjuk legalább a hátlap nem saját hülyeség, megnézték hozzá, hogy a Nokia milyen okosságot ír.
sdforlife: úgy, hogy a két felső saroknál nyomorgatod egy kicsit a telefont (két kézzel, hüvelykujjal a sarkoknál, a mutatóujjal meg a hátlapot nyomod), utána könnyen le lehet szedni a hátlapot. Nem kell próbálkozni alányúlni körömmel, meg egyéb medzsikek.
-
joey04
titán
válasz
#51177472 #65355 üzenetére
nehezen a teszt szerint.
A hátlapot úgy kell levenni, hogy az ember - félretéve aggodalmait - izomból passzírozza a kamerát, s közben kicsit próbál valahol alányúlni a burkolatnak. Siker esetén a jutalmunk, hogy megtekinthetjük az akkumulátort, amit ki kell venni akkor, ha a microSIM-et, vagy a microSD-t szeretnénk babrálni.
-
törölt tag
És hogy lehet levenni a hátlapot?
-
válasz
vadászcsiga #65347 üzenetére
a nagyobbakat nyomjátok már, hogy legyen minek örülni azoknak, akik mobilinternetről benéznek...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
joey04 #65338 üzenetére
A 3g nem tudom, 4-ről beszéltünk. Az csak akkor dobta el, ha épp a kezedben volt.
Ha ritkábban fogtad meg, mint 2-3 perc, akkor jogos a felvetésed.
"az a 2-3 csík jó lesz 1-2-nek is."
Ahol más telefonokon 1-2 csík volt, ott az i4-en már rég "nincs szolgáltatás" feliratot lehetett látni csíkok helyett.
De már nagyon túlbeszéltük ezt a témát. -
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #65339 üzenetére
Lassú vagyok.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #65339 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
Tibee86 #65336 üzenetére
3 percenként lefagy, és minden másodikban újraindul...
a 3g sem dobta el a jeleket minden másodikban.
az a 2-3 csík jó lesz 1-2-nek is.
37: a szakmaiban az előzmény, de ott már off. eredeti az volt, hogy inkább a bugos ios 7 mint a térerőt eldobó hw hibás i4. erre mondtam, hogy olyan bagatell dolog volt az a hiba, hogy még a mostani szoftveres gondok miatt is több hívás szakadhat meg, mint az i4 hibája miatt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
joey04 #65333 üzenetére
De pont az a gáz, hogy ahol többi telefon még vígan elvolt akár 2-3 csíkkal, ott az i4 már szenvedett. (BP-n, nem barlangban.
)
"több hívást buksz az összeomlások és újraindulások miatt"
Ezt egy kicsit túlgondolod szerintem. Ilyenről példát még egyik topikban sem olvashattunk, ekkora gáz csak nincs a 7.1-gyel, hogy 3 percenként lefagy, és minden másodikban újraindul... -
joey04
titán
Tibee: ezerszer inkább dobja el a hálót olyan helyen ahol a többi készülék is alig él, minthogy annyi szoftveres bug legyen a rendszerben mint most. mert ha nem egy barlangban élsz, több hívást buksz az összeomlások és újraindulások miatt, mint az alacsony térerő mellett előforduló hálózatvesztés miatt.
-
-
lacy86
addikt
Ez mennyire szamit "jonak"?! / 4S , 7.1 / Bocsi a nagy kepert!
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #65272 üzenetére
Látom, nem jött át.
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #65315 üzenetére
igazad lesz.
Bad news: after five months of testing, iOS 7.1 has an iPhone battery-killing bug. Good news: iOS 8 is only 6 short months away. Maybe 7.
-
Cyberpunk
félisten
Én meg maradok egyelőre 7.0.6-on.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #65313 üzenetére
Mire? Szalámire.
Amugy kurvajo ez a 7.1, most total nem erzem szukseget, hogy i5-re valtsak.
-
joey04
titán
válasz
B-L-A-C-K #65318 üzenetére
kicsit olyan mint a droid már.
Van akinek semmi baja, van akinek meg laggol. Van akinek clean install után is laggol, van akinek ota update után sem. ezért aztán szerintem nem is lenne megoldás az erősebb vas, mert azon is ez lenne. ami engem meglep hogy újraindul. ez számomra döbbenetes. mert egy laggolás vagy 1-2 bug oké (vagyis nem, nem oké, de szájhúzással ráfogom, hogy 64 bitre optimalizált rendszer, meg bele kell tanulni, meg blabla, bár ennyi pénzért...) értem én hogy nálad nem, de ez nem vigasz azoknak, akiknél igen. -
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom nekem miért van az hogy 5 napja használom a 7.1-et és még semmi hibával/buggal nem találkoztam. Annyi esetleg hogy az sms bill-t mikor elforgatom nem egyenletesen fordul el, ezen kívül semmit nem tapasztaltam még 5 nap alatt tényleg, pedig rendesen használom....
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #65315 üzenetére
Szerintem erősebb vas nem kell a 7-nek, egy 5 is bőven elég. Csak tele van buggal meg instabil az egész.
-
whitezo88
nagyúr
na ilyen se volt még: kifagyasztottam a 7.1-es iosos iphonet. lőttem egy képet, majd rögtön meg akartam nézni. és kifagyott, semmire se reagál...
mod: na most indul újra magától...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #65309 üzenetére
Akkor más forduljon meg?
-
manchester85
veterán
Ilyen meg se forduljon a fejedbe.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #65303 üzenetére
Az életet, nem Cyberpunkot
Gyanús vagy te nekem. Némi látenciát vélek felfedezni benned -
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #65305 üzenetére
Ki mire érti az élvezzük az életet-et ugye.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #65303 üzenetére
Miért? Nagyon kedves ember vagyok.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #65302 üzenetére
"Olyan rövid az élet, élvezzük inkább"
Cyberpunkkal?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #65300 üzenetére
Én még mindig nem szoktam meg. Ma is képet akartam átküldeni iPadre wifin, Photo transfer app megnyit, de azonnal bezartam mert közben eszembe jutott hogy a fotóknál ha kijelölöm a képeket és a megosztásra nyomok ott lesz az app ikonja ami rögtön küldi is át.
Cyberpunk
És számít ez? Olyan rövid az élet, élvezzük inkább ne ilyen haszontalansagokon akadjunk meg. -
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #65299 üzenetére
Gyors jeleneteknél feltűnő, amúgy nem zavar. Én a plazma vibrálását sem látom.
Szerencsére, így nálam az a favorit TV-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s