- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FIREBLADE78 #249897 üzenetére
Ha a kamera nem érdekel, akkor az olcsóbb nyilván.
Bár az üzemidő is jobb lett elvileg a 13-nál. -
Razzul
őstag
válasz
Stylewars_kp #249894 üzenetére
Ha beviszed a Vodafonehoz vagy Telenorhoz tudtommal ott az IMEI és egyéb adatok alapján meg kell tudniuk mondani, hogy ők adták-e el a telefont és azt is hogy le van-e tiltva tartozás miatt. Egy próbát megérhet.
-
Noxy
veterán
válasz
Képen piros keretben a story vége. [kép]
Így néz ki egy h.független telefon. -
FIREBLADE78
addikt
Szerintetek 13 vagy 12 pro? Igazából kamera nem érdekel.
-
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Mert a legutolso behelyezett SIM adatait fogja irni. Mindegy, h lockos vagy nem. Tegyel bele egy masikat, akkor azt fogja irni. Ez normalis.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Gubu0101 #249865 üzenetére
És akkor miért nem ismeri fel a Vodafone sim kártyámat? Közben jelzett az eladó, hogy Ő csak tovább adta. Akitől vette az meg azt mondja h telenoros. Visszafizeti a vételárat ha kérem, de most már érdekel a story vége, hogy tiltott és vodás vagy telenoros és nem értem, hogy miért ír vodát.
Amúgy kivételesen szép állapotú, sajnálnám visszaadni, de ha titltott akkor megy a picbe.
-
Major Lion
senior tag
Valaki használja már a custom email domain-t? Ha jól értem a domain csak a family share-ben lesz megosztható, tehát ha van egy domain amit én és még valaki használ jelenleg de nem akarunk közös Family Share-t, akkor nem fogjuk tudni beállítani?
-
Frozzy
őstag
válasz
sityupityu #249886 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
Ios 15: készülék feloldása nélkül lehet hozzáférni az alkalmazásokhoz
[link] -
-
KillerATi
tag
válasz
adnoctum18 #249883 üzenetére
Én az Apple.comról rendeltem a tokot délután, és másnap már meg is jött.
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Tudtok olyan helyet, ahol a 13 Minihez a megjelenes napjan tudnek kapni tokot, esetleg foliat? Akarmilyen jo lenne, sajnos a megrendelt tokomat egy honap mulva szallitjak ki...
Megrendeltem a Minit vegul, az akku a tesztek alapjan javult, a 4 giga rammal meg megbekelek.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
A telefonom automatikusan elkezd haza navigálni a térkép appal, amint csatlakozik a kocsihoz Bluetoothal. Miként lehet ezt kikapcsolni?
-
skt
tag
Sziasztok!
Váltottam 11-ről 12 minire. Az lenne a problémám, hogy a mobilnet sebességem nagyon lassú ahhoz képest amilyen a 11-en volt. Telekomos vagyok, a csomagban semmi változás nem történt, annyi hogy e-simre váltottam, a 11-et fizikaival használtam. Okozhatja ezt a problémát? -
oszy
veterán
"A Ne zavarjanak funkció vagy egy másik fókusz használatakor az Üzenetek éretesíteni fogja az Ön kontaktjait arról, hogy Ön elnémította az értesítéseket."
Akinek nem iPhone-ja van, annak sima sms-t küld? Mert erről még nem olvastam sehol.
-
oszy
veterán
válasz
BigBlackDog #249863 üzenetére
Köszönöm! Neked is (#249864) faki_
Ma hívom őket.
-
rkristof
tag
jött ki frissítés a Messengerhez, nálam továbbra sem jó a jelvény.
Van valakinek működő megoldása? (jelvény értesítés ki-be sem működik nálam) -
Madwe
nagyúr
válasz
#86564352 #249860 üzenetére
Hm, mondjuk ha a gyári lehetőségek kicsit több mindent támogatnának, pláne ha lehetne amd/és feltétel (gyárilag jem tudod megoldani hogy kapcsoljon be ha a munkahelyeden vagy és 9-17.00 között van az idő, csal azt ha a munkahelyeden vagy VAGY 9-17.00 az idö) akkor jó eséllyel nem lenne szükség erre a smartra
Mindegy, sokat lehet még fehleszteni rajta, első iterációnak jó, s részemről baromira örülök neki -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Láttam, hogy Fókusz mód esetén lehetőség van lokáció szerinti váltásra az esetleges módok szerint. Van valakinek már tapasztalata annak kapcsán, hogy ez mennyire működik és mennyire érzékeny a "hatókörre"?Háttér:
Cégen belül az irodában elég lenne ha csak rezegne a készülék értesítések esetén. de ha átmegyek a laborba (2 épület közt, táv kb 30m) akkor válthatna hangos módra, mert ott a rezgés sajnos kevés.
egyelőre jól megvagyok a 14.8-on, ez az egy egyelőre ami miatt váltanék, de várok még picit, ha ez a része nem az igazi...
Köszi a válaszokat! -
batai15
félisten
Tudnátok ajánlani xr-re és se2020ra elő és hátlapi fóliát ajánlani ? Megjött alirol a hidrogel de életembe nem raktam még fel ilyen rondan fóliát mint ahogy kinéz...
-
Divinity
őstag
válasz
Stylewars_kp #249857 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Azert mert vodafon fuggo.Ha kivennem a simet az enyembol,akkor nekem telenort irna,mert telenor fuggo.De irja is hogy sim zaras,igy tuti nem fuggetlen.Ha mar le jart az elofizetese,akkor be kell mennie annak az illetonek aki el akarja adni neked a vodahoz es ingyen fuggetlenitik.
-
Bilux
veterán
válasz
Én kezdenék aggódni... Ki volt az eladó?
-
Razzul
őstag
válasz
Stylewars_kp #249855 üzenetére
Nem tudja, ja persze...
Végül is honnan tudná, hiszen csak az ő telefonja volt. De azért eladta függetlenként.
-
törölt tag
válasz
Madwe #249852 üzenetére
olyasmi lehet: iOS 15: How to Enable Smart Activation for Focus Modes
megtanulja a rutinjaid, hely, idő, milyen appot nyomogatsz és akkor legközelebb magától kapcsolja a szituációhoz való fókusz módot (otthon, vezetés, tanulás) Úgy képzelem el pl. egy diáknak van egy "nyelvtanulás" fókusz módja, és XY szótár appot használja a könyvtárban minden kedd és szerda délután, akkor ezt a rutint megtanulja és látja legközelebb kedd délután van, itt vagyunk a könyvtárnál, user megint elindította XY szótár appot, akkor ezek szerint tanulás van és magától kapcsolja a fókusz módot.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Jo kerdes, nem tudom megnezni, hog nekem a fuggo SIM nelkul mit irna ki.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Írja is hogy függő. Marad a telekom vagy telenor de előbbi asszem független élet árul.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #249856 üzenetére
Köszönöm. Most már csak azt nem tudom, hogy miért írja ki, hogy Vodafone miközben nincs benne sim.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Telekom nem árulta függően, így marad még a Telenor.
SIM kártya próbával kb.
-
Norbi.
őstag
válasz
Stylewars_kp #249850 üzenetére
Alul a szolgáltatói zárnál írja, hogy nem független a készülék
-
Madwe
nagyúr
Azt. h miért csak hely, idő, app megnyitás vagy “smart activation” alapján lehet focust beállítani az érdekes…
de a shortcuts appal is aktiválható, uh be is lőttem pl egyet ha a sisak kommunikátoromhoz csatlakozik bluetoothon akkor menjen a motoros focus… de h ilyeneket miért nem tettek kapásból bele nem tudom, lehet sokan erre nem gondolnak. Mindenestre akkor ha nektek nem jutott volna eszetekbe, ezután talán fogbtw mi a fene alapján működik a smart activation? Figyel s gép tanulással megpróbálja kotalálni mikor szoktam én manuálisan bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest