Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Na akkor itt folytathatjuk, amig nem lesz flame.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #6730 üzenetére
Hamar lemerült a sok nyomkodástól. és most töltődik. Változatlanul tetszik.
Még sehol nem tartok, talán majd hétvégére lesz átfogóbb véleményem.
Játékokat tekintve nem tudok mit mondani. Kb. u.a. a jobb játékok elérhetőek amik iPhone-ra, már amiket néztem. Persze 216 ppi-n biztos nem lesz annyira látványos és részletgazdag, mint iPhone-on, de szerintem vállalható lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #6733 üzenetére
Rolcsibácsi sosem volt az eredeti alkalamazások híve.
Biztos őt vegyük alapul és a warezt?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Látom Critonnak nem tetszett a szakmaiban az a pár off hsz. Bezzeg a segítségünket elfogadta a hülyeségeihez. Azt hiszem ez a lépése annyira nem volt korrekt. Mindegy. Én ezek után nem fogok segíteni neki. Oldja meg egyedül, ha ennyire bántja a szemét az a pár off...
Ami külön érdekes, senki sem ment el modker-be nyavalyogni, hogy sok az off. Az megy el sírni, akinek mostanában a legtöbbet van segítve.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #6744 üzenetére
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #6749 üzenetére
Én miért vagyok virtuális? Most sértődjek meg? Vazze. Állandóan dolgozol. Pedig ha gondolod szívesen látlak hogy ki tudd próbálni vágyaid netovábbját... Az SGS 2-öt.
Ok ok. Kipróbálom, de nem most. Van egy csomó dolgom mára. Max. holnap.
Battlefield 3 kupa meccsünk lesz 20h-tól.(#6750) mondomén
Eddig nem zavar, de utcán szigorúan 2 kezes, ha nem csak felvenni akarod a bejövőt. Ez nem zavar, mert menet közben nem szoktam a Frászbukkon lógni.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Galaxy S II zenei rész tesztelése:
Most tesztelem a zenét Lossless (FLAC) formációval (Pop, dance, funky és a populárisabb zenékkel kizárólag FLAT hangképpel...Ebből mp3 lejátszó lesz valószínűleg.
32 Ohm az IE8, de valahogy nem igazán tudja meghajtani a telefon még ezt sem. Ha pedig az IE8-at nem tudja rendesen meghajtani, akkor semmit se...Mit csinálna egy 64 Ohm-os fülessel?
A Power AMP lejátszó kicsit javít a vérszegénységen, és a dinamikán...De csodát ez sem tud, és amit hallok továbbra sem nevezhető jónak. Kissé fátyolos és enyhén tompa, az összes tartományra rákúszik, nem tud kiadni magából egy csilingelő magasat, egy igazán mélyre menő tiszta mély hangot, és a zene tere is kritikán aluli, élettelen.Ámulok és bámulok, hogy egy felsőkategóriás vasba ennyire igénytelen fos DAC-ot raknak, és miért nem maradtak a GS1 Wolfson DAC-nál.
Érthetetlen Samsung baki, blama a köbön, és hatalmas pleff ezzel szembesülni egy 130k+ telefonnál.Az iPhone 4-hez? Pfff. Hatalmas a szakadék. Ha az iPhone 10 azon a bizonyos skálán, ez jóindulattal max. 6
Ha ebben a dologban jobban domborítana, szinte tökéletes okosteló lehetne. Mi alapján kapott ez az okosteló a Mobilaréna tesztben audio-ból 10-ből 9-et? Minek kell audioban tesztelni egy telefont ha nem értenek hozzá? Vagy vegyenek fel egy normális tesztelőt aki ért a zenéhez, vagy vegyenek normális fülest, vagy ne teszteljék ezt a részt. Okés hogy én egy 60k fülessel tesztelem, de az iPhone-t is ezzel teszteltem. i4-et nagyon összerakták zeneileg (és egyéb más téren is), és erre pl. akkor jön rá az ember, amikor berakja a nem olcsó IEM-et a fülébe és elinditja a Galaxy S II zenelejátszóját...
Első benyomásaim ezek. Root után kipróbálom mit csinál a Market-es voodoo progi, bár csodát nem várok. 2. körben meg fogom nézni mit szól a 24bit,88,2kHz,3000kbit/s SACD-hez...
Laikusként szemlélve? Igen, lehet vele zenét hallgatni, mert valami zenéhez hasonló hangot sikerült kicsikarni a mérnököknek. De aki ezt a DAC-ot beletette, annak nem kéztörés, hanem méreginjekció...
-
zack
nagyúr
Nem akarok ezzel vitát nyitni, de iPhone mellé nem kell iPod mert kb. azt tudja az i4 is mint az iPod-ok. Az meg hogy egy multimédiás csúcsteló mellé mp3 lejátszót kell vegyek, csak azért, mert az 5 dodós DAC helyett a 3,5 dodós DAC-ot választották a mérnökök...Szégyen.
-
zack
nagyúr
iPod Video-t még nem hallottam. Igazából nagy csalódás nem ért, mert felkészítettek, hogy nem fog tetszeni a zenei része.
FiiO E11 erősítő egész sokat dob rajta, de kivitelezhetetlen hogy vigyem magammal ezt is mindenhova. Ha lenne vonalbemeneti megoldás ahogy i4-en, akkor biztos még jobb lenne, mert 3,5 jack csatlakozón keresztül nem a FiiO erősítőjét használja kizárólagosan.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Ricardo #6799 üzenetére
Tévedés. Azért mert zenében nem megfelelő a minősége, a többi funkcióját tekintve szerintem jelenleg az egyik legjobb, ha nem a legjobb telefon. Meg kell tanulni kompromisszumot kötni. Ez az emberek fő hibája, és nem tudják felfogni, hogy ez a tulajdonság elengedhetetlen, mert tökéletes telefon nincs és nem is lesz. Én kompromisszumot kötöttem, mert zenében buktam, úgy gondolom minden másban nyertem, és lecseréltem egy gari nélküli i4 32Gb telót egy 2014.02. garis GS2-re úgy, hogy maradt még +15k-m. Zenében erősen kompromisszumos de azért még a hallgatható szinten belül van.
Messze van az i4 szinttől, de lehet tavaszig kihúzom vele, és csak ekkor veszek mp3 lejátszót. Meglátom mit hoz az elkövetkező időszak.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz GALARDO #6815 üzenetére
8 hónap lesz legalább szerintem a magyarországi premier. Külföldről sztem nyár végén már beszerezhető lesz. De ahogy a T-t ismerem, nem fogják elkapkodni.
-
zack
nagyúr
válasz Ragnar95 #6823 üzenetére
Szerintem az 1GB RAM és a dual 1Ghz+ A9 proci nagyon kell az Androidnak a smooth használathoz. Kicsit túlzónak tartom a gépigényt, főleg hogy az iOS fele ilyen erős vason is smooth, de ez van.
-
zack
nagyúr
Bárhova megyek még motoron is van nálam vipera, kés, és nem legális gázspray, ami nem beszerezhető boltból. Bármi megtörténhet, és nem árt felkészülni egy váratlan támadásra.
Nem az a pacek vagyok akibe belekötnek, és bár 1993 óta tolom a thai bokszot, bokszot, de utcán azért vigyázni kell még így is. Kés ellen nem fogok ugrabugrálni. Drága kütyükkel rohangálok ahhoz, hogy ezt a részét puszta kézzel oldjam meg. Meghúzom a fejét viperával, és a véres fejére ráfújok egy fél flakon spray-t. Ez egy bevált recept.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #6852 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nálam is ez mindennapos.
De te is bakker vonaton iPad, i4...stb. Beesik 3 réti néger a kocsiba a torkodhoz a szorítva a kést, és voltak értékid nincsenek értékied. Mire szólsz bárkinek is már rég megpattantak.
A vonat ebből a szempontból potenciális veszély. Rosszabb mint az utca.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Már pedig volt pesten hasonló csoport...Piros lámpák mellett rabolgatták az autósokat. Több lyen motoros csoport is volt. Szóval az a legjobb ha van nálad valami. De csak akkor ha vagy annyira tökös hogy használod is ha szükséges.
Meg aztán sok az idegbeteg idióta autós aki hibázik, neked megy és még neki áll feljebb. Mike Tysonnak hiszik magukat. Ilyenkor jól jön egy kis dezodor a kékek kiérkezéséig.
Ez max. könnyű testi sértés...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Voltak fogalmazási problémák, amiket icecave-nek már ecseteltem msn-en.
Bizonyos dolgokat rosszul fogalamztam. Van ilyen. De ez csak egy hozzászólás, nem a doktori megvédése... Felesleges kiragadni részleteket belőle. A lényege az volt, hogy az Apple miért akarja megakadályozni jogilag az Ice Cream Sandvich kijövetelét. Nem azért, mert vannak hasonlóságok és a szabadalmak, ezek csak azért érdekesek, mert ezekbe bele lehet kapaszkodni jogilag.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #6968 üzenetére
És és én is az enyémből.
Mindkét rendszer jó. Aztán ki ezt, ki azt tartja jobbnak. Ebben benne lehet a változtatás, egy megszokott már kissé unalmas rendszeről, vagy bármi egyéb más dolog.
Én csak a saját aspektusomat írtam le. Akinek nem tetszik, mosolyog rajta, és elfelejti.
Nem csak az az oldal létezik aki fikázza az SGS2-öt és az Androidot, i4/i4s vétel után, hanem létezik ennek az ellenkezője is. Létezik ilyen ember is a földön.Mert vétel előtt, csak olyanokkal találkoztam, akik fikázták a GS2-öt, és le akartak beszélni GS2+Android párosról.
Azt is leírom amit icecave-nek is írtam.
Ha elgondolkodom azon, hogy hagyom a francba az iOS-t és az új iPhone-t ezzel elbukva az 40-50k értéknyi kifizetett progi árát...Akkor csak lehet valami a rendszerben és a telefonban úgy gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
"A GSII nyers erőtöbblete elúszik az optimalizálatlan droid folyóban"
De jó hogy ezzel én még nem találkoztam.
Én smooth-nak érzem, de aztán lehet nem is az, csak droid fan lettem."Kiegészítő eszközök széles tárháza"
Erről jut eszembe, hogy amit iPhone hoz vettem 9k-ért bőrtokot, lényegében u.a. megkaptam GS2-hőz 2990-ért.
Nem akar itt senki flame-et. De persze befejezem.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
"csak a 4-nél elkoszolódó home gomb-ról"
Most ez komoly? Ennyire jól értesült vagy? Nem elkoszolódik, hanem sajnos tipushiba, és a nyomáspontjával és a mikrokapcsolóval van gond. Nem a kosz miatt, hanem egész egyszerűen nevezzük nevén, nem elég tartós, és bizonyos nyomásszám után tönkremegy.
Kinek előbb mint a gari kinek gari lejárta után.
Nekem gari lejárta előtt elkezdett hülyéskedni, de nem ment tönkre...Gari lejárta után meg nem vártam meg amig megadja magát teljesen. Nem nagy összeg a javítás, 6-7k, de akkor is.
Az a blama, hogy van egy premium gyártó, premium árakkal, és 1 év garit ad. Ráadásul úgy adják ezt az 1 évet, hogy azért nem arról híresek hogy nem hibásodnak meg.
Apple-t kivéve, mindenki 2 évet ad. Kicsit fura ez nekem.
Elmondom, ha 2 év lett volna az i4-emre, nem adom el, hanem beadom tavasszal gariba. Ennyit számít a gar.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz CHIPman #7051 üzenetére
JB nélkül nem volt anomáliám iOS-en. Beton stabil volt.
Ha szét tweakelted, utána instabil fos lesz. Ez van az Androidnál is. A juzeres faszságokra nincs gyógyszer. Tele van szemetelve, utána instabil lesz, és divat köpködni mennyire vacak. Akár Android akár iOS oldalon. Aki ésszel okostelefonozik, annak mindkét rendszer stabil.Feltettem a Illusion xT 1.8 ROM-ot, és így fog maradni jó ideig a telóm. Csinálok róla biztosnági másolatot, hogy bármikor vissza tudjam állítani, és utána lehet ezzel azzal kísérletezni. Akinek van esze és tudása, annak mindkét rendszer stabil és vállalható.
-
zack
nagyúr
Miért ne álljam meg? Beta verziós az összes ROM. Majd ha lesz hivatalos, én is azt fogom használni. Engem nem érdekel a legújabb, a legszebb. Engem a jó és stabil rendszer érdekelt mindig is.
Ha kijön abból is megvárom az első véleményeket, és csak utána teszem majd fel. Pár úttörő mindig van...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Ja.. Ezért van valakinek stabil vagy instabil rendszere. Ki így, ki úgy gondolkodik, és van olyan akinek a stabilitás huszadlagos. De ha összeomlik a rendszere ő az első aki óbégatni kezd. Ezért nehéz leszűrni egy adott termékről, termékvonalról hogy mennyire jó vagy rossz.
1-2 nagyszájú noob, aki teleóbégatja a topikokat hogy így szar meg úgy szar, kellőképpen elbizonytalanítja a fórumozókat.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
1 hét használat után, egyre jobban szeretem az új rendszert.
Képbe került még egy negatívum a zene mellett, még pedig az akksi. Csekély mértékben nyúzva 1d 4h. Jócskán elmarad az i4 szintjétől, de állítólag az ICS-ben jobb lesz az akksi menedzsment. Aztán ha nem javul veszek egy 2000mAh akksit hozzá.
Van egy Voltage Tweak nevű progi amiben a CPU órajelet és a feszt is lehet állítani felfelé és lefelé is. 1600Mhz a plafon.
Ha bejön a tervem akkor az 1200Mhz-hez elég lesz neki kevesebb fesz is, és sokat fogok nyerni üzemidőben.
Igazán élvezetes az új rendszer, és a GS2 és a rajta levő ROM is egyelőre hiba nélkül teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Igen. Tudom hogy enni fogja az akksit úgy is, ha nem emelek feszt csak Mhz-et. De így azért kevesebbet fog enni mintha feszt is emelnék. Ráadásul elenyésző %-ban megy max. Mhz-en a mindennapokban, tehát nem lenne sokkal több a fogyasztás, max. 3D játékok alatt, esetleg filmnézésnél.
De inkább maradok a gyári értéknél kevesebb fesszel. Az a tuti. Azrán majd kipróbálom az 1400Mhz-et is...Pfff. 2x1400Mhz A9. Azért ez már odavág rendesen.vadászcsiga:
Meglátom milyen lesz az új iPhone aztán döntök. Nagyon jónak kell lennie, hogy ismét aláírjak 2 évet a T-nél. 4-4,2 col, 12Mp kamera, 2 magos 1200Mhz+ proci, 720p kijelző minimum tartalmaznia kell hogy ütőképes legyen Q3-ra.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Tudok róla. Kíváncsi vagyok rá nagyon. 1 hónap és kint lesz.
Bár az ICS-t nem fogják elkapkodni ha Q2-ben jön csak. Eleve ICS-sel kellene kiadniuk. GS2-re március első napjaiban megkapjuk szinte elsőként.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7176 üzenetére
Engem nem érint annyira. Jó nekem a 2.3.6. Teljesen elégedett vagyok vele. Tehát ha csúszik egy hónapot, nem fogom lerágni a körmömet.
-
zack
nagyúr
Sansa Clip Plus + IE8 + FLAC...
Egyik telefonhoz se hasonlítható. Még az iPhone 4 is kis túlzással ehhez képest vékony, dinamikátlan, és élettelen hangzást ad ki magából. Kellemes meglepetés. Érezhetően jobban meghajtja az IE8-at, mint bármelyik telefon. Itt a mély az igazán mély, öblös, és súlya van. Úgy hallom hogy "él" a zene, jóval nagyobb térrel, mint bármelyik telefonnál.
iPhone 4 talán LOD + FiiO E11 tudott részletesebben szólni de egyelőre úgy érzem csak középtartományban. Bár az E11+LOD sokat javított az i4 egyébként is jó hangzásán, de a dinamika a Clip+ képest így is karcsú volt. Ráadásul ezért a minőségért bőröndöt kell cipelni a telefonhoz, mert nehézkes a kezelése, vastag, nehéz, sok a kábel, és korlátozottan használható ilyenkor telefonnak.
Egész éjjel hallgattam a Clip Plus-t. Nevezhetném "melegebb" hangzásnak i4-hez képest, ami részben igaz is lehet, de ahogy hallom itt azért még komoly technikai hátrányban vannak a telefonok, még ha az i4-ről is van szó elsősorban.Ettől függetlenül, ez nem csorbít az i4 érdemein, mert jobban muzsikáló telefont még nem hallottam. De egy komolyabb füleshez ez a szint már kevés lehet, ami persze elsősorban akkor érzékelhető ha külön erre a célra gyártott eszközt vásárolunk.
Sajnos én is ebbe a hibába estem, hogy arra törekedtem, hogy 1 eszköz tudjon mindent, de most kell rájönnöm arra, hogy ez sosem lesz igazán jó megoldás.
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7247 üzenetére
Nekem is az osszes jo zenelejatszo progi a telon volt. Nem ezen mulik. A progik nagy resze az alap lejatszora epult. Ami maskepp szolt az a FLAC player volt, de az meg mas miatt volt hasznalhatatlan. Nem elvaras egy telefontol hogy mp3 lejatszo minosegben szoljon. Persze meg tudnak oldani, csak nem akarjak.
whitezo88:
Azert nagyon maskepp szol mint egy 5-6k fules. En meg a fejest nem hasznalnam ki. Ami van jatekra 7.1 fejes, meg dvd-hez sima sztereo, az bosegesen eleg.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Én is Apple Lossless-t hallgattam (m4a konténerben), és én is FLAC-ból konvertáltam.
Nem csak 1-2 számot hanem az összes zenémet. Mivel a FLAC volt az eredeti, ezért mindenképpen meg akartam tartani a forrást konvertálás után. Szóval a gépemen most ezért óriási a káosz, mert minden duplán van meg.
A FLAC player is ezért kellett volna, de 1 szem program van ami a FLAC-ot lejátsza, nem jó a kezelőfelülete, nem kezelte rendesen a borítóimat. 1 szó mint 100, ezt iPhone-on megoldani macera.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
"Nekem az AAC sem jött be, amire áttértek. A magasok szépek, és ennyi."
Valószínű azért, mert az eleve vékonyka hangzáshoz találták ki, amihez tökéletes. Sok zene csak fos mp3-ban érheő el, és ilyenkor jól jön az iTunes-ból letöltött AAC.
Ebből kiidulva nem hiszem hogy lesz előrelépés zeneileg az új iPhone-ban. Ha lenne, eleve Lossless-re álltak volna be az iTunes-ban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7288 üzenetére
Tessék ez a szinösszeállítás ingyenes.[link]
-
zack
nagyúr
Pont ma jutott eszembe...Azért mert nincs már iPhone, az iTunes zeneáruházat továbbra is használhatom gépről. Juhéééé!
Lényegében ez az ami a legjobban fájó volt a cserében, de végülis így meg tudom oldani.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7347 üzenetére
De lehet. Azt hiszem a MM "L" az ikon 400-nak felel meg. A 600 meg az XL-nek...stb.
Ha azt nézem hogy az i4 32Gb vettem 2 évre "L" csomagban 133k-ért, akkor nem sok a 4S-ért 139k. De a 16gb 100k-ért pl. pofátlanság.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7353 üzenetére
Az nem túl nagy okosság. 5k-ért 2 év...
Úgy látszik lassan ott fogunk tartani, örülj hogy megveheted, és kegyeskednek eléd ttenni az újabb 2 év hűséget.
Ha ez a mentalitás marad a T-nél, azt hiszem nem lesz új iPhone-om, vagy max. függetlenül. Bár így meg már végképp nem éri meg.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz mondomén #7364 üzenetére
Ha ilyen lesz, baromi egyszerű lesz a dolgom, mert ki fog maradni nálam az i5.
Ha ezt az elbaszott formát kiadják, lehet benne 8 magos proci 4Gb RAMmal, közröhely tárgya lesz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Remélem igazad lesz.
Veszteni valóm nincs. Ha beleszeretek az új iPhone-ba az isten se fog megállítani az előfizu hosszabbításban nyáron-ősszel. Kapkodni nem akarok. Viszont ha kaki lesz, és valami balul sülne el, akkor sincs tragédia, mert akkor kipróbálok valami mást a csúcskategóriában.
Ha már előfizu hosszabbítás, akkor csak ebben gondolkodom.
Ha nem lessz semmi amire válthatok, lehet lemegyek MM "L"-ről MM "M"-re.
Szóval forgatókönyv az van, szinte minden szituációra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz kisbandima #7446 üzenetére
Látom megy a vita.
Leírom a rövid történéseket az elmúlt hétről.
A GS2-öt 2.3.4. gyári Gigerbread-del kaptam, amivel az előző tulaja is használta gond nélkül és én is jó pár napot. Ezt frissíteni akartam, és úgy voltam vele, ha már frissítek, megpróbálkozom egy főzött ROM-mal. Jött az illusion xT 1.8 (2.3.6 Gingerbread). Szép volt, jó volt, amig valami nem történt vele (valószínűleg beakadt egy progi) és elkezdte szívni az aksit. Próbáltam megoldani, és nem azért voltam mérges, mert új ROM-ot kell feltennem, hanem mert kb. 1 hét múlva itt az ICS és addig már nem akartam új ROM-ot. Sajnos ezt nem úsztam meg, mivel melóba nem mehettem úgy hogy ne bírja ki az aksi, pláne akkor amikor a Caramel jön fellépni. Szóval délelőtt feltettem egy új ROM-ot. és pár óra alatt be is laktam.
Turkbey V37-es legújabb ROM-ját tettem fel, és azért szemléltetem ennyire részletesen mert ez hozzátartozik a szituhoz.
Ez a ROM amikor tegnap délelőtt felkerült, olyan volt, mintha új telefonom lenne. A menü, a séma, az ikonok, az animációk, minden megváltozott. Gyorsabb is mint az előző kettő pedig azok is smooth rendszerek voltak. Az aksi zabálás eltünt (egyelőre) és visszaállt minden a normális kerékvágásba. Nem akartam pöcsölni a ROM cserével, és tény hogy ezért kezdődött el a "köpködés" a részemről. De így hogy nem tudtam megúszni, és fent van egy másik, azt mondom jó hogy így alakult, mert kipróbáltam egy új rommer új főzetét, ami eddig magasan a legjobban tetszik, mind dizájnban mind sebességben. Ha az iPhone-hoz kellene hasonlítani egy ilyen ROM-ot, akkor leginkább az jut róla eszembe, hogy sosem fogom megunni. Egyébként annyi féle ROM van, más és más tulajdonságokkal, hogy ha nagyon unja már az ember az egyiket, feltesz egy másikat, és lényegében olyan, mintha lenne egy új telefonja. Persze lehetnek hibák, és vannak is, de hol nincsenek. Én pont kifogtam egyet, és remélem többet nem lesz hasonló gondom. Itt legalább van lehetőség a cserére. Akinek nem javult az iOS 5.0.1-től az aksi az mit csinál? Maximum vár. Hónapokat. Mindkét rendszernek és rendszerfrissítési sémának megvan az előnye és a hátránya is. Azon túl, hogy az iPhone-ra nem volt már garim, az 1 év 2 hónap alatt meguntam. Hiába volt jb (aminek a stabilitását simán hasonlíthatom egy ilyen memória beakadós főzött roméhoz), nem lehetett annyira megváltoztatni, hogy találjak benne mindig valalami kis változatosságot. Tisztában vagyok vele hogy friss GS2 tulaj vagyok, és az újdonság erejével hat, de én eddig elégedett vagyok, elégedettebb, mint amikor az iPhone-t megvettem. Sok kis apróság, ami egy kerek egésszel többet nyújt mint az iOS. Tudom a BT fájlátvitel elavult. Mégis amióta van, használom. Bármelyik Androidos telóra tudok küldeni szinte bármit, és a csajom X10 Minijére is rendszeresen mennek oda-vissza a képek, fájlok és csengőhangok. És itt jön a lényeg. Hiányzott? Annyira nem, mert az iOS ezt nem tudta, és még csak gondolat szintjén sem merült fel, hogy de jó lenne. De így hogy van, azt mondom, sokkal jobb és kényelmesebb. Amióta megvan a teló, csak háttértár módban volt csatlakoztatva, Kies szoftvert még nem látott, mert nics rá szüksége.
Mindent meg tudok oldani PC nélkül kényelmesen. Az OTG kábellel pendrive-ot dughatok rá, amire azt másolok amit akarok. A rendszer mentéshez sem kell pc, elvégzi a telefon, amit akár a MicroSD-re is tudsz menteni. Tudom...Itt meg van az iCloud. Nekem ez a rendszer első pillanattól kezdve nem tetszik, amivel lehet én vagyok az egyedüliként. Nem szeretek net függésben lenni, mert bizonytalan. Legyenek kézzel fogható helyen a mentéseim és a fájlok amik jó ha ott vannak kéznél, de ne egy nettel elérhető távoli szerveren, ami ha gond van, vagy esetleg karbantartás, vagy bármi egyéb hiba akkor nem elérhető, pl. egy rendszer visszaállításnál. Gondolom hogy sokaknak ez még így is bejön, és hiba nélkül használják, de én amikor még használtam és volt lehetőségem iCloud-ot használni, akkor is inkább a gépre mentettem mindent. Számomra ez a biztos nem a felhő, de nem vagyunk egyformák. A zenei rész további ecsetelése mp3 lejátszó vásárlás miatt teljesen okafogyottá vált, az i4 jóval szebben szól, ez tény, de az is tény hogy az 1 év 2 hónap alatt az iTunes-ra még mindig úgy gondoltam, mint egy szükséges rossz. Egy túlbonyolított szoftver, amit bár tudtam kezelni, de 1 év után is észnél kellett lennem mit szinkronizálok és mikor. Ami összemosható a 2 rendszerrel az a zenebolt. Ebben az Apple nagyot alkotott. Bár drága, de sokszor csak innen szerezhetőek be jó minőségben az új számok, tehát az iTunes marad, mert továbbra is gépen keresztül használom a zeneboltot leginkább az olyan számok esetében, amiket a Shazam, vagy a SoundHound felismert a melóban.Persze semmi sem kizárt. Ha ez a ROM is memória beakadós lesz, mi több az összes főzött ROM-mal lesz valami bajom, benne van a pakliban hogy meg fogom utálni a rendszert, hiába jó és stabil egy gyári ROM. Jelenleg 60-40% hogy maradok Androidon, és nem fog kelleni az iOS. Persze ez függ az új iPhone-tól is, és ebbe az is szerepet játszik, hogy amiben nagy volt az i4, és ami miatt elsődlegesen imádtam, azt kiváltotta egy mp3 lejátszó. Tehát az új iPhone-nak a zenei része éppen úgy nem érdekelne, mint ahogy most a GS2-é. Ezen kívül meg kíváncsian várom mennyivel fog többet tudni egy i5 mint a GS2.
Szóval ha nem lesz hasonló gondom a romokkal, akkor elégedett Android felhasználó maradok. Az ICS még rá fog tenni egy lapáttal, még gyorsabb lett, dual core optimalizáció, rendszer szintű GPU használat és sok más egyéb dologban is nagy előrelépés a mostani Gigerbread-hez képest. Az első körben fogják megkapni a GS2 tulajok valamikor március elején.
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7483 üzenetére
Szerintem nem mondtam mást. Nem is értem miért kell ezt most így csűrnöd-csavarnod. Úgy gondolom az általam említett "köpködésbe" ez is beletartozott amit neked mondtam, még ROM csere előtt. Azt is hozzátettem, hogy ne élj vissza a véleményemmel publikusan, mert ezek a hirtelen felindulásból és felfokozott idegállapotban történt véleményezéseknek köze sincs az objektivitáshoz, és azt is elmondtam , ideges vagyok, de lehet holnap már nyugodtabban másképp fogom gondolni. Neked is csak azért írtam msn-en, mert hetek óta a "váltás" a vesszőparipád, és hogy vissza fogok térni iOS-re. Ebből az apropóból írtam rád, hogy ez a ROM probléma nagyon nem használt nekem.
Igazából, még ha nem is részletezted, de csak nem bírtad ki, hogy ne írd be. Ez azért annyira nem tetszik. Levonom a következtetést, és legközelebb nem te leszel az első akinek bármit is mondani fogok, mert nem tudod tartani a szád, még akkor sem ha erre megkértelek. Kb. ez olyan amit csinálsz, mintha jóban lennék a csajoddal, összekapnátok, esetleg odarohannál hozzám, mondanál ezt-azt, amit tudom hogy csak mérgedben mondtál ki róla, nem azért mert komolyan is gondolod, de én ennek ellenére visszamondanám a csajodnak hogy te ezt meg azt mondtad róla...Lényegében azt csinálsz amit akarsz. Felőlem ki is fejtheted. Ezek után nem érdekel.
Legalább ilyen oldaladról is megismertelek.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz kisbandima #7488 üzenetére
Szerintem kibukna elég hamar, ha bárki belenyúlna...Kétlem, hogy ilyet bármelyik nevesebb rommer megtenne. Noname romokat én sem használnék pont ezért. De pl. egy Turkbey ROM, aminek külön topikja van a nagyok között az XDA-n és nem tegnap kezde a főzőcskét, szerintem minimális a kockázat. De ez a egy jailbreakes iPhone esetében is rizikó, ezt azért ne felejtsük el.
(#7489) joey20
Hehe. Ilyenről szó sincs. Apró nézeteltérés volt, ami meg lett beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz whitezo88 #7496 üzenetére
A választás lehetősége miatt nem pörögnek rá a fülesekre a gyártók.
A HTC váltott egyedül, ő már 100 dodós Monster fülest csomagol a Sensation XE és XL mellé.
Jól teszi? Annyira nem. Túlárazott lett, és sokaknak nincs szüksége extra fülesre.
Gyakorlatilag meg arról van szó, hogy nem akarják egy profibb füles árát is beépíteni a teló vételárába. Most képzeld el, ha megfizettetnék velem a jobb fülest úgy, hogy itthon figyel a Sennheiser IE8. Nem venném meg, mert +20-30k-val többért nem fogom megvenni amikor már van fülesem. Így viszont mindenkinek lehetőségében áll olyat beszerezni hozzá, amilyet akar.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz whitezo88 #7498 üzenetére
Mindenhez amihez jár, alap füles tartozik, 1-2 kivételtől eltekintve.
Apple-nél azt nem értem, miért nem adják a külön kapható Dual BA armatúrás fülesüket, a telefonjaikhoz. Simán bele kellene hogy férjen az árképzésből kiindulva.
De persze egyszerűbb és jövedelmezőbb lerántani a júzereket, és azt tanácsolni vedd meg külön hozzá, de annyit amennyiért adják (25-30k között) nem ér, ez szinte biztos. Max a felét éri, többet nem is adnék érte.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7521 üzenetére
Igazából sok a jó arc. És van egy pár nem odavaló is. Ahogy Apple tulajok között is van 1-2 csökött agyú. Ezzel nem lehet mit tenni. Nem szabad leereszkedni a szintjükre, mi több el kell határolódni az ilyen megnyilvánulásoktól.
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7556 üzenetére
Androidosként én is várom. Fura mi?
Azonnal előfizetek rá, ahogy megérkezik.Ha valaki délutáni olvasnivalót keres, a GS2 topikban megtalálja. Kérlek ne szóljatok hozzá, nem akarok vitát, tehát csak read only-ban okosbba.
Lehet lapozni is kell. Hosszú...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest