Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95

félisten

válasz manchester85 #27013 üzenetére

Ez mondjuk igaz, a beszédstílus az változik a nyelv sajátosságai miatt :B De én ettől nem félnék, ahogy tehetem, megyek külföldre, mivel itt bármikor összeomolhat az ország és nincs kedvem tovább ilyen körülmények között tengetni napjaimat, egyre inkább azt érzem, hogy ahogy tehetem, menekülnöm kell innen, ami egyáltalán nem jó, mivel itt kell hagynom a családot, barátokat, szülőhelyemet és mindent, amit ismerek. De még most jár a legkevesebb veszteséggel a dolog, így minél korábban bele kell vágnom a dologba.
    Amúgy ez szerintem is szemétség,h a nyelvvizsgán a formális dolgokra mennek rá, így lehet, hogy egy komolyabb (IELTS,TOEFL, Cambridge) C1-el sokkal jobb a formális angolod, mint sok anyanyelvű embernek, tőlük mégse kérnek nyelvvizsgát, csak ugye az érettségit, ami jóval egyszerűbb :DD De ez természetesen így van, ahhoz, hogy teljes mértékben elsajátíts egy nyelvet, akár 4-5 év anyanyelvű környezetben való lét is kellhet, hogy a mindennapi élet minden kis finomságát, kifejezését megtanuld, de ha jó alapokkal indulsz, akkor nem sokáig lesznek problémáid, 1 év alatt simán eljutsz olyan szintre az adott országban élve, hogy bárhol megértesd magad és bárkit megérts.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés