Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#179240) icecave válasza -Ben- (#179239) üzenetére


icecave
nagyúr

Én is azért ha nem is premierkor, de megvettem az újakat. X előtt volt az első komolyabb kitérőm Note 8-ra, de onnan visszajöttem, mert az akku és a mono hangszóró nagy csalódás volt. Az X-et akkor vettem meg, amikor 265-ért meg tudtam már venni itt aprón. Xs kimaradt, lett Note 9, majd egy sima 11-es, de az 2 hónap után úgy felk*rt, hogy vettem inkább egy Note 10+-t (pár dolog nagyon kellett akkor, időzített sms küldés, és egyebek). Aztán onnan csak visszajöttem megint, sima i11-re, de az tudjuk miért (szemproblémák, bár kiderült végül, hogy rontani nem fog rajta, csak kellemetlen a szememnek a pwm-es OLED).

Mindegy is, én is úgy érzem, nyugszom lefelé, de ugye az alapvető emberi tulajdonságra hajt minden, hogy egyrészt, hamar megunja a dolgokat az ember, másrészt meg "neki a legjobb kell mindenből", stb.
iOS-el alapvetően elégedett vagyok, ha nem akarom úgy használni, mint egy mini számítógépet, mert abban a Note-jaim szanaszéjjel verték, ez tény. Cserébe itt nem kell foglalkozni, hogy bezárogassam az appokat, akku idővel, stb-vel.
A 14-et nagyon vártam, hogy kitehessek widgetet a home screen-re (fontos, hogy az aznapi meeting időpontok, illetve checklist "ott legyen a pofámban", hogy ne felejtsek el semmit), de csalódás lett, mivel nem interaktívak, mint a régiek. Itt nem tudok odabökni egy négyzetre a checklistámon, hogy kipipáljam, ami kész van, itt minden appba be kell lépni, ha státuszt/akármit változtatni akarok. Ilyenmódon nem is lesz sosem egy Spotify widget, vagy akármi, de a todo és egyéb listáknak sincs sok értelme, ha minden változtatáshoz/feladat kipipálásához be kell lépni az appba.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.