Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Ben- #179239 üzenetére
Én is azért ha nem is premierkor, de megvettem az újakat. X előtt volt az első komolyabb kitérőm Note 8-ra, de onnan visszajöttem, mert az akku és a mono hangszóró nagy csalódás volt. Az X-et akkor vettem meg, amikor 265-ért meg tudtam már venni itt aprón. Xs kimaradt, lett Note 9, majd egy sima 11-es, de az 2 hónap után úgy felk*rt, hogy vettem inkább egy Note 10+-t (pár dolog nagyon kellett akkor, időzített sms küldés, és egyebek). Aztán onnan csak visszajöttem megint, sima i11-re, de az tudjuk miért (szemproblémák, bár kiderült végül, hogy rontani nem fog rajta, csak kellemetlen a szememnek a pwm-es OLED).
Mindegy is, én is úgy érzem, nyugszom lefelé, de ugye az alapvető emberi tulajdonságra hajt minden, hogy egyrészt, hamar megunja a dolgokat az ember, másrészt meg "neki a legjobb kell mindenből", stb.
iOS-el alapvetően elégedett vagyok, ha nem akarom úgy használni, mint egy mini számítógépet, mert abban a Note-jaim szanaszéjjel verték, ez tény. Cserébe itt nem kell foglalkozni, hogy bezárogassam az appokat, akku idővel, stb-vel.
A 14-et nagyon vártam, hogy kitehessek widgetet a home screen-re (fontos, hogy az aznapi meeting időpontok, illetve checklist "ott legyen a pofámban", hogy ne felejtsek el semmit), de csalódás lett, mivel nem interaktívak, mint a régiek. Itt nem tudok odabökni egy négyzetre a checklistámon, hogy kipipáljam, ami kész van, itt minden appba be kell lépni, ha státuszt/akármit változtatni akarok. Ilyenmódon nem is lesz sosem egy Spotify widget, vagy akármi, de a todo és egyéb listáknak sincs sok értelme, ha minden változtatáshoz/feladat kipipálásához be kell lépni az appba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest