Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
válasz radi8tor #193349 üzenetére
Egészségedre, én előre gondoltam, hogy miket is fogok enni a következő időszakban, így gondoltam rendelek egy utolsó pizzát az évre mellé meg iszom egy Peroni-t - halászlé, töltöttkáposzta, rántotthal, sütemények előtt csak kell egy falatnyi kis itália.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Zoona
aktív tag
Ki hogy áll a karácsonyi hajrával? Bejglik készen? Kirepedtek? Jól fog jönni most egy kis pihenés mindenkinek - bár sokszor nem a pihenésről szól ez a párnap.
-
Zoona
aktív tag
válasz lugosi #193247 üzenetére
Mindenhol az új fekete volt kitéve, media, istyle, icentre, miskolcon mediamarkt/telekom. Telekomba van még egy Csillagfény az sem rossz, de gondolom a silver azért más:S
Opció lehetne egy használt s9 feketében, az a matt mégis csak szebb. Félek ettől a fényes feketétől:S de egy jobb állapotú használt s9 meg majdnem ott van mint itt Aprón az s10-ek 168k forintért, és maga az S10 kényelmesebbnek hatott:S vagy várok egy évet az s11-re
-
Zoona
aktív tag
Gondolkodok már egy ideje Watch vásárláson, héten voltam Pesten, próbálgatni és elég kényelmes az s10-es, de sajnos Silver sehol se volt kitéve ez a fényes fekete nemtetszik, s9 midnight tetszene de az használtan nem sokkal olcsóbb mintha itt apróról venne az ember egy bontatlan s10-et.
Ti mit gondoltok, bevállalható apróról (168k most) egy s10 tekintve hogy arra csak 1 év Apple gari van, vagy akkor már biztonságosabb egy Apple.hu és 2 év gari, hiába drágább? Órám még nem volt Apple, de ha olyan mint a telefon akkor mindegy lehet az 1 vagy 2 év gari, jóeséllyel nem kell rá :S
silver órát használ itt valaki, nem láttam még élőbe, de az tuti h boltba próbálni esélytelen szép az élőbe?
-
Zoona
aktív tag
válasz ittakary #193036 üzenetére
Nagyon szép darab Én is imádom a Citizenem, idén lesz 8 éves már. [link]
most hogy gondolkodtam a s10-en, mivel nem tudom mennyire van szükségem egy okosórára és szembejött ez [link] , bár a citizenen jobban tetszik de egy fémszíjasat vagy s10 et szeretnék
-
Zoona
aktív tag
válasz r3dsnake #193029 üzenetére
Nekem most egy bőrszíjas analóg órám van és hirtelen felindulásból elgondolkodtam egy apple watchon, de azóta megláttam egy Tissot Seastar 1000 órát és pont azon gondolkodtam, mennyivel is jobb ez a hétköznapokra. Szóval még őrlődök de lehet megmaradok az analóg órám világában.
-
-
Zoona
aktív tag
-
Zoona
aktív tag
válasz smallmer #192357 üzenetére
Facebookon való hirdetéseknek ez a hátránya. Annak örülj, hogy pl. a nyugdíjasok nem kommenteltek oda hülyeségeket.
Bármilyen hirdetést megnézek amit megosztanak egy csoportba, ott a kommentek 90%-a az, hogy dràga, nem ér annyit stb...
-
-
Zoona
aktív tag
válasz Hunt3r22 #119233 üzenetére
Pont ez a lényege az egésznek, hogy van olyan adapter amit az Apple biztosít számukra a cserére és biztos van olyan adapterük amelyet megvettek az Apple-től és árulják. Azért van különbség a kettő között.
Ez teljesen normális dolog, nem az iStyle-t kell miatta elővenni vagy az Applet. Mindenhol, így megy.
[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
válasz Sukta 95 #119144 üzenetére
Tudom, hogy nem szép dolog ilyet írni, de addig örüljetek amíg nem benneteket kapcsolnak le az ilyen elmebeteg állatok :S Jön a jó idő, a sok beteg állat egyre jobban kimerészkedik majd:S
Nekem egy érdekes sztorim volt tavalyról, bár inkább megbotránkoztató volt. Végeztem melóba este 7 után, megyek ki a parkolóba a kocsihoz, és 14-17 éves ork gyerekek a Pláza parkoló tetején körbeálltak vagy 20-an. Telefonról ment a zene, a piásüveg ment kézről kézre és szórakoztak. Nem vártam meg a végét a dolognak, biztos lekapcsolták őket, de borzasztó volt ezt látni.
-
Zoona
aktív tag
válasz radi8tor #119134 üzenetére
Szerintem a kormány fél attól, hogy népszavazáson buktatják meg a boltbezárást. Inkább elébe mennek a dolgoknak és a kezükbe tartják az "irányítást". Ha náluk marad a gyeplő igazából még jól is kijöhetnek a dologból. De igen, nem is érdemes belemenni a dologba
[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
Én egyike vagyok azoknak, akiknek tetszett a vasárnapi boltbezárós ötlet. A magunk példáját (és az ismerősök példáját) figyelembe véve, senki nem vásárolt vasárnap. Simán megoldható volt a dolog szombaton vagy még előtte. Én nem értek, egyet vele, hogy visszahozzák a kinyitást
-
Zoona
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #119058 üzenetére
és gondolj bele, hogy mikor kijött az 5S akkor sokuk meg is vette, pedig már akkor is voltak tepsik, akkor lehet nem volt szar a méret... ma már az...
Nekem sokszor hozták fel indoknak, hogy azért rossz a kicsi kijelző mert utazás közbe azon kicsi hd filmet nézni.... akkor vágom le a kezem, ha én telefonon fogok filmet nézni, akkor már viszek egy Sudokut vagy egy könyvet.
-
Zoona
aktív tag
Kijött a Huawei P9 duplakamerával, kíváncsi leszek a tesztekre. Hasonló technológiát szeretne az Apple is nem?
-
Zoona
aktív tag
válasz ittakary #118501 üzenetére
Már régóta leragadtunk egynél, a Lidl-be lehet kapni Bluedino trappista sajt, ár-érték arányban is elfogadható, normálisan lehet reszelni és legalább van valami íze is.
Vagy esetleg még a Tolle ami bejött. Ezeken kívül nem nagyon szoktunk mást venni már, de már rég kísérletezgettem sajtokkal
[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
Ami nekem még nagy szívfájdalmam az a trappista sajt. Régebben nagyon szerettem és még volt íze a trappista sajtnak - még márkától függetlenül is. Lehetett reszelni is rendesen. Ma meg a trappista sajtok többségével hamarabb leülhetsz gyurmázni mint, hogy normálisan lereszelje az ember és íze sincs már.
-
Zoona
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #118496 üzenetére
Nem, volt bableves és rántotthús, rántott brokkoli és fasírt is Ez is új krumpli volt:S
redsnake: Nyárra mi is ültetünk paradicsomot, uborkát és paprikát egy nagyon pici veteményesbe, legalább ezeket nem kell venni meg persze tényleg ég és föld az íze a piaci dolgokhoz mérten is - a szupermarketeket meg se említem.
Régen még nagyinak volt egy jó nagy veteményese, meg tőle volt krumplink is de sajnos már nem kivitelezhető a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
Mi ma krumplipürét csináltunk ebédre - a krumplit a Miskolci piacon vettük. Már a krumpli összetörésénél éreztem, hogy itt valami nem kóser... Hozzá a tej, vaj - és a végeredmény egy olyan állagú krumplipüré lett mintha gumi lenne. Gumi hatása volt a kinézete és ha rásütött a fény akkor szabályszerűen fénylett. Múlthéten, meg pl. megbarnult a krumpli a húslevesbe. :S Borzalmas volt.
-
Zoona
aktív tag
válasz -secret- #118301 üzenetére
Annyit én se adnék érte Nekem eddig mindig a bedugós tokok voltak 1-2 dollárért. Ismerősömnek van egy Karbon tokja már 5 éve biztos meg van neki, de ő meg van vele elégedve. Amíg nem volt meg neki tört Iphone-t, kiejtette a kocsiból stb. Mióta megvan neki, azóta is ejtett el telefont de sokat felfogott a tok, még a kijelző se tört be. Ő azt 10 ezerért vette itthon, neki jó vétel volt mert nem cserélgeti a tokjait.
-
Zoona
aktív tag
válasz -secret- #118299 üzenetére
Ez a Nillkin ugye? Kíváncsi vagyok milyen lesz. Én is már majdnem megrendeltem, mondom mire meglesz a telefon addigra megjön, de azóta SE-lesz belőle arra meg nem találok ilyen tokot. Az Evutec tokjai mondjuk csak 20dollarba kerülnek SE-re.
-
Zoona
aktív tag
válasz agabe #118263 üzenetére
Ez is igaz végülis. Fránya tárhely...
Szerintetek mennyire lesz lerabolva megjelenéskor az SE készlet? Az őszi telefonok - legalábbis Miskolcon - elég sokszor voltak készlethiányon a megjelenést követően, nemtudom máshol hogy alakult. De kiváncsi vagyok, hogy az SE-nél ez, hogy lesz.
-
Zoona
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #118252 üzenetére
Én például ha úton vagyok akkor vagy a futós zenéimet hallgatom vagy open Youtube és amihez épp kedvem van. Annak sose voltam híve, hogy x albumot feltegyek telóra. Fent van az a 20-30 szám amire futni vagy kettlebellezni jó - de bellezni is már ott a laptop zenére. Szerintem bőven elég lesz a 16 most is.
-
Zoona
aktív tag
válasz -secret- #118251 üzenetére
Megvárom míg bejelentik az újat és vagy annak várom meg az akcióját, vagy a mostani modellek kiszórásánál is szétnézek mennyiért dobálják majd az ember után Az ember mindig vár valami nagyobb innovációt a Mac-nél de az utóbbi időben csak x%-os processzornövekedés volt.
-
Zoona
aktív tag
válasz r3dsnake #118245 üzenetére
Én eddig annyira nem is videózgattam. Maximum 10-20 másodperceket. Szóval tényleg nemtudom. Van még egy hetem, hogy megálmodjam. De olyan 70-30 ba a 16gb felé hajlok. Ha most szűkölködnék a telefonon akkor szemrebbenés nélkül lenne 64gb. De mivel most is van elég helyem és gyanítom, hogy a következőn is elég lesz a tárhely így szerintem a felárat elteszem a tervezendő laptop alapba. Egy Air-t szeretnék venni nyáron/ősszel ha lesz akció.
-
Zoona
aktív tag
válasz r3dsnake #118229 üzenetére
Még én is vacilálok, hogy 16gb vagy 64gb legyen. Most is van a telefonomon (4S) 7.4 giga szabad hely de ha letörlöm pl a Hearthstone-t akkor ez mégtöbb lenne. Az a pár zeném is rajta van ha futni megyek, de azokat is folyamatosan cserélgetem igazából. Azt kell eldöntenem, hogy ér e 30 ezer ft felárat, hogy a 64gb-sat vegyem pedig a 16 gb is bőven elég lenne szerintem - én kb csak Nuts és társaival (Doodle Jump, Flappy Bird stb) játszok a telefonon.
-
Zoona
aktív tag
válasz r3dsnake #118059 üzenetére
Szerintem ez lesz a megoldása a problémának. A pénz nagy úr főleg ha másra is kell. De racionálisan is gondolkodva és pro-kontra érveket is felsorolni a telefonok mellett - ár-érték arányba ennyiért az SE a legracionálisabb választás.
-
-
Zoona
aktív tag
válasz r3dsnake #118048 üzenetére
Üzleti előfizetésre belőve, olyan 120-ba el is tudnám hozni a 16GB-sat. Na most gondolkodtam el, hogy ér-e 90-110 ezerrel többet a 6S 16 vagy 64 gigása (üzletiben). Lehet nekem is SE lesz megvéve, főleg, hogy az éven még egy Macbook Air is terítéken van és nagyon nem mind1, hogy tudok e fogni 100k-t telefonon vagy sem.
-
Zoona
aktív tag
válasz madgie #94891 üzenetére
Az biztos, én csak egy bögrét adtam volna fel Miskolcról - Sárvárra, a postaköltsége a bögrének ha rá van irva hogy törékeny 4300 Ft lett volna, ha nincs rajta, hogy törékeny akkor 3600 környéke. Meg is köszöntem a felvilágosítást és feladtam Webox terminálba 700 Ft-ér
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Miskolcon a Telekomnál cserélt már vissza valaki iphone adaptert amit elvileg visszacserélnek ha a régi van? Kicserélik minden szó nélkül?
-
Zoona
aktív tag
Iphone 4s-t lehet downgradelni ios 6.0.1-ről?:S a redsnow vmiért nem csinálja
-
Zoona
aktív tag
Bevittem a Készüléket a T-mobile-ba. Megnézte egy szerkezettem a szervizes, belenézett a dugókba ( gondolom hibát keresett, vagy a beázást ellenőrizte) de aztán mondta hogy küldik be szervízbe akkor a telefont. Cserének adtak egy Apple 3GS-t 4.2.1-es szoftverrel és elég lassú - de Iphone cseretelefont nem láttam még
Remélem 1 héten belül visszakapom a készüléket azaz egy új készüléket.
Köszönöm még1x a segítséget
-
Zoona
aktív tag
A kontaktjaim kicsit meghülyültek, pl ha A B egy kontakt akkor A és B-nél is jelzi ugyanazt a nevet:S Nade mind1, ez legyen a legkevesebb baj.
Köszönöm szépen a segítséget, holnap írom a fejleményeket.
-
Zoona
aktív tag
-
Zoona
aktív tag
Egy olyan probléma lépett fel, hogy akartam restoreolni a telefont de kidobta a 21-es hibát. Ezután DFU módba raktam a telefont, olvastam hogy így működnie kéne, ugyanigy restore stb és egy idő utan pedig a 1602-es hibát dobta ki. Mi lehetne a teendő hogy újra életet leheljek a készülékbe?:S
-
Zoona
aktív tag
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémára lettem figyelmes a telefonommal - Iphone 4S 5.1.1 + JB - hogy ha videózok a telefonommal akkor sistergős vagy búgós háttérzaj van - nemtudom pontosan megfogalmazni illetve a beszédhang vagy akármilyen hang rendkívül halk rajta, ha teljesen belebeszélek a mikrofonba akkor is. Nem tudjátok hogy ez mitől lehet? Még úgy 2 hétig garanciás a telefon - T-mobile ( persze ha 1 évet adnak rá ) vigyem be hogy nézessék meg?
Előre is Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest