- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Durva, 5 munkanap alatt megküldték a jogsit, otthonra.
-
nitro16
senior tag
válasz
-Ben- #140273 üzenetére
DPD nálam már azért kuka mert számtalanszor volt, hogy nem jött a megadott napon ilyen volt 4-5x is.
Csomagra se vigyáznak, sokszor volt olyat küldtem ami törékenyebb be volt rendesen csomagolva amennyire lehetett,szóltam is, rá is írtam de leszarták aztán a másik fél meg széttörve kapta meg....
Én a tapasztalataim alapján azt mondom a GLS a legjobb. Most Pénteken amikor istyle-ból rendeltem a fülest délben oda adták a GLS-nek, 2 órára rá jött a email, hogy következő munkanap hozza a futár. Majd hétfő reggel az sms, amibe volt a 3 órás intervallum meg a sofőr száma... -
Mister_X
nagyúr
válasz
Cyberpunk #140277 üzenetére
Ha telenoros vagy és a jelenlegi havidíjad kissebb, mint a Hello Datáé, akkor simán válthatsz felfele, legalábbis minden más szolgáltatónál ez volt. Csomagra vállalt hűségidő "nem érvényes" magasabb díjcsomagra, nem ellenségük a pénzednek
Sőt, külön opciót is ír a honlap, mondjuk ha hoztál el telefont, akkor nem 6000 hanem 7500 a havidíj.
Számhordozással is meg kellene oldaniuk más szolgáltatótól, a lényeg csak annyi, hogy ott ne legyen hűségidőd.
-
Cyberpunk
félisten
Mondom megrendelem a Hello Data csomagot, erre nem lehet a számot megtartani, csak új SIM vétellel megy.
Mondjuk mindegy.
-
-
agabe
addikt
Hát nem vagyok szerencsés az utóbbi pár napban... két telót is meg akartam venni, de halogatta az eladó aztán vagy másnak adta (pedig mentem volna akármikor érte), vagy visszatáncolt, pedig az egyiknél még alkudni sem alkudtam semmit. Minek tesz fel így hirdetést ?
Na ez fölösleges időtöltés volt nekem -
-Ben-
veterán
válasz
radi8tor #140271 üzenetére
Persze, nem valószínű, hogy ilyesmi előfordul.. ez csak úgy felmerült bennem.
Eddig mindig személyesen vittem vissza a dolgokat, most kipróbálom ezt is...
szekra:
Ha videót nem is, azért egy fotót lövök majd.
nitro16: ez amúgy így van. A GLS még viszonylag türelmes szokott lenni, de pl. a DPD nem. Múltkor a nő azért is pofákat vágott, mert 2 percet várnia kellett..
De valószínűleg ez inkább személyfüggő, nem a cég tehet róla..
-
-Ben-
veterán
válasz
-secret- #140267 üzenetére
Huh.. megkönnyíti a helyzetem. Visszaküldök 14 napon belül egy csomagot, de nincs kedvem emiatt 1 órát buszozni most.
Más: ha ilyen módon visszaküldök egy cuccot, akkor én mivel bizonyítom, hogy azt a valamit hibátlan állapotban, sértetlenül küldtem vissza?
Mert tulajdonképpen azt is mondhatnák, hogy sérült vagy hiányos, esetleg nem is azt küldtem vissza és akkor se a cucc nincs nálam, se a pénzt nem kapom vissza. Persze ez meredek, de miért ne fordulhatna elő?
-
-Ben-
veterán
Van olyan futár, amelyik házhoz jön és innen viszi el a csomagot a címzettnek?
-
r3dsnake
nagyúr
Beszéltem Telenor supporttal. Sem az adat típusára, sem sávszélre, sem forgalomra nem vonatkozik korlát. Hotspot is mehet, ha mobilról történik a megosztás.
-
GALARDO
addikt
Na, áruljátok már a mekkeket?
-
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #140253 üzenetére
A telefonodat használhatod hotspotként. Nincs meghatározott limit arra vonatkozóan, hogy egy magánszemély mekkora adatmennyiséget forgalmazhat.
Szerintem most kivételesen nem kell buktatókat keresni. Ezért reszelték hónapokig és ezért nincs hűség sem, anélkül is bevállalják, mert tudják, hogy a jó a csomag és az emberek nem akarnak majd váltani. btw holnap a Telekom is bejelent valamit.
-
Cyberpunk
félisten
A Telenor Hello Data tarifacsomagok kizárólag egyéni felhasználásra, a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók fel. Nem számít normál felhasználásnak, ha számlázási időszakonként az Előfizető nem kezdeményez legalább egy hanghívást, illetve ha a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik. A Telenor Hello Data tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés. A Telenor Hello Data tarifacsomagok ipari célokra nem használhatóak, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a szolgáltatást a számlázási időszak végéig jogosult korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza.
Ezt írják az oldalon. Tehát elvileg a hotspot nem rendeltetésszerű.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
agabe #140245 üzenetére
hűség nélkül minden rizikó nélkül ki lehet próbálni mindent, hogy, hol a "határ", legyen szó voip-ról, vagy tényleges net használatról, pl. hogy mehet-e a torrent, vagy hogy milyen a tényleges sebesség, stb. A héten biztos benevezek hozzájuk, ha meg 1 hónap alatt semmi gond nem lesz, akkor viszlát telekom.
-
agabe
addikt
válasz
szekra #140242 üzenetére
Az bőven elég sztem még jópár évig, a másik meg, hogy nincs hűség az nagyon pozitív.
A kérdés, hogy voip, vpn is korlátozás nélküli lesz-e...beszélgetésre 50 prec nem túl sok.
Nekem szokott 800-1200 perc is lenni, de céges dolgok főleg, magánban 300-400 perc max amit beszélek, arra viszont már bőven nem lennének megfelelők ezek a csomagok. -
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #140236 üzenetére
Akkor is lehet váltani
140242: Ez tuti?
A Telenor egyebekben tájékoztatja az előfizetőt, hogy mobilinternet szolgáltatásra – a technológiai adottságok miatt, így például arra tekintettel, hogy valamennyi helyszínen nem lehetséges mobil szolgáltatás elérhetőséget biztosítani a környezeti sajátosságok miatt – általában véve nem vállal garantált sebességet, azonban az általános szabályoktól eltérően a Telenor Hello Data szolgáltatásra vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá.
-
r3dsnake
nagyúr
Telenor korlátlan mobilnet, 5giga roaming, 50 perc hívás, hűség nélkül 6ezerért? Azigen! (Mondjuk kb feléért oldom meg jelenleg a korlátlan mobilnetet, de legalább már fejlődnek a szolgáltatók.)
-
Valakinek nincs véletlen Jysk-ben dolgozó ismerőse?
Más: Szombaton megállítottak rendőrök (3-an voltak), megláttam-meglátott csávó... ugye ismerős, el is engedett. Ilyent sem láttam még.
Pedig reméltem már, hogy így 4 év után igazoltatnak egyszer...
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok Skacok!
Készítettünk egy aranyos video alá egy zenét ,halgassátok meg ha van kedvetek...
VideoKöszönöm!
-
szekra
addikt
Nem tudtok valami bevált progit ami sérült word filet javítani tud? A neten talált ingyenesek nem váltak be..
-
agabe
addikt
válasz
gyuromoj #140216 üzenetére
Csak ezekbol a kepekbol a Pixel egyertelmu, es nekem masodik a G6 lett a reszleteket kinagyitva. Elso kepen minden mast ver G6 felbontasa...a tobbinek sokkal gagyibb ha a taska anyagat nezed, es az egesz kep(szelet) is jo.
Masodiknal csak azt tudtam, hogy B nem, a tobbi tul hasonlo volt, harmadiknal nem kerdes, hogy C, negyediknel szinten (a csavo arca mindegyiknel jobb azon a kepen), otodiknel csak azt tudtam, hogy E nem , hatodikbal nem tudtam nagyon donteni, talan a jobb dinamika es reszletesseg miatt a C, utolsonal meg megint egyertelmu C.
Ahogy ezeket nezem pixel alaz minden mast, raadasul videoban is eleg ott van...persze vannak olyan kondiciok amilyen kepek nem keszultek, pedig egyik masik jobb lehet pixelnel, de a tesztkepeket kinagyitva legtobb esetben az jott be.
A durva pedig, hogy mar a nexus 5X is egesz kozel van ehhez a szinthez ami pedig most hasznaltan egy 50ezres telefon.
Ok, videot annal felejtsuk el, es kulonben is melegedes miatt kamera hasznalat kozben siman befagy, de 6P mar jobb es az se tobb 80-85ezernel, video is jobb mar az eis miatt...persze abban meg mindig le van maradva a jobb optikai kepstabisok mogott, de azert annyira nem gaz.Sokszor vilagos kepnel 5X es 6P (es pixel is) sotetebbet lo mint barmi mas ..a kontraszt altalaban jobb, de napos idoben neha mintha nem is sutne a nap, vagy benti fenynel mintha 5-6 izzo helyett csak 3 egne es azt kellene kompenzalnia a foton a telefonnak, es kicsit tul vannak love a szinek.
A tullot szinek van amikor jol jonnek van amikor a termeszetesebb jobb, es azert egy optikai kepstabi meg tud szinten tudna segiteni.
Sotet helyen, vagy este nehez fenyviszonyok kozott nagyon domborit pixel asszem legtobb esetben jobb minden masnal ilyenkor, es vakuval is sokkal jobb az eredmeny.
Egyetlen hibat latam tesztekben (volt aki ki is emelte) videozas kozben svenkelve oldalra pixel kepe neha csuklik egyet mert a szoftveres stabilizas nem tudja jol kezelni.Ha nem kamerat nezzuk, hanem minden mast akkor persze inkabb izles kerdese. Nekem ios jon be jobban (bar pixelt meg nem probaltam), de ha valaki androidot szereti es fenykepezni is sokat szokott akkor pixelt kellene vennie eleg egyertelmu.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a TV elég komoly.
madgie: Nekem is C/D (Pixel/i7) jött ki legjobbaknak.
-
gyuromoj
veterán
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
r3dsnake #140214 üzenetére
engem inkabb egy betepett bolondra emlekeztetett. a zene is gagyi volt, bar ez szubjektiv. a tema meg elcsepelt. na, mindegy, mar a szakallas nonel megfogadtam, hogy nem mezem tobbet, mert az egyenloseg ugye fontosabb dolog, mint a csaladon beluli eroszak, amirol kallay enekelt akkor. nekem ez mar tul pc...
-
Sukta 95
aktív tag
nézi valaki az eurovíziót? mit szóltok ehhez a csodálatos portugál dalhoz, illetve előadóhoz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
B-L-A-C-K #140193 üzenetére
Tengeri hal, akkor: the bigfish seafood bistro
-
-Ben-
veterán
Na mi újság van a rendelésekkel?
Viszik már a 22 mac prót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- gerner1
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS