- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
skt
tag
Sziasztok,
iPhone 14-en ha kihangosítva telefonálok, többen panaszkodnak arra, hogy nagyon gyengén, vagy épenséggel recsegve hallanak. Próbáltam hangjegyzettel tesztelni, tökéletes volt a mikrofon minőség, illetve videókban is az.
Normál illetve Wi-fi hívásnál is jelezték már.
Telekom a szolgáltató, fizikai SIM. Van bármi ötletetek?
Előre is köszönöm -
skt
tag
Sziasztok,
Normál mindennapi használatra szeretnék egy iPhone-t. 200 körül ami beleférne újból egy 2022 SE vagy egy 11. Használtan maximum 100 körül nézegettem 2020-as SE-t, 11-et, XS-t. Melyiket tanácsolnátok inkább?
-
skt
tag
Sziasztok,
Esetleg tudtok ajanlani 5-10k kornyeken magsafes autos tartot? Tolteni nem kell, csak tartani(12 pro max)
-
skt
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy 13 minit hasznalok, teljesen meg vagyok elegedve vele, az egyeduli dolog ami miatt szeretnem lecserelni, hogy kellene a nagyobb meret. A keret kb 250 lenne. Mit erdemes valasztani? Amiket neztem itt apron 12 pro max, (13 pro maxokat is csak azok inkabb 300 korul vannak), sima 13,14. Mi lenne a legjobb valasztas, amit ebbol a keretbol kilehetne hozni, vagy akar ar ertek aranyban?
koszonom elore is -
skt
tag
Sziasztok!
Iphone 12 mini-n olyan problemam lenne, hogy lassu a mobilnet 4 illetve 5G-n is. Egy 11-et csereltem le, ott minden rendben volt. Csomagomban valtozas nem tortent, probaltam resetelni illetve kartyat cserelni. Otlet? -
skt
tag
Sziasztok!
Váltottam 11-ről 12 minire. Az lenne a problémám, hogy a mobilnet sebességem nagyon lassú ahhoz képest amilyen a 11-en volt. Telekomos vagyok, a csomagban semmi változás nem történt, annyi hogy e-simre váltottam, a 11-et fizikaival használtam. Okozhatja ezt a problémát? -
skt
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan töltőállomásra, amin tudom tölteni az órát (series 4), a telót (xs) és az airpods pro-t is egyszerre. Esetleg tudtok valami megbízhatót, ami itt Magyarországon-n is beszerezhető? -
skt
tag
Sziasztok!
X-re esetleg tudna valaki ajánlani tokot meg fóliát? A toknál előny lenne ha azért vékony maradna, a fólia pedig mindenképpen 3d-s legyen.
Előre is köszi! -
skt
tag
Sziasztok!
Egy reset után, icloudbol backup visszatöltése után, amikor prohardverre, vagy apróra akarok bejelentkezni, az icloudos email címet ajánlja fel automata kitöltésre, pedig el van mentve, a valós, és eddig tökéletesen működött. Ötlet esetleg? Iphone 7 12.4.1
-
skt
tag
Sziasztok!
Kiegészítőkben mik az ajánlottak? Gondolok itt (természetesen a gyárin kívül) tokra fóliára.
Valamint autós töltőre is szükségem lenne, előny lenne ha 2 usb port lenne rajt.
Előre is köszönöm! -
skt
tag
Sziasztok!
Andorid felhasználó vagyok, a közeljövőben cserélnék Iphone-ra. Több kérdésem is lenne
1. Mennyivel jobb az üzemideje a plus modelleknek? Nekem fontos, hogy átlagos, és vegyes használattal kibírjon egy napot, és nagyon maximum csak késő este kelljen töltőre dugni.
2. Iphone 7/plus vagy Iphone 8/plus legyen? Elég nagy a differencia közöttük árilag. Melyiket érdemes venni? Egyáltalán érdemes e még ezeket venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest