- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
válasz
-Ben- #142997 üzenetére
Kicsit le vagyunk maradva csókolom.
-
Jojo5
őstag
válasz
B-L-A-C-K #142967 üzenetére
Kezdjük ott, hogy nem nem csajoztam, nem is tudom már, hogy kezdtünk dumálni instán.
Eddig nem csaltam meg az asszonyt egyszer se, és ezután se szeretném, de nehogymár nőkkel ne dumálhassak, az most más kérdés, hogy ez a hölgy felkeltette az érdeklődésem de nagyon...
nitro16: Az a gond, hogy lehetőségem lenne is rá, de nem vagyok gerinctelen állat, hogy megcsaljam barátosnét, sőt a kapcsolatunk mondhatni, most egész jól működik és jól viseljük a távollétet, de ez most nálam bekavart....
-
nitro16
senior tag
Gép előtt ülősöknél gyönyörűen szemlélteti, hogy később miért fáj a háta,nyaka stb.. [link]
-
válasz
B-L-A-C-K #142985 üzenetére
Itthon minden nap szobabicajozok, mikor hazaérek a melóból (egyből átöltötök és ülök is rá, mert ha leteszem a seggem, már biztosan elsumákolnám
), plusz gilda hétvégén, illetve hétköznap meló előtt, ha eljutok.
Gergőke88: Újan vettem, telekomnál, mert volt egy rakás telekom pontom az előfizetéseimen, és azt beszámoltattam.
SÖ: Ebay, ali-t tudom, csak azt hittem van konkrét tipp, mert ott is bele lehet futni abba,hogy még ha nem az olcsót veszem, az is sz*r.
S2-ben úszni is lehet, az Apple is így reklámozza, nehogy már a zuhanyt ne bírja. S1 ami cseppálló, ott kell vigyázni, bár sokan vidáman gond nélkül zuhanyoznak azzal is.
-
-Ben-
veterán
Megy ám az oda-vissza oltás ezerrel....
-
SÖ
addikt
Amúgy vissza szívom hogy rossz képeket csinál a szifon. Most kezdem kitapasztalni, egyszerűen teljesen más koncepció mint az S7. Iszonyú rövid záridő aminek a hátránya hogy jó megvilágítás szükséges de nagyon szép életképeket lehet lőni mozgó alanyra. Sajnálom hogy macro nincs rajta pedig az a kedvencem. Lehet veszek lencsét hozza. Az miért van hogy a képek 2-3 kockából állnak és hol tudom törölni ami nem kell. Mondjuk nagy cool ahogy lapozom és bemozdul mintha élne .
Black
Ja majd átugrok hozzá UK-ba innen németből . 😁
-
SÖ
addikt
Tud valaki profin pinpongozni itt? Leigazolt versenyző vagy tud fordított pendulum szervát adni.
-
Jojo5
őstag
tokom kivan a hulye fejemmel, megismerkedtem egy kanadai csajjal, eskb. ott tartok, hogy ki is utaznek hozza akar, ja es snapchaten mar volt ez az mielott meg valaki a zsakbamacskat megemlitene...
-
r3dsnake
nagyúr
Megvan!
Minden oké, karcmentes a gép, az eladó is nagyon jófej volt. Holnap nekiesek és letesztelem rendesen. Ha bármi gond van, 3 napon belül visszaveszi. De kétlem, hogy lesz.
Ja és még ajándék tokot is adott hozzá, amikor megkérdeztem tudom-e mibe tenni.
-
GALARDO
addikt
Na, holnap már utazás vissza, vasárnap meg már ismét otthon...hurrá... Jojo5, hatalmas +1 neked, 0 kedvem van hazamenni. Hiába költözök mostanába új városba, hiába az új munkahely stb. Sokkal szívesebben maradnék spanyolba, vagy bármely környező országban. Anno Olaszországot is nagyon imádtam. Hihetetlen ez az atomszféra, nem hiányzik az a feszült légkör. Nem vagyok én birka, hogy terelgessenek. Se hangya, hogy morzsákkal szúrják ki a szemetet. Szóval mostmár tényleg lépni kell, és 1-2 éven belül el kell hagynom azt a hajót.
-
gyuromoj
veterán
Akkor kis csira vagyok a többséghez képest.
Szerk.:
iOS11pb2 elsőre angol lett minden, de pár perc múlva vissza is állt magyarra.
Remelem az akksi merules kicsit mérséklődik. -
GALARDO
addikt
Nem is tudtam, hogy szifonon is van osztott képernyő.
-
gyuromoj
veterán
Most vettem észre hogy 10 év el is telt a regisztrációm óta.
-
gyuromoj
veterán
Valaki használja itt a Telenor HelloData csomagok valamelyikét?
Nagyon szemezek az alap 6k-s csomaggal.
Kérdés hogy számhordozással is lehetséges megkötni a szerződést? -
szekra
addikt
Fuh láttam ma parkolni utcában egy VW Arteont. Szerelmes lettem.
-
SÖ
addikt
Tothegrund & Black
Passzív hűtés, uhd oled, hangtalan. [link] -
SÖ
addikt
-
nofi
addikt
Jópofa ez a Google Backup & Sync, végre rendet raktam a Google Driveon és már nincs olyan mentésem ami gépen és ott is fent van. Már csak egy bökkenő van, hogy az iOS-es Google Drive app még nem lett frissítve, így nem érem el a besyncelt könyvtáraimat -.-
-
Jojo5
őstag
válasz
Totheground #142873 üzenetére
Igen, most emiatt gepeket se vesznek at.
En is veluk repulok majd Afrikaba -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #142924 üzenetére
840 G2 az vastagabb volt, de ez gyári adat szerint ennyi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #142922 üzenetére
Te ezt a gépet nézted, a G3-ast? Mert minden csak nem vastag, pont ezért kellett ez mert elég vékony, 18,9 mm. Egy legújabb kisebb 13-as MacBook Pro is 18mm-es.
-
nofi
addikt
válasz
GALARDO #142917 üzenetére
Kipróbálva. Nem rossz, de azért minőségben a Chipotle köröket ver rá. Egy itthoni Gringos Amigos is finomabb szerintem. Lényegében egy mexikói meki annak minden előnyével és hátrányával együtt.
Van már itthon is? Anno láttam, hogy meg van hirdetve a franchise-lehetőség, de étteremmel még nem találkoztam -
GALARDO
addikt
Taco Bell tapasztalata van itt valakinek?
-
nofi
addikt
válasz
B-L-A-C-K #142910 üzenetére
Macbookra gondolsz? Én a következőket ellenőrizném le ha vennék:
- Pixelhiba-keresés
- Akksiciklus ellenőrzés
- Billentyűk végigpróbálása
- Csatlakozók kipróbálása
- Terhelésnél milyen a ventilátorzaj
- Képernyő zsanér állapotaHa ezek rendben vannak én simán bevállalnám. Elvileg az egyik legmegbízhatóbb notebookszéria, bár már valamennyire romlott az elmúlt években. Az első pár évben drasztikusan esik az áruk onnantól pedig katonásan tartják az értéküket.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rise of the Ronin (PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával