Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz R2D20208 #20682 üzenetére
Hát...Ez a kopás elég nagy pleff. Baromi randa megkopva az amúgy szép keret.
Nem hinném hogy ennek a cikknek nem a fikázás volt a célja, de erről a kopásról elég sok infó van, pedig csak pár napja kapható. Ha más nem is, ennek lehet igazság alapja. A többi az meg majd kiderül, de lehet 1-1 hibás példány esete van elefánttá nagyítva.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #20599 üzenetére
Szerintem azért nem nyilatkozik, mert nagyon nincs róla semmi. A nagyobb típus szám elvileg újabb és jobb chipet sejtet, de ugye már láttunk falon pókot..
Puding próbája az evés. Valószínű head-fi is meg fogja vizsgálni rövidesen.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #20510 üzenetére
Jó kis kütyü volt..De akkor jött az i4 32Gb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Tomics #20500 üzenetére
Ennek a fotónak esetlegesen még akár folytatása is lehet. Pacek végülis megvan...És ha tényleg ekkora pöcs volt meg is érdemli a sorsát.
Az egy dolog, hogy köztudott, hogy sokan a reggelt kávé mellett egy vaskos csíkkal kezdik, de azért ennyire pofátlanul talán mégsem kellene.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Ragnar95 #20485 üzenetére
Őket nem szeressem.
Nem voltak korrektek, aztán mivel olyan volt részemről a "fogadj isten", mint az "adjon isten", így ők sem szerethetnek túlságosan.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #20481 üzenetére
Mindegy. Majd veszek Optimus G-t. Még szerencse hogy nem vagyok egyik gyártó elkötelezett híve sem.
Esetleg meg lehet várni, hogy a Pannon milyen áron fogja adni az i5-öt, és átszerződni hozzájuk.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, és ott is megerősítették, ami az ajánlatot illeti.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz whitezo88 #20224 üzenetére
Alapvetően ez is olyan, mint bármi, amikor fejlesztünk. A jóhoz baromi könnyen hozzászoksz, és természetessé válik, a mindennapok részévé.
Aztán amikor vissza kell lépned pár lépcsőfokot akkor jössz rá, mennyivel rosszabb a minősége, hiszen van viszonyítási alapod. Ezért mondom ill. tartom azt az elvet, hogy akinek 20k van a zsebében, ne hallgasson bele 60-80k fülesekbe, mert utána nem lesz elégedett azzal amit a pénzéből tud venni. Azt a szintet kell próbálgatni, amit ki bír fizetni.
Lett volna lehetőségem mostanában egy Shure SE535-öt tesztelni, de lepattintottam. Pont azért, mert most nincs pénzem rá, és ha annyival jobb lenne az IE8-nál nem fogok vágyakozni még ki tudja mennyit. Majd ha megtehetem, akkor kipróbálom, és ha nagyon fog tetszeni meg is veszem. Más egyelőre szóba sem jöhet IE8 után.
Persze sokan az IE8-cal vannak így, ahogy én az SE535-tel.Szerintem egy 7k füles után 20-30k kategória, amiben érdemes gondolkodni.
-
zack
nagyúr
válasz DanielK #20217 üzenetére
Ez közhely.
Aki belenyugszik a széria füles minőségébe, annak a legkönnyebb arra fogni, hogy botfülű, és jó az neki. Aztán ha kipróbál egy 30-40k+ fülest, mindjárt rájön, hogy más kávéház, és nem fogja érteni miért van hányingere amikor visszatér az addig tökéletesnek gondolt füleshez.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Azért ez a hülyének nézés magas szintje.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy nem fér bele egy armatúrás IEM a horrorisztikus árképzésükbe. Attól függetlenül, hogy egy IE8-at még így se cserélnék ki rá. De akkor is.
Ha a presztizs ekkora jelentőséggel bír náluk, egy normális füles alap kellene hogy legyen.
Ha nem a vevők, vásárlók lehúzásáról szól a nóta, akkor ezt miért nem tudták hozzá csomagolni?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Gergőke88 #20067 üzenetére
De. Szeretem. De én sosem voltam egy adott rendszer elkötelezett és szemellenzős híve.
Akár WP8 is jöhet majd. Lumia 920 elég ígéretesnek tűnik.(#20068) icecave
Lehet át kellene kérnem magam Mozaik "L"-be?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz icecave #20065 üzenetére
De hogy a pöcsbe? Nekem Media Mania "L" csomagom van és ennyit dobott ki rá.
Beléptél a webshop-ba a számoddal és a jelszavaddal, és ezt az árat dobta ki hogy 90k?(#20064) Blaise
Igen. Ez a minimum ami kell a nem bővíthető telóknál. Az i4 is 32Gb volt, és előfordult, hogy csak 6-7Gb volt üresen...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Blaise #20062 üzenetére
Nem mondtam hogy így fogok tenni, csak agyalok, hogy lenne a legjobb.
Eleve azt írja a webshop, hogy a 12k előfizum 2 éves hosszabbításával 179k a 4S 32Gb. Ezeknek a patkányoknak aztán tényleg vastag bőr van a pofájukon.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Kacérkodom a gondolattal, hogy egy 4S 32/64Gb verzióval hosszabbítsak előfizut, most hogy csökkentek az árak a T-nél. [link]
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #19567 üzenetére
Neten találtam valahol, amikor keresgéltem a hivatalos árazást.
-
zack
nagyúr
válasz Zjunior #19529 üzenetére
Ezek tiszta nem normálisak. Németeknél 680€ a 32Gb változat függetlenül az az 190k. Na ez a reális.
A magyar Apple meg kajak hülyének akar nézni mindenkit.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Ez a telefon még részletre is horror lesz a T-nél szerintem.
Én lennék a legjobban meglepve ha 10k alatt lenne a havi részlet.
Pedig mostanság úgy állok anyagilag, hogy ebből vagy nem i5 lesz, vagy részletre.
Mert előfizus kp-s vételre most nem lesz zsé.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #19289 üzenetére
Nekem a fő problémám a kijelző mérete, felbontása és hogy ilyen hosszúkás lett.
Ha kihozták volna 4,2-4,3 colon úgy, hogy szélességében is gyarapszik, kevésbé hőbörögnék.
Persze az appok kompatibilitása még mindig ott lenne, ami igen erős kérdőjel számomra még mindig.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz DanielK #19286 üzenetére
Írtam valahol hogy nekem kellene? Utaltam valahol, hogy magyarországi használatra gondolok? Szerintem nem.
A magyar piac egy porszem, és ha itt sokan fogják venni NFC nélkül, de a többi országban nem, ettől még bukni fog az i5. Erre utaltam elsősorban.
De rövidesen nálunk is be fog majd indulni, a sziget fesztiválon a Voda már tesztelte, szóval 1-2 hónap és nálunk is elérhető lesz mind a három szolgáltatónál.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Már bocs. Az nem fejlesztés, ha elkúrnak egy antennát, és azt helyrehozzák. Ezért nem kell piedesztálra emelni őket, hogy létrehoztak erre egy labort, hogy a csorbát köszörüljék.
Hiába soroltad fel a fejlesztéseket, ezek többsége apróság. 3 mikrofon? Muhahaha. Hát ez nagy fejlesztés. Mégis mi az amin ez javít? Jobban fogom érteni a magánhangzókat? Az i4 mikrofonjával se volt gond tudtommal.
Tényleg fícsör a Thunderbolt csati? Nagyon beleharaptál ebbe a jonatánba. Szerintem vastagon az üzletről szól, hogy mindenki cserélje le a tartozékait ha i5-öt vesz. Kb. ennyi volt a csati módosításának az oka.
A hangszóró, a DAC, a kamera, a füles pedig addig nem fícsör amíg ki nem lett próbálva. Hiába az 5 mágnes, ha nem lett jobb mint az előd. Ezeket le kell tesztelni, és utána kijelenteni ha jobb az elődhöz képest, hogy tényleg fícsör.Procit, gput, kijelzőt látatlanban is nevezhetjük pozitívumnak, azonban ez a megnyújtott kijelző szerintem nagyon béna. Ráadásul úgy hirdetni, hogy +1 menüsor...Ezért a +1 sorért kár volt. Inkább hagyták volna 3,5 colon, és a lóvét beleteszik egy még komolyabb prociba, esetleg több RAM, még jobb kamerába stb.
Kíváncsi leszek az első felhasználói véleményekre.NFC-nek meg bele kellett volna férnie. Nem azért mert te nem használod, hanem azért mert a konkurens csúcsmodellekbe benne van, és esetleg van aki használná. És mert 1 évig ez lesz a zászlóshajó, ami a legdrágább okos telefon lesz az elkövetkező 1 évben. Megkockáztatom, jövő tavasszal már a középkategória is NFC-vel fog kijönni, mert rövidesen alap lesz az okos telefonokba. Lényegében most már mindegy. Ez lesz 1 évig...
De az az érzésem, hogy jó pár WP8-as és Androidos csúcskütyü überelni fogja 2013 Q2-ig.
Ezektől függetlenül várom a T-s árakat, mert hallottam ezt-azt. Ha már a fele igaz lesz, kihozok egyet előfizura.Erre formára volt már egy példa és nagyon nem volt sikeres. Igaz LG volt, még pedig az LG BL40 Chocolate. Az volt még ilyen nyújtott. Fogtam, teszteltem, használtam, de vert a víz tőle. Nem állt kézre.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Totheground #19281 üzenetére
Mondjuk azért mert szinte képes lesz arra a látványvilágra hardveresen mint a mostani csúcs konzolok.
Ha pedig azt vesszük alapul, hogy 2in1, mert okosteló és mobil konzol egyben, akkor úgy azért sikeresebb lehet egy jó árcédulával, mint a vetélytársai.
Persze ez majd ki fog derülni, mert a szoftver fejlesztőkön mostantól nagyobb lesz a nyomás, ami a több magra optimalizálást és ami az új GPU-k teljesítményének kiaknázását illeti.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Totheground #19279 üzenetére
Alapvetően semmire sem kell ráizgulnod ha zsigerből utálod az Androidot.
Ha nem erről van szó, akkor a 4 magos Krait proci, a 2Gb RAM, Adreno 320-as GPU-ra nyugodtan rá lehet izgulni.
A 13MP kamerával úgy vagyok, hogy nyugtával a minőséget...De lehet nem lesz rossz az sem.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #19274 üzenetére
Milyen? Fos!
Tudom, hogy androidos kütyü, de érdemes a specifikációkat átrágni.
Ez szerintem alacsonyabb áron fog nyitni, mint a mostani vodás 4S előfizuval.
Jelly Bean pedig egy igazán ütőképes OS lesz, ami okt-nov. érkeződik. Már a 4.0.4 is jó...
Nem akarok vitát gerjeszteni, pusztán csak arra akarok célozni, hogy ilyen "1 évben 1 teló" gondolkodással, ez a fejlesztés a konkurencia mellett kevés lesz. Rövidesen kint lesz a WP8 is, ami szintén sokkal jobb lesz mint a WP7 széria. Hardveresen is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #19274 üzenetére
Az árazásra leszek kíváncsi...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #19269 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelzőt senki sem így képzelte. Ez itt a fő gond.
Majd ha nekiáll a júzer játszani, vagy egyéb appot futtatni, és bámulni fogja a szuper 4 colos retinán a 2 fekete sávot a kijelző oldalán, majd akkor el fog merengeni rajta, hogy kellett e ez neki. Sok százezer app-ról beszélünk, amiket neked pont nem kell mondanom mekkora meló az új felbontásra (is) optimalizálni. Mert így ha nem is lesz esetleg csík, akkor torz lesz a látvány, esetleg nem megfelelő élességű.Biztos nagyon drága lesz előfizuval is, és mivel manapság elsősorban az árérzékenység az egyik legfontosabb szempont, kétlem hogy ezekkel a tulajdonságokkal venni fogják mint a cukrot. EU-ban biztos, USA az más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #19262 üzenetére
Mindenki a 3GS - 4 ugrást várta...Titkon már a 4-4S váltáskor is.
Az, hogy most sem lett meg a "wow!" hatás, sokaknak lesz csalódás, és kicsit nekem is az.
Azt nem értem, hogy az a bődületes lóvé, amit keresnek évről-évre, meg amit pluszban még elperelnek, hova vándorolhatott. mert hogy a fejlesztésekbe nem, az biztos.
Ez az üzletpolitika sokáig nem lesz fenntartható.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz icecave #19257 üzenetére
Mondtam neked, hogy vegyél egy jó mp3 lejátszót.
Nekem e miatt már nem fáj a fejem. Csak néha hallgatok zenét az S2-ön, amikor a GPS miatt egyébként is használnám fülessel, de erre az időszakra bőven elegendő.
Az esetek 80%-ban mp3 lejátszót használok.(#19258) ittakary
Tudok várni. Az a lényeg hogy nem én voltam vak, hanem még senki sem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Sajnos az esti futás (16km) miatt lemaradtam az eseményről, ellenben bárhol keresem semmi infót nem találok a prociról és a GPU-ról. Annyit találtam hogy A6 chip és 2x gyorsabb...De nekem ez így kevés.
A külső nekem nagyon bejön. Eleve a fekete a kedvenc színem, az anyaghasználat meg biztos parádés lesz. Szóval a dizájn nálam telitalálat lett.Ami szvsz. hiba...
A megnyújtott kijelző kényelmetlen lesz, és nem igazán látom át, hogy a több százezer régi app, hogy fog normálisan, 2 oldali csíkok nélkül minőségi benyomást kelteni a nagyobb felbontású kijelzőn.
Ha ezt nem fogják tudni másképpen megoldani, csak úgy, hogy levágják a képernyő széleit az úgy undormány lesz.
Számomra csak ez a része csalódás. El nem tudom képzelni hogy ez a nyújtott méret kényelmes lesz bárkinek is. Sokkal egyszerűbb lett volna a szélességét is növelni, és maradhatott volna egy alkalmazás barátabb felbontás kicsit nagyobb kijelzővel.
Szerintem letértek az ösvényről amit eddig az "egységes útnak" neveztek, és ami a bődületes bevételt hozta nekik. Szegény Jobs ha ezt tudná... Lehet tudja, és forog a sírjában.
Tehát most csak egy bakit követtek el. Ellenben ebbe akár bele is bukhatnak.Persze ha a T-nél lesz jó árom Media Mania "L" csomagban, akkor lehet kihozom, mert június óta előfizut hosszabíthatok. Max. ha nem jön be, eladom, ahogy icecave is írta.
ui:
Talán még a kamera lett kissé pleff...Új modell, új számozás, és még kamerában sem tudott megújulni. Bár ez majd a tesztképekből ki fog derülni. Kétlem hogy mást optikát kapott volna.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Meglátom a T milyen áron dobja ki, aztán ha jó lesz, döntök.
T-nél ebből lesz vagy 10.hó eleje...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #16158 üzenetére
Meguntam, hogy ez a fő szempont választásnál, ráadásul úgy, hogy alig van normális portéka a piacon ami megfelelne. Majd az új i5-re leszek kíváncsi...Mikor lesz a bemutató?
Alapvetően a Match nem eszközhöz van, hanem a zenéidhez, amit bármilyen eszközön hallgathatsz.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Srácok jól látom, van már iTunes Match?
Müxik? Van valakinek gyakorlati tapasztalata esetleg?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Eladó lett a FiiO LOD kábelem, ha érdekel valakit.
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #12441 üzenetére
Igen. Ez lenne a minimum.
A képarányokkal variálást ha meglépik, és tényleg fekete csík lesz a progikban az nagyon gáz lenne. Remélem nem így lesz.
Majd meglátjuk. Októberig már csak 4 hónap van.(#12442) BossBoss
Galaxy S3-mat elb@szták, szóval bármi megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ezt láttátok már? [link]
Nem hiszem hogy hiteles, de ha mégis, akkor az i5-öt se veszem meg.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz nggabi #10782 üzenetére
Jó is az. Felesleges cserélned. Én is erősen gondolkodom hogy cseréljek e bármire is 2013 előtt. A 4 mag nem motivál. A tobbit tekintve meg nincs túl nagy előre lépés hardveresen. 2012-ben maradni fog az 1Gb RAM ez szinte biztos. Hardveresen pedig 2 évvel előrébb járunk ami a procikat illeti. Egy Note egy 4s egy GS2 simán lépést fog tartani az elkövetkező 1-1, 5 évben. Ami pedig most megy az lényegében a rókabőr effektus, és bőven elegek lehetnek a 2-3 generációnkénti váltások.
-
zack
nagyúr
válasz nggabi #10775 üzenetére
Ezt most borítékolom neked, hogy nagy gondok lesznek itt is, de ne legyen igazam.
Csak emlékezz erre, hogy ki mondta.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz nggabi #10767 üzenetére
Szerintem igen csúnnyán mellélőttél.
A kijelző ott kezdődik hogy IPS és itt be is fejeződik. Vannak ezeken felül más technológiák is amik használhatóak, de az IPS az igazi.
Nem savanyú nekem semmi. Pontosan tudtam, mit veszek, és mit várhatok i4 után ezen a téren. Amig tart a garanciám még pont több mint 2db iPhone fog debütálni (2014.02. hó). A Samu gari nagyon jó, bár hozzáteszem, hatalmas pleff a kijelzők kihozatali aránya és silánysága. Nézz be a GS2 topikba. Volt akinek 3x cseréltek kijelzőt és a 3. is szar volt. Nekem semmi bajom vele, lehet hogy ez csak egy véletlen szerencse. Szóval a vizualitás egy dolog, a kijelzők minősége és tartóssága meg egy másik.
720p-nél valószínű nem, vagy csak szélsőséges esetekben lesz érzékelhető a Pen Tile technológia.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz nggabi #10764 üzenetére
Spórolás? Egy 600EUR csúcsmodellnél? Erre írtam hogy pleff.
Véleményem szerint elő lehet majd idézni, illetve látszani fog bizonyos képeknél a jelenség. De ne legyen igazam. Ettől függetlenül számomra az IPS tudja azt amit egy kijelzőnek kell.
Ha az S3 IPS-t kapott volna, jóval nagyobbat tudott volna durrani.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz nggabi #10762 üzenetére
Az S2-nél is vannak olyan képek ahol bizony látom a sávosodást, pedig ez nem Pen Tile.
A felbontás biztos javítani fog ezen, de azért 2012-ben visszatérni egy csúcs modellnél a Pen Tile-hez...Hatalmas pleff.Persze S2 esetében nem zavaró, és elégedett vagyok a vizuális tulajdonságaival, de ez nem fér a fejembe, hogy miért térnek vissza egy sokat kritizált technológiához.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Kint a Galaxy S3. Nekem az jött le a megjelenéséből, hogy jövök vissza, ha tetszeni fog a new iPhone. Pent Tile Matrix-os HD Super Amoled. [link]
Egyedüli pozitívum, hogy állítólag jóféle Wolfson DAC-ot kapott.
-
zack
nagyúr
Ebből lesz vagy év vége...jó esetben. Értem a problémát, de ez nem lehet valós ok. Kizárt, hogy azért késik, mert az adatbázist nem bővíti az Apple magyar előadókkal.
Bunyós Pityu lehet hogy nincs, de most töltöttem le egy számot egy 1986-os albumból...
Betli Duó - Az Alvilágnak Nincs Romantikája...Szóval nagyon kis százalékban nem találom, azt amit az iTunes-ban keresek.
Ezek csak a közvélemény felé publikált ál-okok. Más van itt a háttérben...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #9492 üzenetére
Lehet, de az biztos jobban megéri nekik, hogy helyette akkor inkább letöltik ingyen.
Idióták ezek. Simán el tudom képzelni, hogy nem is lesz nálunk bevezetve.
Az meg a másik, ha az iTunes Match felismeri, akkor az a szám már valószínű ilyen-olyan beszerzésből a gépen van. Akkor meg nem teljesen mindegy?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
iTunes Match-ről van valami hír? Mert ha nem lesz, ez szinte kizáró ok lesz nálam a visszatérés szempontjából.
Az új iPhone-ról van hír mikor mutatják be?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz philoxenia #9462 üzenetére
Ez csak a kezdet. Egy apró gesztus felém az Apple-től. Említésre se méltó.
-
zack
nagyúr
válasz eszgé100 #9456 üzenetére
Figyeld meg...Meg fognak tenni mindent hogy visszatérjek.
Szerintem nem is a fejlesztésekre koncentrálnak, hanem a stratégián, hogy csábítsák vissza Zack-et.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
A HTC fanoknak...[link]
Ezt nevezik úgy hogy...Blamázs.
-
zack
nagyúr
Elég sok HTC-s topikban írják a porosodásos hibát...Ami ugye az összeszerelésen múlik.
Nem mondom, hogy minden HTC ilyen, de elég sok tipusnál van ez a probléma.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #9116 üzenetére
Nem tagadom. Nincs is miért. Várom az új iPhone-t, és nyáron élesedik az előfizu hosszabításom, amit vagy egy GS3-ra vagy az új iPhone-ra fogok ellőni.
Amióta mp3 lejátszót használok csak szívok. Ma döglött meg a 2. Sansa Clip+...
Kicsit húz a szivem vissza, mert iPhone-on bár gyengébb a lejátszás minősége, de legalább stabilabb mint az mp3 lejátszók...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #9111 üzenetére
De akkor miért mondod ezt, amit azok harsognak akik életükben nem használtak még Androidot? Neked kellene a legjobban tudnod (bár a GS1-et tényleg bütykölni kellett hogy jó legyen) hogy nem így van. Legalább is GS2 esetében biztos. Ez bütykölés nélkül is hasít.
Gondolom ahhoz hogy jó legyen, és ne kelljen bütykölni, legalább olyan szintű vas kell az Android alá mint a GS2.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nem tudom az elmúlt hetekben mi történt itt ebben a topikban, de ahogy néztem a moderátori bejegyzést semmi jó.
A barátias légkör ami még ami pár héttel ezelőtt itt volt, úgy látom elillant...Sok új arc írkál ide, ami nem gond, csak el kellene gondolkodni azon, ha eddig nyugi volt most meg nem túl baráti a légkör, akkor nem a régóta ide írkálók között kell keresni a trollokat.
-
zack
nagyúr
válasz tDr1v3r #9091 üzenetére
Fikámat? Látom nálad nehezen jut be a tekervényeken belülre az infó, így leírom még1x. Ez a véleményem a HTC-ről. Nem kell megcáfolni, mert nincs mit. A véleményem nem fog változni. Az hogy egyesek inteligenciájuk hiányából ezt támadásnak veszik a HTC ellen, az magánügy. És igen. Éppen ezért trollok, mert nincs mit cáfolni egy szubjektív magánvéleményen.
(#9092) EarL 007
Ez így van, iOS-re tényleg szebbek az app-ok, már csak a kijelzőből és a felbontásából adódóan is. Viszont azt továbbra is tartom, hogy egy progi inkább legyen megbízható, ill. okos, mint szép.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Láttom a troll gépezet beindult.
A véleményemet írtam le, de most én leszek az, aki ezt a vitát rövid úton lezárja.Felőlem az vesz HTC-t aki akar. Használja egészséggel. Én biztos nem veszek. Pont.
-
zack
nagyúr
Jó akkor másképpen fogalmazok.
Legyen szar. De én mint anyagminőségre háklis júzer, megbarátkoztam ezzel, és semmi gondom sincs vele. Lehet azért az egyensúly, mert ha szarból is, de legalább jól össze van rakva ellentétben a HTC-vel.
Ellenben a kijelző alatti porosodást sosem tudnám megszokni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Köszi, de erre most nem lenne keret. Meg aztán nem is tudnám kihasználni. Diszkóban munka közben meg jól néznék ki egy ilyennel a fejemen.
-
zack
nagyúr
Visszavezessük logikusan miről volt szó 2 hsz-el ezelőtt? Csak mert hülyeségeken nem akarok vitzázni. HTC anyagminőség összevetve SGS2-vel. Műanyag vs. műanyag.
Senki sem mondta, hogy i4 után jó lesz a műanyag GS2. Mivel én váltottam, azt mondom, az elején furi volt, de semmiképpen sem kaptam "röhögőgörcsöt". Mára pedig azt mondom nincs semmi gond az anyagát tekintve. Nem nyekereg, nincs semmi olyan gondja ami a műanyag háznak alapvető problémája szokott lenni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Anyaminősségben jobb a GS2 mint a HTC, hiába műanyag. Bármilyen furcsa is. Ez a telefon nagyon jól össze van rakva, és bár műanyag, de ennél jobbat ebből az anyagból nem lehet kihozni, mint amit a GS2-ből kihoztak. 4 hónapos a telóm vételtől számítva, ami igaz hogy nem sok, de érzésre semmi sem változott. Masszív, strapabíró minőségi cucc, Persze az iPhone az über ebben, de nem biztos hogy egy ekkora telónál mint a GS2 ki tudták volna hozni a fém üveg kombót 200g alatt...
-
zack
nagyúr
A HTC-ket hagyjuk. Sosem lesz nekem ilyenem. Nem akarok fikázni, mert hátha vam itt olyan aki szereti, de összerakás minőségében, anyagminőségben, hardver minőségében nem veszi fel a versenyt a konkurenciával.
Elég csak annyit mondani, évek alatt sem tudták megoldani a porosodó kijelző problémát. Nem tudom a One S-ben megoldották e, mert erről még nem kaptam visszajelzést. Multimédiában sem állt eddig a helyzet magaslatán egyik HTC sem. Gondolok itt elsősorban a fényképezésre/videózásra.
One S-em ha egy mód van rá nem lesz.(#9059) Ragnar95
Köszi!
(#9061) vadászcsiga
Látom a "bütykölgetés" mint szó téged is magával ragadott. Nevezzük nyugodtan közhelynek amit az Androiddal próbálnak összekapcsolni, azok, akiknek saját tapasztalatuk nincs, vagy csak annyi, hogy megnyomkodták 5 perc erejéig valamelyik plázában az egyik androidos kütyüt, és azóta köpködik a rendszert. Beletrafáltam?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz manchester85 #9056 üzenetére
Egy abszolút Android ellenes júzernek nem tudom megmagyarázni mi a jó az Androidban. De igazából nem is akarom. Olyanoknak szólt az irományom, akik próbálnak velem együtt objektíven véleményt alkotni a különböző rendszerekről és okostelókról.
"A jelenlegi értesítési rendszer szerintem iOS-re sokkal jobb, mint androidra, átláthatóbb, tartalmasabb, stb"
Ezt azért cáfolom. Semmivel sem jobb. Mi több komplexebbnek tartom az Androidon. Több mindenről értesít szerintem, mint az iOS. Amivel több az iOS hogy az értesítés formája változtatható, míg Androidnál csak az értesítési sávban szalagként jelenik meg. De ha nagyon negatívan akarok hozzáállni az Android értesítési sáv kérdéséhez akkor is max. egál, de semmiképpen sem jobb az iOS.
A véleményed ebben a kérdéseben úgy tünik, mintha hallomásból vett véleményekre alapoznál. Egy dolgot azért ne felejtsünk el. A GS2 jelenleg az Android rendszer egyik csúcsmodellje, míg iOS-re csak iPhone van ami eleve felső kategória. Az sem mindegy milyen Androidos telót hasonlítgatsz az iOS-hez és az iPhone-hoz... Egy közép vagy alsókategóriás telefon alapján megítélni a rendszert, csak mert a júzernak azt volt lehetősége kipróbálni, pancserság. GS2-vel kell összemérni egy 4S-t, mert kategóriájában és hardverben, ezzel van egálban. Így pedig már mindjárt nem olyan nagy a kontraszt."Igazából az egész iOS koncepció az alkalmazások használatára épül"
Ezt az alkalmazásos dolgot annyira nem emelném ám ki. Ebben még egyszer mondom sokkal jobb az Android. Nem a csili-vili dolgokra gondolok, hanem a száraz felhasználhatóságra. Példálozhatnék estig bezárólag, de volt olyan iOS-en amit a jb se tudod megoldani, mert bár volt alkalmazás rá (blacklist) de nem működött. Jb nélkül pedig esélytelen. De van egy csomó olyan progi ami hasznos és felhasználóbarát, de nincs normális megoldás rá iOS-en (időzített sms, időzített profil váltó, beszélgetés rögzítő, stb), Androidon meg még válogathatok is ezekből, mert annyi féle van. Nekem nem kell a csili-vili küllem, hiszen nem nézegetni akarom, hanem használni.
"Persze ezen nyilván lehet vitatkozni, de én nem tudom elképzelni, mi az a rengeteg dolog, amit ha beállíthatok, átállíthatok a telefonomon, akkor nekem jobb lesz"
Nincs rengeteg dolog. Éppen ez a jó benne. Vannak a launcher-ek, amikből van 4-5 jó minőségű, és mindegyik teljesen átalakítja a kezelőfelületet, homescreent, mindent. Csak a telepítés gombot kell megnyomni. Persze ezt sem kötelező, de ha unod az alap sémát, akkor pillanatok alatt meg tudod változtatni. Ott vannak az izléses custom ROM-ok, amiknél már az ikonok is át vannak témázva. Szóval nem kötelező, senki sem erőszakolná rád a módosítgatást. Nekem is az volt sok idő amig megtaláltam a megfelelő launcher-t, a hozzá való témát, sms, és tárcsázó kezelőt, és a progikat amiket mindig felpakolok.
Ha ez megvan, pill. alatt belövöd a gépezetet, ha pedig unod, veszel rá egy másik témát vagy launcher-t váltasz."Lévén, hogy a telefon eleve egy mobil eszköz, így szerintem az egyszerűség, letisztultság a legfontosabb szempont, és ha a windowshoz kell hasonlítani, az már régen rossz szerintem."
Ebben igazad van, de az iPhone annyira sem alakítható hogy egy átlag júzer fél év alatt ne unja meg. Egyszerű és letisztult ez tény, de ennek ott a másik oldala is...Egy idő után unalmas. Tegye a szívére a kezét, és mondja azt nekem valaki, hogy nem szeretne saját szája íze szerint itt-ott színt, ikonokat, és egyéb dolgokat módosítani bizonyos időközönként az iPhone-on. Minden ember szereti a minimális változatosságot, még akkor is, ha a rendszer küllemét tekintve elégedett.
A másik hatalmas kontraszt a root jog vs. jailbreak.
Sokkal kevesebb proginak kell root jog, mint ahánynak kell a jb. Én személy szerint eddig minden jb alkalmával éreztem lassulást, és apró lagokat. Viszont rootolás után semmi sem vehető észre az Androidos rendszeren.
De ez sem kötelező, mert root nélkül is összehasonlíthatatlan a progik felhasználhatósága egy iOS jb képest.mitől lesz jobb nekem, ha a rendszer bütykölésére fordítom az időt, ahelyett, hogy a milliónyi alkalmazást próbálgatnám
Nem értem miért gondolod, hogy Androidon nincs így? Senki sem bütykölgeti állandóan, max. ha jön valami új ROM amit ki akar próbálni, és nem akarja visszarakni a mentéseit, akkor amig "belakja" addig értelemszerűen bütykölgetni kell. De nem tamagochi ez, hogy állandóan kell neki a bütykölgetés, hogy működjön. Kicsit el vagy tévedve ez irányban.
Beleverődött a fejedbe ez az Androidot folyamatosan bütykölni kell hogy jó legyen, és ezt szajkózod folyamatosan, pedig ennek köze sincs a valósághoz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Galaxy S II, Android 4.0.3:
Még mindig tetszik a rendszer, nem bántam meg a cserét, és simán van akkora a júzer ikszpériensz mint i4-nél. Sőt...A 4,3 col miatt a netezés, a játék, jóval nagyobb élmény. Főleg a netezés ami odavág elsősorban sebességben. Az Android 4.xxx rendszer megjelenésekor nagy volt a káosz, de így 1 hónap elteltével már baromi jók a ROM-ok.
Ha a két rendszert akarom összehasonlítani, az iOS nagyobb célközönséget céloz meg, olyanokat is akik nem értenek az okostelefonokhoz. Valahogy az egész egyszerűbb, és bizonyos funkciók gyorsabban elérhetőek. Androidhoz képest olyan az iOS, mintha nem is okostelefonra való lenne. Az Android ellenben sokrétűbb, és módosíthatóbb, jóval mélyebb szinteken is, ami a programok minőségében meg is mutatkozik. Egyszerűen jobbak az Androidos progik. Nem mondom, van 1-2 jó progi iOS-re is, de össze sem hasonlítható a kettő. Baromság hogy szénné kell tweakelni egy Androidos telót hogy jó legyen. Nem kell, ha nem akarod, de a kezedbe van adva a választás lehetősége, ha esetleg unnád, akkor módosíthatsz szinte mindent. Tehát ez a rendszer olyanoknak való, akiknek van fogalma arról, hogy 1-1 rendszer szintű progiban mit állít esetleg töröl. Kicsit a Win-hez tudnám hasonlítani. Nagyon széleskörű a felhasználás, de nem szakavatott kezekben könnyű elállítani, esetleg összeomlasztani. Mivel én mélyre ástam magam, így pár hónap alatt egész jól értek már hozzá, ezért is gondoltam, hogy leírom a tapasztalataimat.
Ha egy i4s vagy egy Galaxy S II-t kell összehasonlítanom, igazából nehéz eldönteni melyik a jobb. i4s kamera szerintem köröket ver a GS2 kamerájára. nem is feltétlen a képek minőségében, hanem úgy globálisan. Ha választani lehetne inkább egy i4s-sel kattogtatnék mint egy GS2-vel. De netezéskor kihullana a hajam ha vissza kellene térnem 3,5 colra. Itt is, ott is megvannak a pozitívumok és negatívumok.
Hogy melyik irányban lépek tovább, az az új iPhone-on és az új Galaxy S III fog múlni. Amelyik jobb lesz arra mozdulok. Számomra mindkét rendszer szerethető, de talán az iOS könnyebben megunható jelenlegi formájában. Az iOS6 meg ki tudja milyen lesz. GS3 meg elvileg 4,8 col lesz, ami már az ingerküszöbömet jelentősen túllépi. Max. 4,3 col. Ez az ideális méret maximuma. 4 magos CPU mindkét rendszer esetében teljesen felesleges lesz jó pár hónapig. Kíváncsian várom, milyenek lesznek az új modellek. Addig is maradni fog a Galaxy S II...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ha újrahúzom a Win7-et, és felteszem az iTunes-t, akkor elvileg a regisztrációmmal hozzá fogok férni a zeneáruházhoz telcsi nélkül is ugye?
Csak mert a mostani Win7 szarakszik, de erre viszont még rá volt dugva az i4. Azr meg nem akarom, hogy telcsi nélkül most bukjam a zeneáruházat egy új telepítés miatt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Én már azt sem tudom várom e vagy sem. Ez az 1 év gari amit az Apple ad ezért az árért, nagyon karcsú a többi gyártóhoz képest. Ráadásul még azt se mondhattam el, hogy igaz 1 év garit adnak, de nem hibásodik meg, mert jól van összerakva, válogatott alkatrészekből.
A home gomb 11 hónapos kora környékén kezdett szarakodni, és nem úgy, ami visszavihető, hanem pont annyira, ami engem már idegesít, de gariba még nem vihető vissza.
Még érzékelte a dupla kattintást, de erősebben kellett megnyomni hozzá.Szóval nem tudom milyen lesz az új iPhone, de nagyon jónak kell lennie hogy bevállaljam.
-
zack
nagyúr
válasz Malachi #8318 üzenetére
40k lenne a G19...Hmm. Meggondolom, bár még így is túlárazottnak érzem.
Viszont ha előbb kapod...17,5k-ért lett volna G9x-em a 22k helyett.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Ragnar95 #8285 üzenetére
Persze, mert nincs füled a zenéhez. Akinek bot füle van teljesen felesleges 5-8k-nál többet költenie.
-
-
zack
nagyúr
válasz icecave #8275 üzenetére
Mikrofonos IEM-be nem fogsz igazán jót találni. Ami meg esetleg van, 10-20k felárat kérnek 3db gombért és a mic-ért. Nagy lerántás. Monster-nél divat az "iPhone ready" marketing a mic+ verzióknál, de ott is +10k simán rá lehet számolni.
Azt hiszem, legalább is úgy rémlik, hogy az IE8 is van mikrofonnal +20k-ért. Ha esetleg késztetést érzel arra, hogy 80-90k-t elkölts egy mic+ fülesre.
Xears-t meg addig add el amig működik. Ha más nem veszel belőle egy Brainwavz Pro Alpha-t. De ahogy nézem, van az M4-nek plusszos verziója is...M4+
Pro Alpha[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #8274 üzenetére
2do nem volt rossz, bár nem használtam ki. Számomra túl bonyolult volt. A Week Calendar viszont nagyon bejött. Awesome Note-ot nem használtam.
Letöltöm, de várnod kell egy kicsit. Nincs még backup az új ROM-on, és addig csak azokat tolom fel, amiket használok is.
-
zack
nagyúr
válasz icecave #8271 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez az Xears nem egy Sennheiser. Nem akarom fikázni, mert neked most ilyen van, de se minőségellenőrzés se semmi olyan folyamat nincs ami a nagyobb cégeknél. Adott egy német tehetséges ember, Thomas, aki gondolt egyet és elkezdte gyártani őket (kissé eszetlenül). Van hogy egy tipus csak 1-2 hónapig elérhető, majd ha te pont ebből vettél, és garizni kell, majd kapsz az éppen aktuálisakból valamit.
Szóval nálam az Xears nem egy márkás IEM, mi több egy Brainwavz fülest többre tartok 100x mint bármelyik Xears-t. Voltak olyan szériák Thomas-nál, hogy málottak szét a ragasztásnál a fülesek, meg valami konstrukciós hiba is volt a közel múltban, ami az egyik oldal elnémulásával jelentkezett. Tény hogy olcsó, és vannak jobb szériák, de így ahogy ő gyártja ez hatalmas lutri.Nem akarom elvenni a kedvedet, de füles vásár előtt nem kérdeztél meg, vagy ha meg is kérdeztél biztos nem azt mondtam hogy Xears-t vegyél.
Ettől még a te füleseid lehetnek jók természetesen, csak egy nem gyártósoron készült füles esetében nagyobb lehet a különbség a nyers és a bejáratott hangzás között.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #8249 üzenetére
Nem kell eröltetni a bejáratást. Nem szentírás. Jön a jóidő, berakod oszt hallgatod. Majd bejáratodik bicajozás alatt. Az esetek többségében hallható változás nincs. Kicsit mélyebb a mélyebb a membránok bekopása után, esetleg kevésbé fog "karcolni", de szerintem jobb ha ezt te tapasztalod, hogy jobb lett e, mint bejáratod ilyen-olyan zöld,barna meg mittudomén milyen hangokkal.
Valószínű egyébként, hogy nem fogsz hallani különbséget.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
zack
nagyúr
Várom én is milyen lesz...Nyáron laptop vásárlás lesz valószínű, de akár még iPad 3 is lehet belőle.
-
zack
nagyúr
válasz Malachi #7767 üzenetére
Ez csak 2 féle ROM, ráadásul főzöttek.
Gyári lehet nem is produkálna hasonlót. Az is lehet ICS alatt minden hasonló gond meg fog oldódni. A felébredős gondot kell megoldanom, mert ez az ami elsősorban zavar. A fogyasztás valószínűleg valami online update miatt van, van 1-2 tippem, ki is fogom próbálni, hátha...
iPhone-nál is nem 1 nem 2 júzer panaszkodott a gyors merülésre iOS5 óta. Szóval ez ott is van, de legalább mindig felébred amikor hozzányúlsz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7761 üzenetére
Vannak normális júzerek is azért. Olyan akikkel pü-ben is sokat beszélgetek.
Nem mindenki rossz, azért mert egy topik nem az igazi.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
A probléma részletesebb leírása:
Most úgy gondolom, ha ez nem fog megoldódni hosszú távon, akkor nem fogok sokáig használni Androidos rendszert, hiába jó az SGS2 mint telefon. Megpróbálok mindent, hátha rájövök valami összefüggésre.
Azért osztom meg ezt is, ne érezze seni itt sem, hogy csak az Android és az SGS2 ajnározása megy a részemről, és hogy mennyivel jobb mint az iOS+iPhone kombó.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7759 üzenetére
Bedughatod, max. száműzött leszel ahogy én is.
-
zack
nagyúr
Biztos köze volt a bezáráshoz. Valószínű nem a te eseted volt az egyetlen.
Nyugati modell van már itt is, annyi különbséggel, hogy nyugaton van respektje a rendőrségnek. Nagyobb balhénál kihívják őket és rend lesz. Itt ha balhé van, a rendőrök oda se mernek menni. Volt nem 1x-nem 2x példa erre. Tehát amig kint a rendőrök a security mögött állnak, addig itt csak magunkra számíthatunk.
Ez amit itt rendőrségnek hívunk egy vicc...Ha komoly balhé van, fostosok, ha meg csipi-csupi ügy van akkor nagyon "élnek", jegyzőkönyveznek ügyet indítanak a semmiből stb.
Ezért is nyugisabb kint a portázás.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz DanielK #7751 üzenetére
A legjobb példa erre, ha megnézzük külföldön mi a helyzet. Kb. ez a minta van itt is. Nem én vagyok a kirívó és normális, hanem mint már írtam ez lett az általános.
A tulajdonos akkor keres pénzt ha a vendégek fogyasztanak, és jó érzik magukat. Ha ez meghiúsul pl. a porta vagy más személyzet munkájából adódóan, akkor csere...Munkaerő van bőven, meló meg kevés. 1 ember helyére tud 10 másikat is.
Amiről ti beszéltek az 10-20 éve volt divat, de akkor még más volt a tulajdonosok hozzáállása is. Az meg hogy egy vendég mit lát, majd azt szétkürtöli a neten, megint csak nem mérvadó. Nem tudja mi volt az előzmény, nem tudja mi mért történik, csak hogy a kidobók lepofoztak egy jól öltözött valakit és mennyire agresszívek meg köcsögök. Az hogy az a jól öltözött valaki a szórakozóhelyen pénztárcákat és telefonokat zsebelt táskákból, azt csak mi tudjuk.
Ezért mondom, amit a vendég lát egy szituból az is más.(#7752) Xero
Nem mondom hogy nincs negatív példa. De egy ilyen mentalitással valószínű ott nem alkalmazták tovább. Ha ügy van, az a szórakozóhelynek és a tulajdonosnak is nagy probléma. Pláne ha súlyos testi sértés lesz egy üveg pohár eltöréséből. 5-6 éve még azért több ilyen szitu volt. Ez a "katonás rend" szerintem kb. 2-3 éve van. Aki meg erre nem képes, mint ahogy már mondtam is, azt nem alkalmazzák.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz DanielK #7746 üzenetére
Pesten is meg vidéken is. A gond ott kezdődik hogy "ilyeneket itt hallok/hallottam". Még egyszer hangsúlyozom, ilyen szituk nincsenek. Leginkább olyan van, hogy valaki megerősödik a drogtól és a piától, és nekiugrik a kidobóknak, majd utána előadja, jaj én szegény jól megvertek az agressziív állat kidobók. Ilyenből sok van. Meg a k anyázásból, kidobók leköpéséből is, ok nélkül. Persze hogy amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten is. Ezért mondom hogy az éremnek 2 oldala van, és te csak a "vendég" oldalt hallod.
(#7747) Ricardo
Vannak olyan helyek ahol a méret a lényeg, ha meg balhé van, jönnek az "érdekes" megoldások, de azért ez már egyre kevésbé jellemző. Kezd beépülni a köztudatba, hogy sport nélkül ez a szakma nem űzhető. Nem feltétlen az ütni tudás végett, hanem mert sokszor van olyan szitu, amikor pl. futni kell valaki után, stb. Ide pedig kell a kondi és az edzettség.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz DanielK #7709 üzenetére
Na jó... Ezek rablómesék. Szomorú, hogy ilyen történetek szárnyra kapnak még mindig.
Volt ilyen jah.. 10-15 évvel ezelőtt.
Szóval nem tisztelet a kivételnek, hanem aki így tesz ahogy leírod ok nélkül, többet nem dolgozik.
Meg aztán azért is sántít ez a hír, mert azt leírod mit tettek a kidobók, de azt nem hogy mi volt az előzmény. Kissé ferdítés így ez az egész, ill. lehet hogy a foglamazásoddal van gond. Ha valakinek eltörik a keze, lehet rossz eséstől is..kap egy pofont, megszédül, és elesik. Rosszul esik, és kész a lábtörés. A csaj rúgdosást kizártnak tartom.
Ha esetleg ez meg is történt, ezek már nem dolgoznak kidobóként.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
SGS2-nél is így van. Nekem semmi sem hiányzik az iOS5-ből egyelőre. Az értesítési rendszer se.
De azért azt tegyük hozzá, hogy az SGS2 egy jó telefon, jelenleg szinte a legjobb Androidos ami a hardvert illeti. Nekem ez van, mert nem akartam visszalépni teljesítményben az i4-hez képest. Innentől kezdve nem is nagyon érdekel, hogy az alsó és a közép kategórián hogy fut az Android. Amit én vettem, azon smooth. Legalább annyira, mint az iPhone a legjobb iOS verziókkal.Vannak itt is gondok, pl. ez az alvásból való felébresztés...Most először előjött az új ROM-nál is, de itt az az előnyöm, hogy van egy rakat diagnosztikai program, amivel remélhetőleg ki fogom tudni szűrni a hibát, mert valamelyik program beakadhatott. iOS-nél erre nincs lehetőség, és nem csak azért mert nincs felébredős gond, hanem mert nincs ennyire rendszer szintű hozzáférés. Kíváncsi leszek ki fog e derülni mi a gond. 1 hete van fent ez a ROM, ez az első gond vele. Csak azért írom le, mert nem csak azt akarom megosztani veletek, hogy mennyivel jobb és szebb...stb. Ez is hozzátartozik az objektivitáshoz.
Kizártnak tartom, hogy ez csak nálam jön elő, de erről ritkán szólnak a hsz-ek. Inkább sutyiban újra van indítva a telefon, és ezzel a probléma meg van oldva.
Ennek a fene nagy szabadságnak is megvannak a hátrányai, de még mindig több a pozitívum mint a negatívum.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7707 üzenetére
Azért vannak "kiskapuk" de ezeket inkább nem osztom meg. Legyen szakmai titok.
De nem egyszerű helyesen dönteni a msáodperc tört része alatt. Az a legjobb ha nyugi van, és nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7705 üzenetére
Na ja. Azt hiszem le ugró-pörgőzném őket amolyan csákk noriszosan.
Utána meg lehet nem lenne munkám. Sajnos manapság az a divat a szórakozóhelyeken, hogy megcsináljuk a balhét mert menők vagyunk, majd ha a porta elpicsázza a szánkat "call police", és előadjuk a "hattyú halálát".Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7702 üzenetére
Eljegyzés volt már nálunk is 5 év után kb, így gyűrű is van (18k fehér-sárga arany keverék ). De mivel sokszor használom a kezem, részben edzésen, részben a melóban, így nem hordom. Zavar is, nem tudnám megszokni hoszú távon. Láncom is van, de azt se nagyon hordom. Sanszos lenne hogy melóba letépiik, és az addigi verésből ölés lenne miatta. Így ezt a rizikófaktort kihagyom inkább.
-
zack
nagyúr
válasz vadászcsiga #7696 üzenetére
Igazából együtt élünk. Nem hiányzik az esküvő. Minek? Látszat, papír, sok pénz...stb.
Ha lenne baba akkor az más lenne, de egyelőre (még) nincs kilátásban. Nagyon bizonytalan minden. Nem merünk babát vállalni egyelőre.
Egyébként én 17 ő 18 volt amikor megismerkedtünk, és megismerkedésünk után 2 héttel össze is költöztünk.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7622 üzenetére
Ezzel mi is így vagyunk. De mivel kettőnk közül ő a spórolósabb, én meg inkább a költekezőbb, így néha vannak ebből apróbb surlódások. Ezért a legegyszerűbb ha nem tud róla, és ha jut is marad is, mindenki boldog. Leginkább én.
Egyébként mi 16 év 4 hónap 15 nap....(#7661) vadászcsiga
Mindent hallok, és mindent látok!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz icecave #7604 üzenetére
Én a Money Book-ot használtam.
Nekem a bevételeim napi szintűek, akár a porta akár más...Így pedig jó ha az ember tudja hó végén mennyi volt az össz. bevétele, és mennyi volt az össz kiadás. Mennyit költöttem benyára, kajára stb. Sztem hasznos.
De leálltam vele, mert bár jelszavas, asszony minden jelszót tud, és bár nem nézett bele nem akartam esélyt sem adni arra, hogy kérdőre vonjon miért kell 70k+ venni egy Sennheiser IE8-at, miért kell ennyit költeni a barátokkal egy piázáson, stb.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nem tünik rossznak. Bár a Symbian a mostani rendszerek mellett kissé már elavult. Ettől még lehet belőle akár egy iPhone verő multimédiás csúcskütyü is. A hardver jónak tünik, bár a kijelző felbontás 2012-ben hatalmas pleff.
-
zack
nagyúr
Jó azért ez az AAC...Nekem semmi bajom vele, bár a FLAC lenne az igazi. Bármilyen jó lenne igazából csak legyen veszteségmentes.
De az biztos profin vannak grebbelve a zenék. 256kbits 44.1 kHz.
És olyan mixek is fent vannak amiket fos 128kbits mp3-ban se tudok beszerezni sehonnan.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz xlife11 #7567 üzenetére
Mert olyan emberekkel szeretek vitázni akiknek van eszük. Ez a lényege.
A féleszű ennél egy fokkal jobb, de sajnos ott a félésznek is sokan híjján vannak.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Lehet mostantól nem lesz miért olvasnotok, mert kirekesztett lettem
Megy pü-ben az ellenem való szövetkezés.
Mondjuk ha tényleg így lesz, akkor az első számú troll topikot (N8) nálam be fogja előzni a GS2 topik.
De azt mondom, ha R2D2 miatt ez így megtörténhet, nem is bánom.Nem akartok telót cserélni? Veletek akarok a GS2-ről vitázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest