- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Na holnap megyek érte!
rMBP 13" Early 2015
8GB RAM / 256GB SSD
14(!) ciklus, patika állapot
260kSzerintem jó deal.
-
nofi
addikt
Azt hittem sima jegyet is lehet venni ezen az új, mégis idejétmúlt BKK felületen.
Olyan nagy dolog lett volna lefejleszteni legalább egy gyűjtőjegyes vásárlási lehetőséget? Kb. ugyanez a csalódottság ült ki az arcomra mikor átvettem az új "e" személyit, ami lényegében semmit nem helyettesít mert nincs kiépítve a megfelelő terminálhálózat.
-
törölt tag
válasz
gyuromoj #142883 üzenetére
Ez a lézerszkenner jól jött volna ma este, túlestem az első nagyobb állat-gázolásomon. Úgy 80-nal mentem, egy nyúl kirohant elém, nagy koppanás, satufék. A kerék átfordíthatta egyszer, mert a bal első műanyag dobbetét első feléből egy nagy darab leszakadt, azt csurom véresen begyűjtöttem, a nyúlról túl sok részletet inkább nem... :/ Mindenesetre kellett egy ital, miután megérkeztem és kiszálltam, életem egyik legszarabb élménye volt; ráadásul nem lett volna arra dolgom, csak segítettem az úttal egy hülyének, ettől külön jó a sztori.
-
r3dsnake
nagyúr
Fszkvn. Lemaradtam az év legjobb macbook pro ajánlatáról pedig a hirdetés felmerülése után már 10 perccel írtam hogy vinném. Persze semmi válasz, de már jegelve. Nagyon beleéltem magam pedig...
-
iPhone 6/6Plust nem szabad majd frissíteni a 11-re, ezt már most megmondom
ippeg folyamatos a 6on az élet, de még egy update már egyértelműen a szmúszság rovására menne
-
gyuromoj
veterán
-
GALARDO
addikt
Az epül váccson már nincs google maps?
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #142875 üzenetére
Uhhhh👏🏻
Elkísérhetlek? 🐼
Metafizika húrelmélet foton teleportálás stb. Nagyon sokoldalú vagyok 🤖 -
SÖ
addikt
válasz
Totheground #142873 üzenetére
Ő vége a jamcsi nyaralásnak? Én azt hittem vissza sem jössz !
-
Totheground
addikt
Qatar-t meg mindig blokkolja a kornyezete? Elvileg veluk repulok vissza jovo heten...
-
-Ben-
veterán
válasz
Sukta 95 #142866 üzenetére
Ez jogos. Fél év múlva már nem lesz ilyen vidám a történet, de nem feltétlenül kell ájfónt venni a gördülékeny működésért. Újra lehet húzni kb. 30 perc alatt a droidot és újabb fél évre rendben lesz. Erősebb hardver esetében elég évente. (Persze aki nem szeret efféle dolgokkal mókolni, annak nem megoldás ez, de szvsz még félévente se nagy kunszt 30 percet rászánni).
-
törölt tag
Tegnap megnéztem én is pár iPhone-t a legnagyobb szegedi használt-kereskedésben, mert sikeresen lezúztam az 5s-t, aztán végül kijöttem a boltból egy karcmentes, dobozos, fél év garis M4 Aquával, feleannyiért. Eddig teljesen jó, a rendszert szoknom kell még, de a használhatóságot nem érzem rosszabbnak, mint az 5s-nél. Semmi "szabadságra vágytam" meg ilyenek, mókolni úgyse fogok, mindenesetre úgy tűnik, hogy a normális out of the box működés tényleg nem gond droidon se.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Sukta 95 #142860 üzenetére
https://www.facebook.com/vendeglatos/posts/1501311666597521
Szuper lehetőség‼️🔝
Szükségünk van egy tapasztalt pultos/felszolgálóra, aki bírja a strapát két hétnél tovább is, s nem duzzog ha néha dolgozni kell!
Ha szeretnél egy pörgős-vidám csapat tagja lenni, akkor dolgozzunk együtt Csepel-sziget egyetlen Romkocsmájában Szigetszentmiklóson!💰
Fizetés: fix alap + jatt, ami kb 15.000-20.000 Ft/nap között alakul!
Kiváló csapat, versenyképes fizetés, rugalmas beosztás, szuper környezet!
Amit mi kérnénk az szakmai és emberi alázatosság, akarni vágyás, hiszti mentes hozzáállás és nem árt ha jól kommunikálsz a vendéggel!
Kérlek titeket, hogy telefonon jelentkezzetek!
Köszönjük!
Kikötő Romkocsma csapata😀
Telefonszám: -
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #142826 üzenetére
Pl Okay Italia Budapest: 10.000.- Alap plusz jatt! 500.000.- alatt nem keres egy felszolgalo! Semmi nagyottmondas nincs ebben ,mivel nics miert!
Egy jobb szakacs itthon 400.000.- alatt el se megy dolgozni!Egyik ismerosom a Romain dolgozik 12 plussz jatt! 17 folott keres. Megy mashova mert kapott jobb ajanlatot!
-
SÖ
addikt
Most nézem az i5-ök nevetségesen olcsók. 😁
-
szekra
addikt
Volt már valaki a Lupa-tónál? Tapasztalat?
-
SÖ
addikt
Már rég megakartam kérdezni i4s új os-el telefonálásra face time-ra alkalmas még? Nem gyenge lassú?
-
SÖ
addikt
válasz
B-L-A-C-K #142851 üzenetére
Mindig bennem van hogy pl zárolják a bankszámlamat vagy simán lenyúlják de ott a másik fele. Kasprsky-t használok és ugye egy vírusirtónak tobb jogosultsága van mint a jó istennek és ez érthető . Nem véletlen hogy az Amerikában a szenátus betiltotta a használatát .
-
SÖ
addikt
Én csak az Apple routerben hiszek. Azt még nem sikerült az NSA nak Windows nak feltörni illetve a tp link és minden nagy gyártó eszközében ott a gyári hátsó ajtó .
-
lacy86
addikt
Ez komoly! :/
[link] -
madgie
titán
Jaja, szerintem is a 10.5-es iPad Pro a tuti, qrvajó lehet a 120 Hz is, na de az kétszer ennyibe kerülne. Ezen ki szeretném próbálni, tudok-e a tollal utómunkázni... átdobnám rá a gyorsba válogatott képeket AirDrop-pal és mehet a gyors retus. Aztán ha mégse úgy megy, ahogy tervezem, akkor eladom.
-
nofi
addikt
válasz
madgie #142840 üzenetére
Én is filótam ezen, aztán kipróbáltam egy új iPad Prot és már inkább azt tudnám elképzelni következő iPadként - bár nekem még Air 2-m van tehát nem égető a váltás. Arra leszek kíváncsi, hogy az iOS 11 mennyire lesz rajta élvezhető, ha a tavalyi Pro is könnyedén veszi az akadályokat akkor lehet idő előtt váltok és megleszek azzal - legalább nem olyan nehéz mint az új Pro
. Amit az Apple csak most kezd el kapiskálni, hogy az iPad több is lehetne mint amire kínálják egy nagyon jó irány. Nálam az utóbbi időben, mióta az asztali gép csak munkára van, legtöbbször már be sem kapcsolom, csak iPad-et nyúzom esténként és abszolút el vagyok vele.
Ebből kifolyólag erősen gondolkodom mi legyen, mert apám asztalija kezdi bemondani az unalmast (régi, kb. 7 éves konfigom). Mivel néha én is dolgozok esténként nem elég az iPad, pedig kézenfekvő lenne, hogy hozzá kerüljön a mostani gépem. Új gépet nem akarok mert ez a viszonylag koros konfig is teljesen jó erőben van. Apám gépére meg kár költeni, mert DDR-2-es RAM-ra ne adjunk már ki pénzt 2017-ben. Gondolkodtam azon, hogy odaadom a gépemet, eladom belőle a VGA-t mert az úgyse kell neki és nézek valami használt Macbookot, csak félek a CAD-hez nem elég combos. Ma már egy átlag családi házas terv is áll vagy 40 layerből, aminél a mostani asztalim is gondolkodik erősen. Ráadásul azt nem 13"-on illik csinálni hanem monitoron és akkor jöhetne egy olyan ami normálisan skáláz.
-
madgie
titán
Na nem akarják elvinni az öreg iPad 4-em, így beszámíttatom egy iPad Pro-ba
No nem az újba, még a "régi" 9.7"-be, megnézem, milyen lesz iOS 11-gyel, cerkával
-
gyuromoj
veterán
Köszi srácok!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sukta 95 #142829 üzenetére
Ez az,15 az oké lenne jattal, de itt 15+15 ezerről van szó hogy megkap egy pincér, egy vezető beosztású ember sok esetben nem visz haza ennyit. Pont most volt riport hogy Balatonon nincs munkaerő mert nem fizetik meg őket szezonban hogy megérje elmenni. Na most egy Balatonnál szezonban nyüzsögnek az emberek azaz forgalom is nagyon nagy, itt meg Pesten keresnek 600 ezret ennek ellenére, hát persze...Jattal ha 300 megvan azt elhiszem, de 600at nem tudom.
-
gyuromoj
veterán
-
agabe
addikt
válasz
Gsx-rr #142788 üzenetére
Akkor a napi 15ezres ber + 15ezer jatt az mar havi 600 lenne 20 nap meloval szamolva ( ha meg tobb nap meg tobb a kereset) amire azert csak-csak akadna par jelentkezo.
Persze ez is szakma, es tudjuk szakmat ismerokbol sehol nincs tulkinalat manapsag.(#142818) gyuromoj:
en be voltam szinten, de most valahogy nem.
lehet hirtelen az ujjlenyomat olvaso hianya, vagy nem tudom mi miatt kicsit lecsengett az erdeklodesem, aztan ha kijon lehet majd erdekelni fog, de addig most legalabb nem izgatom miatta, hogy jojjon mar -
gyuromoj
veterán
Akkor ezentúl nem rakok ki ide ilyeneket.
-
gyuromoj
veterán
Friss szivárgás
-
GALARDO
addikt
Teljesen jogos, most legalább megtanulta, hogy szándékosan nem tartjuk fel a forgalmat. Mondjuk én max csak meglökném, így nem mennék bele. Nem szívesen mennék dutyiba ilyen f@szkalapok miatt.
-
SÖ
addikt
Hoppa [link] tidalon zenét akartam vásárolni de regisztrálni sem engedett mert csak az államokon belül lehet. Azért az e-mail címemet lenyelte a rohadék és küldözget a demokrata 24/182
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás